ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Én is kezdek már türelmetlen lenni, pedig neki még benn jó, legalább négy hétig :)
Hősök tere felé menve a múzeum mögött van parkoló,ott tudtok parkolni.Nincs 1 megálló,talán fél.Amikor oda értek párod felvisz és amíg téged ott felvesznek addig átparkol oda.Mire kész vagy vissza is ér :))) A Dózsa György úti épület is már a Honvédhoz tartozik.Az 2es telephelyük :)) Nekünk a CTG kicsit odébb van,de azért jó tudni,hogy hol van ez :))
Az én időpontom szept.13.
Bejutni én sem tudom, hogyan fogunk, ez a parkolás dolog kicsit idegesít. Lehet, hogy célszerűbb a taxi.
Igen, az UH-t én is addig szoktam hívni, míg fel nem veszik. Meg lehet próbálni másnapra is időpontot kérni, próba szerencse alapon, de nekem az orvos mindig azt kérte, hogy x. héten menjek UH-ra, és az adott hétre mindig tudtak adni. Szóval szerintem egy nappal előbb-később nem számít (persze nem lehet általánosítani, lehetnek egyéni esetek).
Én CTG-re is a Róbert K. épületbe járok, sajnos nem tudom, hogy bent a Dózsa úti MÁV-ban hogyan megy ez. A R. K. úti épületben a szakrendelésre kell menni, ott várni, és a két rendelő között van egy iroda rész, ott van egy fotel, és ott csinálják a CTG-t.
Pont mint a nagy fiamnál.Türelemre intettek akkor is,lassan fogy az idő és vele együtt a türelem is :D Élvezem addig is ezt az állapotot.
Óóóó, onnan nézve már tényleg a célegyenesben vagyok:))) Na sebaj, nyugtatlak azzal, amivel engem is etettek... gyorsan eltelik majd az idő, ne aggódj:D:D:D
Nekünk még 5 hónap a pocakban,irigykedek is Rátok :)
Akkor most már minden világos :)
igen, ez így jó lesz:))
Bárcsak már ott tartanánk... még kb. 2 hónap
ha a vajúdás elején vagytok akkor amíg legalább az osztályra be kisér párod,hogy ott felvegyenek addig parkoljatok csak a kórház előtt.amíg téged felvesznek addig ő oda parkol.nincs fél busz megállóra se az a parkoló :)amíg téged felvesznek addig meg is járja oda-vissza :D
köszi, köszi lányok, akkor megoldjuk így:)))
Bár egy kerékbilincs se nagy ár egy egészséges babáért:))
naaa,akkor még se vagyok túl cőke és jól emlékszem :D
Igen,mi is ott szoktunk parkolni,az ingyenes!
ami hirtelen eszembe jutott és nincs is " túl " messze.a Hősök tere felé ahogy megyünk múzeum mögötti részen / 56osok tere asszem még mindig / van egy óriási parkoló,úgy tudom az nem fizetős.nézzétek azt is majd meg.hátha......
köszi a tippet, a szomszéd utcának utána nézek, ha nem jön be, akkor megfogadom a tippedet. Egy boldogan hazasétáló apukának egyébként a Városliget sincs messze:)))
az a szívultrahang a kicsinek ugye??elméletileg az is ultrahangnak nevezik,de nem vagyok benne biztos.
Egyébként valaki volt már a terhesség vége felé flowmetrián? Azt rendes ultrahangnak mondhatjuk?
ha jól emlékszem a kórház mögötti utcában nem kell fizetni a parkolásért,de ebben nem vagyok biztos.ha éjjel mentek akkor / csak jó tanács / kicsit távolabb álljon majd meg az autóval miután Téged felvitt a szülészetre.így elkerülhető a fizetés.
igen, ez elképesztő... egy kórház előtt fizetős parkolók vannak. Most egy dolog, hogy bemegyünk esetleg hajnali kettőkor, de apa lerohan majd nyolckor teledobálni az automatát??? Na mindegy, azért férfi, hogy megoldja:D:D
szuper vagy,de nagyon :))
ha kocsival mentek akkor készüljetek fel rá,hogy a kórházban nem tudtok parkolni majd csak azon kívül.
köszi, ügyeleti szülést tervezek és nem szeretnék rossz ajtón kopogtatni:))
Hívtam, de megszenvedtem vele.... De végre sikerült időpontot kérnem... Bár egész nap ott ülhetek majd mire sorra kerülök szerintem :D
Azért köszi!!!
dehogy hülyeség a kérdés hanem pont bele találtál :) igen,ott van.a Dózsa felőli oldalon lévő lifttel / ha jól emlékszem / a 3ik emeleten vannak.
most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a szülészet az a Hősök terénél (Podmaniczky út) van, vagy máshol?
a genetikai UH.ra igen.amúgy a Róbert Károly Krt.ra az 1 telephelyre,a Hősök terénél a 2 telephelye van a Honvédnak.Az volt régen a Máv kórháza.
De akkor te is a Hősök teréhez jársz ?? :)
Én két hete kértem kb időpontot, most péntekre kaptam csak, nálam ez már a genetikaira pont határeset
híd őket addig amíg fel nem veszik,csak ezt tudom neked mondani.minden órásak vagytok,ez teljesen más szituáció.
További ajánlott fórumok: