Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) fórum

ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
2014. nov. 10. 14:40
Sziasztok. Ti hogy szoktatok időpontot kérni az Aek-ban? Nekem leghamarabb decemberben adtak volna időpontot. Szerintetek? (ez vicc, ha tehetném nem fizetnék Tb-t).
2014. nov. 10. 14:36
Köszi. Sajna juliusban szabin lesz.
3481. mgesa (válaszként erre: 3480. - Ficánka78)
2014. nov. 9. 21:00
Lejjebb írtam, Gerko-Med-ben rendel.
3480. ficánka78 (válaszként erre: 3479. - Mgesa)
2014. nov. 9. 15:41
Köszi, most nézem egy hónapban csak egyszer rendel. Esetleg van valahol magán rendelése?
3479. mgesa (válaszként erre: 3478. - Ficánka78)
2014. nov. 9. 14:11
Spanik nem zárkózik el a vbac-tól és vannak cukros betegei is, ezt tudom, mert együtt vártam pont az egyikkel.
2014. nov. 9. 11:09
Elfelejtettem írni, hogy császáros lettem végül. Most viszont ha lehetséges természetes úton szeretném a következő babámat világra hozni.
2014. nov. 9. 11:01
Köszi csajok! Megnézem ezeket a dokikat. Az esetem egy kicsit komplikált, előző terhességemnél terhességi cukorbetegségem volt a vége felé inzulinoztam magam. Tehát olyan orvost keresek aki együtt dolgozik a (terhességi diabetológiával).
3476. mgesa (válaszként erre: 3471. - Ficánka78)
2014. nov. 9. 10:32

Dr. Spánik Gábort jó szívvel ajánlom, most fogom nála a másodikat szülni, mindig nagyon kedves, alapos, viszonylag fiatal doki. A szülés is nagyon pozitív élmény volt vele, szinte végig bent volt.

Én maganrendelesre járok hozza, Ez a XIII. kerületben van (Gerkomed), minden vervetelt, ctg-t, vizsgálatot itt csinálnak, nekem szempont volt, hogy ne kelljen sztk-ba járni munkaidőben, betegszabira menni, stb.

3475. mesi29 (válaszként erre: 3472. - Hszbett)
2014. nov. 9. 10:03
Ez így tényleg nagyon érdekes, felírják :) Szerintem az is számít, hogy itt van az egyik legjobb PIC Mo.-on, az orvosok tapasztaltak a folyamatokban, no meg van pénze a kórháznak ingyen beadni. A nővérem 25. hetes terhesen kapta meg vagyis a lánya. Meg is született sajnos a kiscsaj 27 hetesen, egészséges lett. Nagyon elégedettek voltak a Honvéddal, jó kezekben voltak.
3474. mesi29 (válaszként erre: 3471. - Ficánka78)
2014. nov. 9. 09:59
Szia! Szívből ajánlom Benkő Zsófiát, fiatal, kedves nő. Csütörtökön rendel az 1-es telephelyen, idejártam terhesgondozásra hozzá. Mindennel elégedett voltam, magánrendelésre nem költöttem, mindig jó bánásmódban részesültem. Tervezett császárt is ő csinálta.
3473. hszbett (válaszként erre: 3470. - Panndi)
2014. nov. 9. 06:39
Ahogy tapasztalom az anyukák által leírtak alapján, kórháza válogatja, hogy hol hogyan adják a tüdőérlelőt. Van, ahol a dózis is más, illetve van, ahol naponta adják-nem feltétlenül attól függően, hogy problémás -e a terhesség vagy sem. Azért mindig meglepődöm, mekkora különbségek vannak kh és kh közt
3472. hszbett (válaszként erre: 3469. - Mesi29)
2014. nov. 9. 06:37
Egyik csoportban olvastam, hogy felírták a kórházban a tüdőérlelőt, kiváltotta és beadták. Még azt is leírta a csajszi, hogy 6 ampulla olyan 1700 Ft körül volt, tehát nem is volt drága...csak azért kérdezem, ha netán sikerülne "rávenni" a dokimat, hogy az ikrek miatt adjon tüdőérlelőt, akkor nem kell bejárni a fél várost egy gyógyszertárért :)
2014. nov. 9. 00:18
Sziasztok. 5 Hetes vagyok és a Aek-ban tud e valaki szülész -nőgyógyászt ajánlani?
3470. panndi
2014. nov. 8. 15:52
hszbett, szerintem automatikusan nem adnak, ha meg kell, a kórház adja De be kell hozzá feküdni, kettő jár, 48 óra különbséggel.
3469. mesi29 (válaszként erre: 3468. - Hszbett)
2014. nov. 7. 22:01
Szia! Van patika a Podmaniczky utca felől, ott van a Vasutas rendelő neve kiírva, ha jól emlékszem, de az tuti, hogy van patika. Kicsit furán hangzik, hogy felírnának ilyet, szerintem ha adják, akkor azt "ingyen" kapod meg a szülőszobàn.
3468. hszbett
2014. nov. 7. 07:31

Jó reggelt!

Nem tudom, itt vannak -e ikres kismamik vagy anyukák...de mi a tapasztalat? Adnak tüdőérlelőt automatikusan ikreseknél? Engem megnyugtatna, de a dokim még egyszer sem említette meg, hogy szükség volna rá. Van egyáltalán valami patika a környéken? Ha netán kedden sikerül feliratnom vele, akkor be is tudja adni...

3467. hszbett (válaszként erre: 3465. - Soffyee)
2014. nov. 7. 07:12
Én is kb így jártam a dokival...hetekig kerülgettük csak egymást, mert hol már nem volt bent, hol szabin volt, stb...
3466. A.drienn
2014. nov. 6. 09:14

Igen, pontosan. Be kell menni a szülőszobára, becsengetni. Kijön egy szülésznő, betessékel, lepakoltok, felveszi az adatokat (minden papírodat, leletedet vidd!) és hívja az ügyeletes orvost.

