Adok-veszek (magáncélú hirdetések) (beszélgetés)
Szia.
Engem érdekel ,attól függ mit kérnél érte...,pesti vagy ?
Sziasztok!
Én FisherPrice-os zenélő széket keresek!:)
szio irtam privit neked.
Elado ULTRAHNGOS KIS KOZMETIKAI KÉSZULEK otthoni hasznalatra is ,tobbfokozatu cellulitiszre+ranctalanitasra nagyon hatasos,ara 16500ft lenne dobozaban papirjaival.
szio nekem van AVON SZETT elado :Today Tomorow Always, + van meg egy uj REMONGTON keramialapos hajvasalo, 8db porcelan/keremiafestek,kb 25db PRAKTIKA magazin,+25db OTLETMOZAIK(Otlettar)magazin,Magnesfekes futopad..
Ha vkit erdekelnek irjatok privit inkabb..
KONYHAI kis gepek eladok.Lent voltak a nyaraloban-de a nyaralo elkelt.uj designes fekete piritosuto 3000ftert,VITALCENTER 6000FT,uj dobozaban turmixgép ket kulonbozo karral,2db hordozhato rendes gozolos vasalo,1db elektromos kekszkeszito,elektromos aszalogép,konyhai merleg...
Elado vagy csere masra is...
Gyerekem kinött -de keveset használt- cuccait ,nyereménytárgyra vagy csokira cserélném .
74 és 80 méretekről lenne szó ....
Samsung x820 -legvékonyabb mobil - telefont elcserélnék digitális fényképezőre !
Canon vagy casio érdekel .
Nekem van egy kondigépem vidéken. Többfunkciós: kerékpár, evezőpad,láb-kar erősítő, futógép, haserősítő.
26-os, 28-as női kerékpár érdekelne, vagy egy hűtő-fagyaszó, v.szervergép, v.egyszemélyes fotelágy gyereknek. (esetleg megbeszélve más is lehet.:Pl: kismamaruhák,)
Biztos van otthonodban olyan ami már nem kell ,de nem kukába való .Biztos van amit szeretnél ,de nincs rá keret .
Nekem van 1 hajvasalóm csak 1x használtam ,szeretnék érte parfümöt vagy 1-2éves gyereknek való játékot .
Sziasztok .
Hajvasalómat vmire elcserélném ,csak 1x használtam!Romenta több lapos .
Sziasztok!
Eladó leg magic-et keresek, ha esetleg valakinek van eladó vagy tudja hol lehet ilyet venni használtan kérem szóljon! Köszi
További ajánlott fórumok:
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- Kiskutyát szeretnék, szerintetek meg lehet bízni a hirdetésekben leírtakban?
- Lehet-e hinni a társkeresési hirdetéseknek?
- Le vannak tiltva a hirdetések a böngészőmben, hogy tudom beállítani, hogy újra látsszanak?
- Sikerült már valakinek eladnia a feltett hirdetéseiből itt a hoxán?
- A cseréppel fedett háztetőt nem lehet az újfajta módszerrel felújítani, mint a palatetőt? Mert a hirdetésekben csak palatetőt hirdetnek.