Adok-veszek (magáncélú hirdetések) (beszélgetés)
Sziasztok!
Még mindig...
Megvételre keresem Anna és Serge Colon : Angelique sorozatát. (összesen 12 könyvből áll. Egyben, vagy darabonként is érdekel.)
Ha valakinek esetleg megvan, és már nincs rá szüksége, írjon privit!
Köszönöm.
Írtam már délelőtt privát üzenetet ,de nem válaszoltál.
Remélem fogsz:)
Köszi
elado meg egy ultrahangos kozmetikai készulék otthoni hasznalatra is ,tobb fokozatu, arc es test kezelesere is ,dobozaban papirjaival.
aea 12000ft
Sziasztok!Eladó Babyliss Infinitix 10 az egyben hajformázószett.
A szett tartalma: hajsimító/kreppelő, 16 és 25 mm-es hajsütővas, kettős ondolálású hajsütővas, 16mm-es cserélhető kefe, 16mm-es cserélhető spirál, 3 csipesz a fésülés megkönnyítéséhez, 12 hajtű, táska. Nagyon jó állapotban van. Én már nem tudom használni, mert most vágattam le rövidre a hajamat. Eredetileg 8000 Ft-ért vettem, de szívesen eladom 6000Ft-ért bárkinek. Érdeklődni lehet: bacsik.m@citromail.hu címen
Sziasztok!
Megvételre keresem Anna és Serge Colon : Angelique sorozatát. (összesen 12 könyvből áll. Egyben, vagy darabonként is érdekel.)
Ha valakinek esetleg megvan, és már nincs rá szüksége, írjon privit!
Köszönöm.
eladasra DVDIRO, HOME-CINEMA,2-3db zepter edeny,fazek,nehany butor db i, 2eves modern varrogép..
kuldok mindenrol képet ,irjatok priviben mailcimet.
Barátnőm nagyon idős nagymamája szeretne egy nagy fonott ládát,amibe az ágyneműje belefér.Nagyon öreg,és sajnos beteg néni,kérlek benneteket,ha tudtok,segítsetek!
Az én nagymamám világéletében egy hintaszékre vágyott,s mire kész lett,meghalt a drágám.
Ha tudtok,segítsünk még időben ennek a drága néninek.Nagyon köszönöm Böbe néni nevében is,bár neki meglepetés lenne...remélem,még időben...Hanna
Üdv !
megvételre kinálom 6 éves lánykám kinött kici kinai berántos cross motorját ! oco nem drága....kezdö,kirándulgato mociként bevált !
Egy ismerősöm kérsét továbbítom:
Újszülött kislányra használt ruhákat kérne, amiket már úgyis kidobnátok! Nincsenek tele pénzzel, így nem tudom, tudnának-e érte fizetni (esetleg jelképes öszeget, nem akartam feszegetni a témát). Májusban jön a baba. Ha valaki tudna segíteni nekik, kérem írjon nekem, és megadom a telefonszámot, ahol el lehet őket érni!
Előre is köszönöm a nevükben is!
Az eladó bringa nem 24-es, hanem 26-os.
Tehát 26-os mtb ELADÓ (sötétzöld metál)
és VENNÉK 28-as mtb-ot (fiúnak), lehetőleg összteleszkóposat, de nem drága profi bringát.
56-62-68-as kislány babaruháinkat eladnám egyben.
Nagyon jó állapotuak,van amit nem is hordott.És van egy pár 116-os körüli fiú ruha is.
Ha érdekel priviben írj,küldök képet is ha szeretnéd.
Szia!
Milyen az antik telefon? Tudsz róla képet küleni?
sziasztok csajok!
akit érdekel 3 funkciós babakocsi 8 ezerért
irjon privit
kazincbarcikai előnybe :)))
További ajánlott fórumok:
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- Kiskutyát szeretnék, szerintetek meg lehet bízni a hirdetésekben leírtakban?
- Lehet-e hinni a társkeresési hirdetéseknek?
- Le vannak tiltva a hirdetések a böngészőmben, hogy tudom beállítani, hogy újra látsszanak?
- Sikerült már valakinek eladnia a feltett hirdetéseiből itt a hoxán?
- A cseréppel fedett háztetőt nem lehet az újfajta módszerrel felújítani, mint a palatetőt? Mert a hirdetésekben csak palatetőt hirdetnek.