Kiss Attila: Egyszer nálam is helyettesítették, és többször volt, hogy úgy jött vissza, vagy épp ment el. Amúgy pedig kb mindig 5 perc alatt végeztem nála (igaz szerencsére végig minden rendben volt).

De ha fel akarod kérni, szerintem tedd meg mielőbb.

3465. Soffyee (válaszként erre: 3464. - A.drienn)
2014. nov. 6. 08:49
Hogy őszinte legyek hétfőn szerettem volna beszélni vele, de előttem ment el 5 perccel a rendelésről és már vissza sem jött. Kaptam új időpontot az asszisztenstől, aki "megnyugtatásomra" azt mondta, hogy "Kap új időpontot, aztán vagy itt lesz a doktor úr vagy nem." Még csak 28 hetes vagyok, így nem nagyon aggódom, csak kicsit rosszul esik, hogy szeptember óta nem látom a dokim, mert a múlt hónapban is helyettesítették. Ha az ügyeletesnél szülök, akkor csak be kell menni a szülészetre, amikor megindulnak a dolgok és ott kapok majd egy dokit? Vagy ez hogy működik?
3464. A.drienn (válaszként erre: 3462. - Soffyee)
2014. nov. 5. 19:38

Én is Kiss Attilához jártam terhesgondozásra végig. De nem kértem fel szülésre, mert valahogy nem úgy alakult, és azt hallottam, hogy nagyon sok betege van így is, nem akartam, hogy esetleg visszautasítson. Úgyhogy nem tudok a tarifában segíteni sajnos, bár amit hallottam az az, hogy nem mond előre összeget (még szerencse, nekem fura az, aki mond), hanem annyit amennyit Te rászánsz. - szóval hogy ilyesmit mond, nem konkrétumot. Aztán hogy ki mennyit ad, azt tényleg nem tudom.

Egyébként felkérted már szülésre?

Mindenesetre nagyon jó orvos, én nagyon kedvelem! Még a kórházban is meglátogatott, mert épp bent járt az osztályon, pedig az ügyeletesnél szültem. Jó kezekben vagy! És igen, nagyon elfoglalt. Rengeteg betege van, én néha alig tudtam időpontot kérni, mindig jó előre kellett.

3463. hszbett (válaszként erre: 3462. - Soffyee)
2014. nov. 5. 14:47
Nem ismerem :) Én Varga Csabához járok.
3462. Soffyee (válaszként erre: 3461. - Hszbett)
2014. nov. 5. 14:42
Kiss Attila, de nevezhetném a fehér hollónak is, mert amikor csak megyek mostanában vizsgálatra rajta kívül mindenki ott van :D
3461. hszbett (válaszként erre: 3456. - Soffyee)
2014. nov. 5. 08:54
Ki a dokid?
3460. hszbett (válaszként erre: 3459. - Siba22)
2014. nov. 5. 08:51
Köszönöm, aranyos vagy :) Jövő kedden megyek VéCséhez, nem tudom, mikor vizsgál már meg kézzel. Fosok, hogy nyílik a méhszáj és a kutya nem veszi észre...
3459. siba22 (válaszként erre: 3441. - Hszbett)
2014. nov. 5. 08:26
Tegnap rákérdeztem a fáslis és trombózis dologra.A trombózis elleni szurit a császárosoknak szokták adni a fásli max indokolt esetben teszik fel és egyénenként ez változó.
3458. A.drienn (válaszként erre: 3456. - Soffyee)
2014. nov. 2. 23:08

Szia! Nem találtál a neten olyan topikot, ami az adott orvosról szól esetleg? Ott hátha megtudod, mennyi az annyi.

Ha esetleg akkora összeget mond, amit sokallsz, én azt mondanám hirtelen, hogy ú, megbeszéljük még otthon. Aztán meg nem szóba hozni a témát következőleg. Nem hinném, hogy megkérdezné a doki a kövi alkalommal, hogy naaa... megbeszélték? (Lehet hogy hülye ötlet, én sem igazán tudtam az orvosomat megkérdezni, aztán már nem is akartam, lebeszéltem magam, és maradt az ügyeletes. Ennek ellenére egy orvoshoz jártam terhesgondozásra végig, aki aztán még a szülészeti osztályon bejött hozzám a szobába - csak úgy.)

3457. mgesa (válaszként erre: 3456. - Soffyee)
2014. nov. 2. 22:54

Rakerdeztel már nála, hogy vallalja-e a szülést? Ha igent mondott, de árat nem, akkor annyit adsz, amennyit tudsz/ akarsz.

Ha még nem kerdeztel ra, akkor rajta, és kibújik a szög a zsákból, ha szabott tarifaja van, meg fogja mondani, ne aggódj!

3456. Soffyee
2014. nov. 2. 15:49
Sziasztok! Kicsit furcsa a kérdésem, de nem igazán tudom mit illik tenni ilyenkor. Milyen módon illik feltenni a kérdést a nőgyógyásznak, akinél szülni szeretnék, hogy mennyi a díjazása? Nem magán orvosom van hanem kórházi. Félek h akkora összeget mond ami már "sok" és akkor közlöm h oh akkor marad az ügyeletes doki?! Első babánk és foggalmam sincs a tarifákról
3455. csillagösvény (válaszként erre: 3454. - Panndi)
2014. nov. 2. 12:03
köszönöm!Megnyugodtam! :) Aztán majd a helyzet adja mi lesz a legjobb a picinek! Köszi!
3454. panndi
2014. nov. 1. 15:56
És tényleg a gyerekorvosok és a PIC is szuper :)
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook