ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
ja, ezt a lakásban való tologatást értsd úgy, hogy én ültem, és úgy tologattam ide-oda.
tul. képpen tologathattam volna a nappaliban is, csak elég sáros volt a kerék..aznap voltam a ligetben.
éjjel. :)
szerintem nyáron képes leszek rá. :)
nevetni fogsz, én egyik nap majdnem kimentem, mert sehogy sem akart megnyugodni. :)
ilyenkor mindig belerakom a babakocsiba és azt tologatom. általában megnyugszik.
most is ott pihen, mert ma is kicsit hisztis.
Engem apa frusztrál, ha bőgni fog a kis vacak kiköltözik a sufniba, úgy is jön a jóidő.
Anyós teljesen felegeses dolog, mindig csak útban van, haszna semmi. (legalábbis nálunk)
Most etetem éppen. Úgy néz ki ma először megeszi az adagját...
Megpróbálom azt is! Írtam a páromnak,hogy hazafelé vásárolja fel a gyógyszertárat.:/
Részvétem :-(
Napközben a "nyanya" nem tudja egy kicsit vinni a gyereket, hogy tudjál 1-2 órát aludni?
Mi még mindig ezzel a fúrással kínlódunk délutánonként, viszont éjjel remekül alszik...nincs kaja se.... fél 9-től reggel 1/2 7-ig, néha egy-két cumi vissza...de alszik....szóval 3,5 hónap után végre visszaköltöztem Apa mellé a hálóba :-DDDD
A múlt héten köhécselt mikor én is. De inkább utánzásnak tűnt,mert minden köhögés után rám vigyorgott. Erről kérdeztem a dokit is de egyetértett velem.
A fogzás is okozhat étvágytalanságot állítólag. De hiába tapogatom az ínyét,semmit sem érzek.
Szerdán megyünk oltásra,legkésőbb akkor látja majd orvos.Persze ha valami történik,akkor viszem hamarabb. Délután felhívom párom keresztanyukáját (gyermekorvos csak Szolnokon) és kérek tanácsot. :(
Hát, lehet, hogy a foga, de az is, hogy betegség bujkál benne. Azért ha nem eszik és iszik semmit, akkor mindenképp telefonálj a dokinak, majd megmondja mi legyen.
Nálunk Soma megit nathas, irtora bedugult az orra és taknya nyala egyben, de vigyorog ezerrel... Szóval a kedve jó, de piros a torka, kapott gyógyszert.
Este 11kor teszem csak le aludni.Másképp nem tudom,mert velünk 1 szobában alszik és nekünk is ez az egyetlen szoba az életterünk,mivel a lakásunk elékészültéig anyóséknál lakunk. Tv mellett meg nem tud aludni, mi viszont ugye 8kor még nem fekszünk.
szóval estére már hullafáradtnak kellene lennie. Napközben összesen kb 3 ritkán 4 órát alszik.