ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
nekünk is ugyan ezek vannak :) ha jól emlékszem nálunk még korai volt ezeket mérni amikor voltunk
Nektek egyébként mért a doki a babáknál haskörfogatot,és becsült súlyt? Nálunk csak bpd thq fl és nb adatok vannan
lehetséges.az viszont tudom múlt hét pénteken az UH gépet javítani kellett.ezt a dokit rángatják a műtőbe is a legtöbbet,így lehet ezért volt fáradt :) amikor legutóbb voltam pont emiatt volt majd 1 órás csúszása is.
Ezek szerint lehet rossz napja volt....:)
Szia! A szobák ott is 3 ágyas ( mint a szülészeten v a nőgyógyászaton) azt hiszem hogy 6 db ilyen szoba és van 1 2 ágyas is a folyosó végén, viszont ezt koraszülő kismamáknak szokták odadni.
kicsit meglep amit írtál.én 2x voltam nála ultrahangon és egy teljesen normális,közlékeny orvossal álltunk szemben.tőlem kérdezte a szúrós fajta genetikai vizsgálatot és a szív ultrahangot.visszakérdeztem az Uh alapján van-e okom kérni.mind a 2 leletet megnézte és mondta semmi nem indokolja a genetikai szúrást,a szív ultrahangot óvatosságból javasolja mert a nagy fiam szív problémával született.nekünk a képernyőn kimerevítette a 3D képet és meg is mutatta.kérni sem kellett adta magától a kinyomtatott képet Manóról.egy peták forint sem sok még annyit sem fizettünk sem neki sem a vizsgálatért.
Sziasztok! Szeretnék Tőletek információt kérni... mit tudtok a terhespatológiai osztályról... szobák hány ágyasak... stb. Ma hívott a dokim, hogy magas májfunkciók miatt holnaptól befektetnek. Ezt szerettem volna nagyon elkerűlni... előre is köszönök minden hozzászólást! 36 hetes kismama
Én is Harsányi dokinál v oltam 2.genetikai uhun. Enyhén fogalmazok hogy eléggé csalódtam. Semmit az égvilágon nem mondott, kattintott ide-oda, nagyított és közölte kész vagyok. Annyit árult el a kérésünkre hogy lány lesz. Se azt hogy nyugi minden okés, semmi. Még képet sem kaptunk.
A papíromra ráírták hogy lemondtam az amnioról, és koromból adódóan javasolt magzati szív uh.
Kása doki mondta hogy teljesen jók az eredményeim...A mai napig hálát adok, hogy átmentünk hozzá.
Most először éreztem magam futószalagon pedig nem is kellett várnunk.
Nem tudom miért kell az, hogy több 10 000-et fizessek egy magánintézménynek, hogy rendesen elmondják mit látok stb. (Géndiagnosztika - Zalatnay u.)
Nem lehet a kórház területén parkolni sajna :(
A kórház előtt lehet csak.
Igen elkell menni a liftig, de számomra kész labirintus a kórház :)
Köszi! Akkor végig kell menni a hosszú folyosón a liftig?
De a Dózsa útról autóval nem engednek be a kapun az őrök, igaz?
Éjjel, sajnos megtapasztaltam csak a Dózsa György útról lehet be-ki menni.
Köszönöm szépen! De ezt a bejáratot éjszakára bezárják, igaz? Éjjel melyeken lehet még bemenni?
Rendben van, köszönöm, biztos megtalálom akkor.Az ultrahang merre van?
nem bal oldalon hanem jobb csak elírtam, szóval jobb oldalon keresd :)
A Dózsáról bemész és ott lesz bal oldalon a betegfelvétel, van négy ablak.
Sziasztok !
