ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
jaj. :(
nekünk most vettek le pisit, pont ma, de szerencsére negatív lett.
mi csak neurológián. jobbulást!
Én sem tudok érdemi infoval szolgálni, csak drukkolni Nektek. Laborra mentek vagy kivizsgálásra?
Minden rendben lesz!
Majd írj ha tudsz, hogy mi volt!
milyen vitamint szedtél?
én még mindig a hipp natal-t iszom, amikor eszembe jut egy kupicával. :)
semmi bajom a szoptatással, de megőrülök, hogy rohanni kell haza 3 óra múlva.
óramű pontossággal jelez. :)
csak a közelbe tudok elmenni, hosszabbtávra egyelőre kizárt.
bízzunk benne.
mi holnap megyünk megint kontrollra, azt mondta az asszisztens, hogy ez már hurutos torokgyuszi volt, azért kapta a baba az antibigyót.
Mi meggyogyultunk mindannyian (kopp-kopp-kopp), ki a nathabol, ki a hanyos virusbol, jó lenne ha így is maradna. :-)
Többiek?
páromnak már tegnap pedzegettem, hogy készüljön fel, 1 hétig "elköltözünk", félálomban volt, de láttam rajta a nagy meglepetést.
kicsit kikerekedett a szeme. :D
én is olvastam, hogyha ilyen van, hogy nagyobb az igénye a babának, akkor többször kell mellre tenni, akár óránként is.
ma kiváncsi vagyok, hogy mi lesz.
Többiek, betegek, mizu?
köszi, hogy írtál. ma az asszisztens azt mondta, hogy növekedési ugrás. tegnap üvöltött egész este a baba, alig tudtuk megnyugtatni, egész nap evett, aztán amikor elaludt, reggel 7-ig nyomta a szunyát. még nem volt ilyen.
viszont a melleimnek nem tett jót..
csak egyszer estem kísértésbe, de megbántam (tápszer), na jó kétszer, mert egyszer muszáj volt.
viszont nem ízlett a bébinek. :D
nagyon fintorgott.
reggel rekordott döntött viszont, nagyon bezabált. :)
Valoszinuleg növekedési ugras áll a háttérben, olvass utana neten, sok mindent fogsz találni.
Altalaban pár nap, amikor úgy érzed folyton enne. Ilyenkor a legfontosabb, hogy szoptasd, amikor keri, így pár nap alatt a tejmennyiseged beáll és gyarapodik, hogy annyi legyen, mint a megnövekedett igeny. Meg fejni lehet is lehet minden szopi után, hogy meg jobban nojon a mennyiség, de általában pusztán eleg, ha a babo tobbet szopik, igy beáll a kereslet- kínálat alapján a mennyiseg.
Ha erről van szó, akkor nem adnék tapszert semmiképp, mert csak magad alatt vagod vele a fát. Ettől kevesebbet fog szopni = megint csak anyi tej termelődik majd, amennyit megeszik.
Szóval minel tobbet szopik, annál több tejed lesz, hajrá! Legyel türelmes, mert beletelik pár napba, mire atall a tejtermeles a megfelelő mennyiségre.
Másik probléma:
Az a szitu, hogy úgy tűnik a babámnak kezd kevés lenni a tejem. Ma jó sokat üvöltött, mire rájöttünk, hogy éhes, fura volt, mert előtte vagy másfél órával evett, igaz keveset. Ma egész nap ez ment. A tápszert amit kapott a cici után nem túl jól fogadta, nem ízlett neki szerintem, és utána is üvöltött. Most szunyál, de ki tudja meddig. .
Havi 1 kg megvan, szépen gyarapszik, kell-e ezzel foglalkozni, mert eddig mindenki azt mondta, hogy ne izguljak, ha megvan a heti/havi súly.
Hozzátáplálást mikortól érdemes elkezdeni?
nem tudom mennyire volt alapos, de hogy nincs a helyzet magaslatán, az fix. :(
rá fogok kérdezni, hétfőn vizeletet vesznek a babától, mert ki akarja zárni a húgyúti fertőzést..
mindenhol azt olvastam, hogy antibigyót nem szoktak vírusra adni. az asszisztens leolt, hogy majd a doktornő, blabla tudja..ja..tudja..
az nem érdekli, ha kicsinálja az immunrendszerét már 3 hósan..
tudtok arról valamit, hogy normális dolog-e, ha a 10 hetes babámnak a doki antibigyót írt fel?
azt olvastam, hogy vírusra tilos.
már elkezdtük, de félek, hogy tönre fogja vágni az immunrendszerét.
közben vettünk lactiv babyt most azt issza hozzá. :(
köszönjük!
én azért ennyi idősen szerintem használnék, az tuti, főleg, hogy közösségbe jár.