Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) fórum

ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)

❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
2853. panndi
2014. febr. 12. 13:42
Cumisüveget meg babavizet pedig nem azért nem engednek, mert gonoszak, hanem mert nincs rá szüksége a babának.
2852. panndi
2014. febr. 12. 13:42
Az a baj ezzel, hogy mi tényleg csak egy puszira, ölelésre engednénk be apát és tesókat, de sokan visszaélnének ezzel, és egész nap ott ülne a bagázs, az meg rossz lenne a többieknek. Szerintem pár napot ki lehet bírni, pár napot kibír a nagytesó is. Hozzám behozta a férjem mindig őket, a folyosóhoz odatoltam a picit, ők nyomtak a fejére egy puszit, kicsit kiültem hozzájuk, aztán mentek is :) Három nap nem a világ vége ;)
2851. szofi28 (válaszként erre: 2839. - Katie_rose)
2014. febr. 12. 06:32
Köszi! Már sikerült bejelentkeznem. :-)
2850. katie_rose (válaszként erre: 2848. - Yanett86)
2014. febr. 11. 18:30

A párom nem volt velem a szülésnél és másnap mikor a szobatársaim gyerekestől ebédelni voltak, beengedtem egy puszira. 2 perc múlva berobogott egy nővér,hogy azonnal menjen ki...

remélem változik a dolog,de most nagyon szigorúak..túl szigorúak szerintem.

2849. yanett86
2014. febr. 10. 21:46
még annyit h anyukámon kívűl (aki 1 x volt bent) és a páromon kívűl nem engedtem be senkit... más sem, a folyosó meg car... huzatos és a beteg ovisok is ott vannak... akkor féltem tőlük... most nekem is van egy ovisom...akinek hiányozni fogok.... a bacijai nyilván nem másoknak így külön szoba kellene!
2848. yanett86 (válaszként erre: 2845. - Katie_rose)
2014. febr. 10. 21:43
nem vipben is fogadtam :-) ott hagyták nálam a gyereket úgy h fel sem tudtam még kellni az érzéstelenítésből...kellett valaki aki segít etetni... idegen nővérekre meg nem nagyon vágytam, nagyon jó kis szoba csoport volt :-) ha nővér nincs bent és empatikusak a többiek mindent lehet :-)
2847. yanett86 (válaszként erre: 2846. - Minipötyke83)
2014. febr. 10. 21:28
Olyan szoba viszont van ahol nincs senki... 3 ágyas ugyan.... mondanám, hogy húzd ki májusig és akkor el leszünk ketten :-) beengedjük apákat (Dávidnál is megbeszéltük anyukákkal, hogy apukák hagy jöjjenek be segíteni, minden apuka és minden anyuka osztotta a szobában a véleményt, ugyanis agy minden apuka megölelhette a babát és anyuka is elment zuhizni meg ilyenek, apukák amúgy is szemérmesebbek voltak mint mi mindig elfordulva sazzéztak be, ha valaki épp etetett! :-) Most viszont a fiam miatt tartok tőle, hogy zavarnánk a többieket... ő ugyanis azért bizonyos hanggal jár, na meg nem 10 percig csivitelne nekem!
2846. Minipötyke83 (válaszként erre: 2843. - Yanett86)
2014. febr. 10. 12:50

Én 2,5 éve szültem akkor nem volt.

Most 2 hónap múlva fogok és kérdeztem a dokit,de azt mondta még mindig nincs.

Ha lenne, nekem minden pénzt megérne!!!!

2845. katie_rose (válaszként erre: 2844. - Yanett86)
2014. febr. 9. 16:12

De biztos vagy benne,hogy fogadhatsz látogatót a VIP szobában?

Egyébként van egy mell edzés és nekem bevált. Frottír törcsivel minden este fürdés után függőleges és vízszintes irányban dörzsöld meg a melled (különös tekintettel a bimbókra). első alkalom után csillagokat fogsz látni..de utána már annyira megszokod,hogy nem lesz kellemetlen meg semmi. Szülés előtt 1 hónappal kell elkezdeni. Császáros voltam, második nap délelőttjén már volt tejem és egyszer sem sebesedett ki. A védőnőm tanácsolta és szerintem neki köszönhetem,hogy az eleje ebből a szempontból könnyen ment.