Sajnos pénteken este kis időre bekerültem a szülészetre magas vérnyomásom miatt ( 180/100), ennyi amúgy soha nem volt, de a kezelő orvosom azonnal kórházba küldött. Ott voltunk éjjel 11-ig, a vérnyomásom szépen lement 140 alá, CTG, laborok is rendben voltak így hát haza küldtek, plussz kaptam más gyógyszert a vérnyomásomra. Hétfőre visszarendelt a doki kórházba uh-ra, plussz labor viszgálatokra. Időpontom nincs, ultrahangra a doki azt mondta, hogy fél 9 körül menjek, jelentkezzek a betegfelvételen és majd alakul a többi. Kérdésem, hogy merre találom a betegfelvételt? A Dózsáról kell bemennem ? Olyan káoszos nekem az a kórház :(
Köszönöm 35 hetes vagyok.
Igen nála voltam, de nagyon nem volt szerintem jó napja.
Sziasztok!
A szülészet a 3. emeleten van, viszont nem mindegy melyik liftbe szálsz be. A legegyszerűbb a Rippl-Rónai u. felőli bejáratnál bemenni, és NEM a baloldali liftet, hanem a bejárattal szemben lévő folyosón lévő liftet kell használni, az a szülèszethez visz.
Szia! Ebben nem tudok segíteni, de annyit tudok, hogy az egyik csoportból egy kismama bent fekszik pár napja már és ő a negyediken van-nem tudom, ehhez képest hol lehet a szülőszoba, de talán arra kell tapogatózni :D
A szülőszoba hanyadik emeleten van? És melyik bejárattól a legkönnyebb odajutni?
Szia!mi is tegnap voltunk,ugyanez a tapasztalat...annyi,h mikor ott várakoztunk,akkor épp javították az uh gépet és ki is cserékték,tehát lehet h ezért nem kaptunk fotót...én ahogy néztem,még mintha picit be is bóbiskolt volna,mialatt a csaj írta a papírt
Harsányi dokinál voltál???én 2x is nála jártam és meg is mutatta nekünk,a második alkalommal kaptuk a képet.az adatlapomon is fenn van Manókánk :)
Sziasztok! Tegnap sikerült odatalálni a genetikai uh-ra, de a màsodik emeleten van, nem az elsőn. A bácsi se kép se sok válasz típus volt, de legalább tudjuk h lány lesz és h egészséges. :)
Mindíg....hívtam eddig 3x a terhesség alatt ezzel az utóbbival összesen 3x....Egyszer a fogam miatt,antibiotikum ügyben,egyszer az elfolyt magzatvízzel,meg most.
Na mindegy.....Mindenkinek lehet rossz napja.
Én is így kezdem mindíg,hogy alkalmas időben hívom-e.....
Hát igen, neki is lehet rossz napja. Mondjuk én mindig megkérdezem, ha a dokimat hívom, hogy ráér-e pár percre, vagy hívjam később, ha nem sürgős, lehet, hogy csak sietett.
Izusanyu lehet,hogy csak rossz napja volt,vagy éppen eszeveszett fáradt.Ő is emberből van és mi kismamák pedig érzékenyebbek vagyunk mindenre.Se te se ő nem hibás,csak épp rossz pillanata volt mind a kettőtöknek :) fel a fejjel,jó a dokid ne aggódj.
Sziasztok!Nem akarok rossz emberismerő lenni,de egy olyan 10 napja hívtam a dokimat (Dr Farkas) hogy nem tudnak időpontot adni a rendelőintézetben a 6hetes kontrollra szeptemberre,gondoltam hátha tudunk találkozni a kórgázban is aztán le van tudva a dolog,de olyan bunkó volt,végig sem hallgatott,pedig fogadott dokim volt,meg is háláltuk a részvételét.Komolyan meg is néztem hogy jó számot hívtam-e,hiszen ő mindíg olyan aranyos és kedves volt eddig.Végül szereztem időpontot,csak nem tudom,kicsit rossz a szám íze....most vagy nem értette kivel beszél,vagy nem tudom.Remélem nem kell csalódnom benne.
Nekem már 2 hét is elég, vagy akár 1 is. Türelmetlenül várom én is.
nálunk kb 5 hónap még oda benn :)
További ajánlott fórumok: