ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Én sem tartozom sehogyan sem a Honvédhoz, bár mindig tervezik, hogy a nav-os dolgozókat is felveszik a jogosultak körébe, de úgy tudom, ez még nem történt meg. Nekem a magán orvosom dolgozik ott, és szülni is ott fogok. Alapvetően a magánrendelésre járok, de pl. vérvételre a kórházba ad nekem beutalót a doki, sőt azt mondta, hogy majd szemészetre is beutal oda. Soha senki nem mondta, hogy nem vagyok jogosult, elfogadják a beutalókat, betáplálták az adataimat a rendszerbe és a laborokat simán megcsinálják. Gondolom a terhesgondozásra nem járhatnék, de egyébként sem akarnék.
Bennem csak egy kérdés van, és majd fel is teszem legközelebb a dokinak. Nem tudom, hogyha esetleg ne adj Isten mentőt kéne hívnom, valamiért a férjem nem tudna bevinni, akkor az hogyan kivitelezhető, hogy engem a 22. kerületből ne a Szent Imrébe, esetleg a Jánosba vigyenek, hanem a Honvédba.
ha nem tartozol címileg a Honvédhoz akkor vagy Te vagy közeli rokonnak kell melóhelyen családi papírt kérni mert úgy tudom másképp nem fogadnak senkit.vagy címileg vagy munkáltatóilag lehet jogosultságot kapni,hogy oda járhass.bár lehet,hogy van más út is csak nem tudok róla.
átlag 3 napig tartanak benn ha sima ha császáros vagy és nincs utána bármi gond veletek.
sajna én egyiket se láttam ég,de a lányoktól csak jót olvastam eddig.
gátvédelem van a szülőszobán és EDA-t lehet kérni
eddig a dokikra / akinél voltam dokinén / rossz szavam se lehet,sőt!!le a kalappal előttük
a kórterembe a babákon és a kismamikon kívül senki nem mehet be,csak az ott dolgozók.
Sziasztok!
Nekem nem területileg illetékes ez a kórház,de egyenlőre szimpatikusnak találom, és dokit is itt szeretnék keresni. 9 éve szültem a lányomat a Rókusban. Van egy szuper nőgyógyászom,de sajnos ő nem vállal szüléseket. Lenne pár kérdésem,de egy link is jól jönne,mert ebben a katyvazban nem igen találok olyat,ahol a szülészet szépen össze lenne foglalva.
- Mennyi ideig kell egy normál szülésnél benttartózkodni?
- Milyenek a szülőszobák, gyermekágyas részleg?
-Gátvédelem?Fájdalomcsillapítás?
-Orvosok,nővérek hozzáállása?
-Látogató bemehet a kórterembe? Itt most konkrétan apukára és tesóra gondolok.
Egyenlőre ennyi :) Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Hszbett, Rozzi, gratulálok a bébikhez, nagyon jó egészséget kívánok Nektek!!!
Hszbett, én is attól félek, hogy aludni semmit nem lehet bent, de a lényeg, hogy túl vagytok rajta. Jó pihenést!!!
Sziasztok!
Örömmel értesítelek benneteket, hogy a vártnál picit előbb megérkeztek ikreink, Hanna (2450 g 49 cm)és Zoé (2400 g 49 cm).
28-án 3 óra előtt elfolyt a magzatvíz. 4 óra körül értünk be a kórházba, 6.16-kor és 6.17-kor emelték ki őket :)
31-én haza is jöhettünk.
Vegyes tapasztalataim vannak a kórházat illetően, túlnyomórészt pozitív, viszont az szembetűnő, hogy sokszor előfordul, hogy mást mond az éjszakás nővér és mást, aki váltja, mást mond a védőnő és mást a csecsemős...De mindenképp pozitív a véleményem :)
Szobatárssal meg voltam áldva, balhé is volt az osztályon, zengett minden....aludni szinte semmit nem aludtam a bent töltött idő alatt, így most regenerálódom itthon :D
Szülésznőt nem lehet fogadni.
Rozzi, gratulálok :)
Sziasztok!
2011-ben és 2013-ban szültem a kórházban fogadott doki nélkül, most is ott fogok 2015.01.30 körül :) a kérdésem annyi lenne, hogy az új törvény szerint lehet csak szülésznőt fogadni már. De az Áekban is??
Köszönöm szépen
Gratula a Babohoz!😉
En is barmikor szulnek ujra,termeszetesen ugyanott es csakis Spaniknal!️
Köszi mindenkinek, remélem Nektek is hasonloan jó tapasztalatotok lesz!
Még hogy tényleg írtó meleg van bent, én majd felháborodtam, pedig rovidnadrag- poloban voltam.
Bár épphogy szültem, de már most hiányzik a terhesség és hogy nem lesz többet ilyen... elvezzetek ki, amíg lehet! Pedig ez a lepeny- le nem válás el kellett volna, hogy vegye a kedvem a szulestol, de mégsem, bármikor mennék újra... :-)
MEnj el egy szülésfelkészítőre. Mindent elmondanak és ha nincs nagyon teltház, a szülőszobákat is megnézheted. :)
Az a szüléstől is függ, mi történik. :)
Sziasztok :-)
Gratulálok minden babához, akik az elmúlt két hétben születtek :-)
Olyan jó, hogy ennyi pozitívumot olvasok, ez azért megnyugtat.
Nekünk sincs fogadott orvosunk, emiatt kicsit izgulok.
De leginkább azért, hogy ez az egész hogyan zajlik majd.(?)
Ha elfolyik a magzatvìz nyilván hívom a mentőt és aztán? :-)
Kellemes ünnepeket kívánok nektek!