ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Én újpestre jártam a nyár utcába, ott rendel most is!
Jaj már de szülnék én is...
Én magánba járok, a Medicoverbe (ez a munkahelyem, szóval adott volt a hely). Tudtommal a Honvédban nem rendel. Korábban volt Újpesten magánrendelője (Nyár utcában), de fogalmam sincs, h még rendel-e ott. A Honvédban csak szülést vezet le.
Igen, persze, végig nagyon figyelmes volt. Nagyon jó orvos! A kórházzal se volt gondom, mindkettő babám ott született. A másodikkal a pic-en is voltunk, ott is nagyon rendesek voltak.
Köszi. És akkor ő csàszàrozott? És elégedett voltàl a kórhàzzal is?
Köszi Maximilla,írtam neked privit. És gratulàlok a kisbabàhoz! :-)
Hàt ezt nem tudom sajnos. Én az első gyermekem nála szültem 2011-ben, és most is csak pár nappal csúsztam le róla. :-)
hmm.. akkor lehet nem mindenkit vállal.. ??
Szia! Vállal szülést. Én hozzá jártam terhesgondozásra, és nála is szültem volna most augusztusban, csak a kisfiam nem várta meg, hogy visszatérjen szabadságról, és így az ügyeletesnél szültem.
Nekem mindkettő császár volt, problámás terhességeim voltak, mindkettőnél magas volt a vérnyomásom. Az Áek-ban a Podmaniczky utcában szültem. Mobilon mindig elérhető volt, kérdezd meg, hátha rossz az infóm…
Hàt ez rossz hír, mindenképp megtudakolom majd hogy vàllal-e! És neked hol vezette le őket,csàszàr volt vagy sima,elérhető volt mobilon? most több kérdés nem jut eszembe :-), de szívesen venném ha írnàl,szüléstörténetet is akàr privàt üziben :-)
Én is nála szültem mind a két fiam! :) De el kell hogy keserítselek, úgy tudom sajnos már nem vállal szülést :(
Jaj de jó hogy írsz róla. Kérdezhetek pàr dolgot? Hova jàrsz hozzà (magàn vagy melyik honvéd telephelyre)? az ÀEK-ban vezette le a szülést? mert megnéztem a neten a honvéd szeptemberi rendelési rendjét ill. a dokik listàjàt, de ő nincs köztük. Szóval ő nem rendel, csak szülést vezet le?
Én Hammersberg dr-hoz járok, az első gyerekemet is nála szültem. Nagyon rendes, jó fej és szakmailag is rendben van :)
Második babám is nála fog születni, ha minden jól megy :)
Végig thq-t mérnek. És ez tök zavaró mert egyetlen netes kalkulátor sem számol ezzel az értékkel. Így sosem tudtam a baba súlyát. A dokitól meg mindig elfelejtettem megkérdezni...
Jah, nem a saját hasamra gondoltam, hanem a babák haskörfogatára :D Merthogy mikor legutóbb voltunk 4D-n, ott azt is mérték, és asszem bpd, fl és haskörfogat alapján saccolja a gép a súlyt...viszont itt thq volt csak a bpd és az fl, valmint az nb mellett. Ez is az ahány ház, annyi szokás kategória lenne? Egy genetikai uh-n szerintem nem ártana azért mindent lemérni, amit csak lehetséges.
igazán nincs mit :) nekem se volt annó egyérelmű,de sikerült helyre tenni nekem is miután el lett nekem is magyrázva.
Siba, nagyon köszi :) akkor most már értem!
ami lemaradt!!!a róbert károly kőrúton a hovéd kórház 1es telephelye van.
Dózsa-Podmaninczky sarkán a régi MÁV kórház van ami a Honvéd Állami Egészségügyi / azaz ÁEK / szárnyai alá lett rakva.Az ÁEK nem egy külön kórház :) Tudom,össze tudja zavarni az embereket.Röviden : ez a Honvéd kórház 2. számú telephelye.Itt van a szülészet.
sziasztok lányok, lenne egy alap kérdésem (most nézegetem a kórházakat, még sajnos nem vagyok babás, de remélem hamarosan.)
Kicsit össze vagyok kavarodva ezzel a 3 kórházzal kapcsolatban: ÁEK, MÁV, Honvéd.
- ez most 3 külön intézmény, ami mind ott van a Podmaniczky-Dózsa György sarkán?
- És egy szülészeti osztályuk van? vagy 3 külön?
Javasoltak nekem valakit, Hammersberg a neve, aki elvileg a Honvédban szülész. De Honvéd van a Róbert Károly krton is.. szóval el vagyok tájolva kicsit. Köszi bármi infót :)
Egyébként nem is tudom mi lenne a jelentősége. :)
Attól,hogy mérik nem lesz sem nagyobb sem kisebb :)
AZ én hasamat soha, senki nem mérte, pedig héát ugye sokadik terhesség. Nálunk senkit nem érdekelt :)
Mi oktober 31-re.😉
Mar nagyon varom!😉
Azt nekem csak és kizárólag a védőnő mért és ő írta a könyvecskébe. :)
Sziasztok!
Sikeres VBAC-ja volt valakinek itt a MÁV-ban? Kinél, hogy történt? Nagyon örülnék egy-két pozitív sztorinak.... :)
Szia! A CTG-nel ki van irva, hogy szeptember 10. a kovetkezo felkeszito. Mi voltunk augusztusban es nagyon hasznos volt:-)
Sziasztok! Október 21.re vagyok kiírva, nem tudjátok véletlenül, hogy lesz jövő hét szerdán szülésfelkészítő a mávban?
Én hiányoltam, hogy pl haskörfogatot egyáltalán nem mértek, holott elvileg az alap...nem?
További ajánlott fórumok: