ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Szia :)
Nem kell időpontot kérned, csak vidd vissza a csecsemőosztályra, babát elviszik, pár perc múlva kész is :)
Sziasztok Csajok! megint összesen kb 3 órát aludt Beni az éjjel és azt is úgy 18 részletben. Sem a reggelijét sem a tízóraiját nem ette meg.
Viszont vigyorog ezerrel, jó a kedve. Most mindjárt szunyókál.
Ötlet? Lehet,hogy fogzik?
Teljesen ki vagyok már készülve.:/ Hétfő óta ez megy. Tegnap este (kövezzetek meg érte)már láz és fájd. csillapító kúpot adtam neki,mert az mindig kiüti. De még így sem változott semmi. Vigyem orvoshoz?
A fény sem hatotta meg. :/
Köszi, akkor beszerzem, és elkezdwm szopogatni
Én is úgy gondolom, h. ártani nem tud.
A nagyoknál ilyen még nem volt, bár könnyen szültem. Az első kb. 6 óra volt a harmadik már csak 2 is alig, majdnem útközben született.
mi szülétésétől kezdve szinte csak fénynél alszunk, már elég jól megszoktam.
ha lekapcsoljuk, akkor jön a sírás-rívás.
voltam dévényes gyógytornásznál, de ő mondta, hogy nem elég itthon tornáztatnom, a nyaki feszességhez ő kell.
de elmegyek még a központba is, holnap meg úgyis neurológia.
a dévényes központba?
vagy magánúton?
Oszinten szólva én is csak végső elkeseredesemben nyultam hozzá, amikor már 1 hete nem aludtunk, de nem nagyon hittem benne. Viszont aznap, amikor elkezdtük használni, rögtön csak 1x kelt és azóta is nagyjából, persze kivételek vannak :-(
Pár napja elfogyott és csak este vettem észre, így nem kapott, aznap óránként fent volt... Tényleg nem tudom mit csinál, de azért csak nem lehet ennyi véletlen...? Vagy a placebo hatás, ami rám hat, rá is hat...?
Ha van tejed,akkor nincs gond. Ha nincs,akkor bunkóznak. Úgy tesznek,mint ha direkt éheztetnéd. Legalábbis szobatársammal ezt csinálták. Velem kedvesek vagy semmilyenek voltak. Ha kérni szeretnél tőlük segítséget,akkor érdemes ezt tenned,mikor vizitel a gyerekorvos vagy a szülésznő, mert akkor nagyon mézesmázosak ők is :D
Éjszakára szobatársam beadta a babát,hogy mi (éjjel jöttünk át a császáros őrzőből) tudjunk 3 órát aludni a műtét után... majdnem hozzávágták,de végül bevették.
Ha muszáj,akkor beviheted de csúnyán néznek érte :)
Szia! Nincs fizetős szoba, csak rendes 3 agyasok.
Nekem nem volt bajom a csecsmosokkel, volt nagyon rendes, aki kimondottan mondta az elején, hogy szóljak és segít bármiben, a többiek pedig semlegesek, én bunkoval nem találkoztam, de a fórumot olvasgatva ez szerencse :-) Szoval vegyes a felhozatal. Amúgy nalun volt, aki beadta éjszakára, amikor nagyon sírt, semmi gond nem volt ebből pl.
Sziasztok.
Ez év augusztusában születik 2. gyermekem és a mávban. Mivel 3 éve ott született az első gyermekem valamennyire tudom hogy mire számítsak, de ugyanakkor olvasgatva a fórumot azért változtak a dolgok.
szeretném tudni, hogy most mi a vélemény a csecsemősökről?
Van még külön fizetős szoba?
köszi
na erre amíg élek nem jöttem volna rá :-D:-D:-D te jó ég, hogy én milyen h....vagyok :-D:-D
köszi
:-D
Kis vízben feloldva és gyerekkel megitatva ;-) De tényleg nagyon kis vízben, én kb. a fel kiskanalnyiban szoktam 5 golyót.
Hátha van benne valami hasznos! Noncsi nagyon aranyos doktornéni, dolgozott nálunk.