Absztrakt valóság... (beszélgetés)
Nagyon leült ez a fórum....
Úgy látszik a gondolatok nagyon űberelnek!!!!
Bővebben? Mint mondtam, nem maradt meg semmi. :S Egyébként mikor felébredtem, olyan érzés volt, mintha a valóság és az álom összemosódott volna. Kellemetlen, mégis jó, bár ezt akkor szoktam tapasztalni, amikor beteg vagyok és éjszaka ébredéskor ebbe az állapotba kerülök, majd felébredek, hogy igyak valami gyógyteát... :P
Ennél bővebben sajna nem tudom kifejteni, mert nem emlékszek. Ébredés után gondolkoztam rajta, majd törlődött. Kínos, de nem tudok újra rátalálni a részletekre.
Az álmokhoz visszatérve, fura dolgot álmodtam. Nem, most nem haltam meg... :)
Már igazából nem is emlékszek az álomra. Reggel viszont még tiszták voltak a képek és arról volt szó, hogy álmomban álmodtam. Ennyi maradt meg, de aztán elkezdtem gondolkozni rajta és mostanra már nem emlékszek. Talán a gondolkozással elszúrtam a dolgot?... XD
2010 = 2+1 = 3
3 = Önkifejezés, mozgás, vibrálás, segítség, élvezet, őszinteség, test-lélek-szellem, kapcsolattartás, optimizmus, jókedv
Jupiter (Nyilas)
2 = Hold, érzékenység, befelé fordulás, nőiesség, művészetek, intuíció, félelmek feldolgozása...
Ez volt 2009.
11-nél az 1+1-et is össze kell adni = 2
:/
Igen. De a 11:11-nek és a 22:22-nek van a legnagyobb jelentése. Ezek angyali sugallatok...
Már aki hisz bennük...
Ma jelet kaptam.
Ránéztem a vekkerre és mit láttam???
11:11
:oooooooo
Forrong a tenger, olvad az Antarktisz, közelít a Nibiru, mocorognak a föld alatti negatív energiák...stb.
Nos, sok bizonyított tény van amiről csak kevesen beszélnek.
Ezt mind mi hoztuk létre. Mi gyorsítottuk fel.
Ha nem ébredünk fel akkor sokkal nehezebb jövővel kell szembenéznünk.
Ezt értem Én veszély alatt!
Szoktam léböjtözni nyáron. :)
A fejlettségi szinttel egyetértek biológiai szinten, viszont mind emberben, mind állatban, mind pedig növényben ugyanaz az élet van, amit elkülöníteni, csoportosítani lehetetlen, sőt értelmetlen. ;)
Értem, mit mondasz, de a veszély részét nem... Miféle veszély? Nincs itt semmiféle veszély.
Jó, engem eléggé elszomorít egy állat legyilkolása. Az állat és a növény nem ugyanaz a fejlettségi szintű életforma. A létezésben hierarchiák vannak. Az állatnak már van központi idegrendszere. Ugyanazt a fájdalmat érzi mint Te!!!
Mindenki eldönti mit eszik. Csak jó lenne visszafogni magunkat hús terén. Vannak tészták, gyümölcsök, zöldségételek. Csak ezt nem nagyon támogatják a nemzetek konyhái.
Próbálj ki egy hetes zöldséges étkezést.
Sokkal laktatóbb tud lenni mint a hús.
Főleg ha sokat iszol hozzá. És nem leszel túltelítődve. A hústól csak "mérgesebb" leszel és mohóbb.
--------------------------------------------------
Igazából Én csak meg akarok értetni velük bizonyos dolgokat amiket már leteszteltem.
Én is szkeptikus vagyok addig amíg ki nem próbálok valamit. De nyitott vagyok a változásra.
Persze mindenki maga dönt.
De egy kicsit gondolkodjuk magasabb szemszögből.
Sajnos hajlamos vagyok az emberiség egészét nézni.
Ha így folytatjuk sokkal durvább karmája lesz az emberiségnek. Nem mindegy mekkora veszély fog ránk leselkedni. Most kell döntenünk.
Remélem értesz.
Szia!
Hu, ezt meg kell szokni:)
És mi történt?