2844. yanett86
2014. febr. 9. 14:59
hű na most olvasok sok van nincs bejegyzést máshol, szerdán megkérdezem a dokimat! Ezzel a babával kicsit másképp szeretném a dolgokat...már nem vagyok rászorulva a kórházi zsargonra, ami valljuk be nem mindig jó! Császáros leszek és ilyenkor pl későn jön a tej... lesz nálam minden a babavíztől a tápszer receptig... na nem mintha nem akarnék szoptatni, de abban a 3 napban lesz csak időm pihenni egy babával... és amíg nem jön a tej... Dávid is véresre szívta a mellemet mire a 3. nap elindult... egy besárgulást és mellvérzést meg spórolnék előfejéssel és ha nagyon muszáj egyéb táplálékkal a gyereknek, hogy tudjunk pihenni! Ezt viszont nem a nővérekkel ordítozva szeretném megtenni :-)))))
2843. yanett86
2014. febr. 9. 14:43
Van már jó ideje, csak nem tudom mennyibe kerül!
2014. febr. 9. 14:37

Van VIP szoba?????

Mióta???

2841. katie_rose (válaszként erre: 2840. - Yanett86)
2014. febr. 9. 12:41
A vip szobába mehet látogató? ezt nem is tudtam. :O
2840. yanett86
2014. febr. 9. 12:00
Tudja valaki mennyibe kerülnek a vip szobák? Külön szobát szeretnék, hogy a "kisfiam" nagyobbik is nyugisan eltölthessem velem pár órát!
2839. katie_rose (válaszként erre: 2838. - Szofi28)
2014. febr. 6. 20:44
Az ambulanciával szemben van az uh amire menned kell :)
2838. szofi28
2014. febr. 6. 17:56
Sziasztok! Valaki tud nekem segíteni abban,hogy a 3. Ultrahangot (30-32hetes) hol kell készíttetni az épületen belül? Ugyanoda kell időpontot kérni,ahol a 12 és 18 hetes genetikai volt vagy a nőgyógyászati ambulanciára kell menni? Előre is köszi a segítséget!
2837. katie_rose (válaszként erre: 2836. - Brigi_jani)
2014. febr. 2. 21:23
Szia! Ha területileg oda tartozol/katona-rendőr-tűzoltó-máv dolgozó vagy valamelyik 25 év alatti rokona vagy, akkor járhatsz oda terhesgondozásra TB alapon. Ha a fentiek nem igazak rád,akkor az egyik ott dolgozó doki magánrendelésére tudsz elmenni és ő a különböző vizsgálatokra be tud utalni téged a MÁV-ba. :)
2014. febr. 1. 16:37
Sziasztok Lehet hogy ti tudtok rajtam segíteni :D kedden mennék orvoshoz (lehet hogy baba van :)) Azt szeretném kérdezni hogy a volt Mávba lehet járni terhesgondozásra? Ha igen akkor azt tudjátok-e hogy hogy hívák a főorvost? Hozzá lehet járni? Vagy más kedves doki esetleg? :) Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)
2835. Pimpa81 (válaszként erre: 2834. - Panndi)
2014. febr. 1. 16:35

Én úgy érzem megvan az összhang köztünk.De egyik éjszaka ilyen a másik olyan.A nappal teljesen jó eddig.De lehet én is sokat idegeskedek és akkor órákon keresztül nem sikerül visszatenni az ágyába.Akkor magam mellé veszem és elalszik.

Csak félek nehogy beszokjon az ágyba :(

2834. panndi (válaszként erre: 2833. - Pimpa81)
2014. febr. 1. 13:51
De jó :) És összeszoktatok? :)
2833. Pimpa81 (válaszként erre: 2828. - Panndi)
2014. jan. 31. 17:17
Nem került a PIC-re,mert minden ok volt vele.Végig velem volt a gyerekágyason.Egyszer vitték el mert besárgult.
2832. Daphnee (válaszként erre: 2826. - Vvicus)
2014. jan. 31. 14:56
Szia! Gratula :) Nekem is volt gondom mindkét terhességnél a vérnyomásommal, szívesen ajánlom én is a dokimat (Hammersberg), ő is Máv-os, hívtam is párszor, ha nem értem el mindig visszahívott. Nem feltétlen fektet be a kórházba, nagyon odafigyelt rám és a babóra is. A másodiknál elég magas volt a vérnyomásom így elöbb született a fiam, a Pic-re került, de minden nap megnézte úgy jött hozzám.Nem kell időpontot kérni, hozzá hamarabb is eljutnál. Nagyon jó orvos, lelkiismeretes, ha lenne 3. nála szülném tuti. Rengeteg ismerősömnek ajánlottam már és nem csalódtak.
2831. panndi
2014. jan. 30. 22:00
vicus, ő nem hív vissza, de elérhető telefonon. Én a második lányommal hat hétig feküdtem, de itthon. Lehet vele beszélni ;) A negyedik babámmal bekerültem 35 hetesen, harmadik nap mondtam, hogy nekem haza kéne jönnöm, mert a lányoknak ovis műsora van. Az ügyeletes osztályos orvos nem akart elengedni, szóltam Zilahinak, délután már itthon voltam ;) A PIC meg egyenesen szuper, de akkor ez ttudod.
2014. jan. 30. 16:32
Sziasztok! Tudom, hogy ez nem az a topik ezért nem részletezem a történetem, tömören annyi, hogy terhességmegszkításom volt mert nem volt szívhangja a babámnak, nem fejlődött tovább. A beavatkozást Dr. Mosberger Eszter végezte, aki nagyon kedves és törödő volt, róla szertnék némi információhoz jutni, mert hozzá megyek majd vissza. Mivel az első benyomos szerintem sokat számít lehet a következő babámmal hozzá fogok járni terhesgondozásra és esetleg nála is szülnék, de azért meghallgatnám a véleményeteket róla. mivel nem voltam olyan állapotban nem kérdeztem meg tőle, hogy van-e magánrendelése vagy még nincs, elég fiatalnak tünt (bár be volt öltözve a műtéthez. Aki tud infot mindefélét szivesen fogadok! Köszike!!!
2829. vvicus (válaszként erre: 2828. - Panndi)
2014. jan. 30. 13:12

Köszönöm, ez igazán megnyugtató válasz róla! :-) Kértem is időpontot hozzá, két hét múlva tudtak csak adni sajnos. Addig csak elleszünk valahogy...

Egyébként milyen ember? Nagyon szigorú? Mennyire ragaszkodik a kórházba való fektetéshez komplikáció esetén? Én az első terhesség folyamán 8 hetet feküdtem bent a MÁV-ban igaz, PIC-es időszakkal együtt. Másodjára már csak 11 napot voltunk bent, a gyermekágyas 3 napot is beleértve. Mennyire lehet telefonon elérni? A mostani margitos dokiban most pont azért csalódtam nagyon ,mert egy csomószor hívtam, még sms-t is küldtem neki, és semmit sem reagál... :-( Pedig írtam neki, hogy 160-as a vérnyomásom, tudni szeretném, mihez kezdjek. És semmi reakció. Ez nagyon szíven ütött... A régi MÁV-os dokimat elég volt egyszer hívni, ha nem vette fel, amint tudott, rögtön visszahívott.

2828. panndi
2014. jan. 29. 21:44

Pimpa, gratulálok :) PIC-en is volt?

vicus: én négyszer szültem Zilahinál, és egy műtétem is volt nála. Voltak problémák a terhességek alatt, de abszolút profin kezelte. A negyedik babánk PIC-re kerül, nem jött úgy hozzám be a doki, hogy előtte ne járt volna a PIC-en, hogy megnézze Petit, mindig friss hírekkel érkezett. Én maximálisan ajánlom!

2827. Pimpa81
2014. jan. 29. 18:10

Sziasztok,

Január 24-én kicsit hamarabb megszületett a kislányom :)2800 g és 52 cm

A szülésem történetét leírom majd a naplómba.De annyit tudok mondani hogy elégedettek voltunk a kórházzal :)

2826. vvicus
2014. jan. 29. 14:51

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Harmadik babánkat várjuk, az első két gyermekem a MÁV-ban született császárral. A korábbi orvosom sajnos külföldre ment, így orvost kényszerültem váltani. Az első két terhességem toxémiával szövődött, mindkét esetben koraszülés lett, bár másodjára nem kellett PIC-re mennünk.

Még csak a 9. hétben vagyok, de már rémesen magas a vérnyomásom. Most egy Margitos orvoshoz járok, de ott nincsen koraszülött osztály, és most szembesülök azzal, hogy ez baj is lehet.

Zilahi Gáborról van valakinek információja? Milyen orvos, kedves, odafigyel a kismamájára? El lehet őt érni telefonon?

Esetleg ajánlanátok valakit (Spánik és Bálint doktor urak nálam nem jönnek számításba).

Köszönöm előre is a segítségeteket!

2825. bejcsi82
2014. jan. 29. 08:41
Velem is csak 1 szülésznő volt végig, ő is a műszakja végén volt, de megvárta a fél 7-et, és még utána a befejező munkálatoknál is ott volt, imádtam. Egy kis alacsonyabb, ducikás hölgy volt, nevére nem emlékszem. Mivel nekem nem volt fogadott dokim, az ügyeletesnél szültem meg, rendes volt, de mi a szülésznőnek adtunk a végén pénzt, mert érdemben ő volt végig velünk. Másnap még a csecsemőosztályon is meglátogatott. Tényleg rendes volt.
2824. katie_rose (válaszként erre: 2822. - Annuska77)
2014. jan. 28. 22:06
Én csak 5-6 órát voltam a szülőszobán. (utána császár) De ezalatt végig ugyanaz a kedves szülésznő volt velem. :)
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook