Absztrakt valóság... (beszélgetés)
Végig hallgattad a videóidat?:))))
Nem én fogalmaztam így ,hanem az "idegen".
Hogy itt a földön ez lenne a cél.
Szerintem az,hogy az emberek mást sem tesznek ,mint azt mondják(mint az idegen is),hogy az emberek "rosszul" élnek,nincs bennük szeretet,sem önmaguk,sem mások iránt,hogy gyűlölnek ,becsapnak hazudnak,és csalnak,hogy nincs bennük együttérzés,hogy nem nyújtanak segítő kezet egymásnak,miközben csak ő egymaga tudja azt mi a szeretet,EZEK azok az energiák amik jelenleg mozgatják a földet,amik hatással vannak mindenre és mindenkire.
Mégis hogy beszélhet valaki szeretetről,angyali létről,ha azt mondja óvakodjatok ettől attól ,amattól?
Hogy beszélhet valaki szabadságról,ha azt mondja óvakodj ettől attól,ha megmondja neked hogy kell szabaddá válnod?
Hogy beszélhet valaki a pozitív -ságról békéről,ha negatívan beszél ,és túlcsordul a haragtól?
Akkor jó! Nem is gondoltam, csak a biztonság kedvéért írtam oda.. :))) Amit leírtál az szerintem is tök rendben van. De! Ez még mindig nem ad magyarázatot arra, hogy a "paradicsomi" állapot miért lenne a másik végleten, holott elvileg egyik végleten sem lehet egyensúly...
"Éden. Csupa fény,öröm,szeretet,szelíd jóság,és béke,nyugalom,és jólét."
Ez így nem több egy közhiedelemnél, mint a menny vagy a pokol léte.. Ez így túl végletes elképzelés amit az emberi vágyálmok hoztak létre a remény számlájára.. :)))
:))))
Ugyan ez .Fogalmazhattam volna tökéletlennek is a világot.
Tudom nem könnyű megérteni,de elmondani sem,nekem elhiheted.
Ami független tértől és időtől ,azt nem határolhatjuk be ,egyszerűen csak így van,így létezik.
"Nincs tökéletes virág,mert minden virág tökéletes"
Ó,egy percig sem gondoltam erre,ne félj:))
Most jön az értelmezés,vagy a logikám,utána döntsd el végletes-e vagy rossz ,oké?:)
Én hiszem ,hogy egyek vagyunk,hogy részei egy egésznek ,hogy minden összefügg mindennel,és minden okkal történik.
Hiszek az egyensúlyban,és abban,hogy csupán mi nem tudjuk épp ésszel felfogni azt,hogy akár tetszik,akár nem a sötét,a halál,az agresszió,vagy bármi is éppúgy hozzájárul ehhez az egyensúlyhoz,mint a fény,a béke,a szeretet.
Ha meg akarjuk érteni a világot,az embereket,akkor elég annyit tenni,hogy rácsodálkozunk a természet tökéletes és csodálatos működésére.
Mikrószkópikus életformától,a növényekig ,az állatokig ,minden tökéletesen működik.
Szelídek és ragadozók,égenjárók,és földben csúszók ,mind mind kiegészítik segítik egymást,így megőrizve már sok sok évezred óta az egyensúlyt.
Éden.
Csupa fény,öröm,szeretet,szelíd jóság,és béke,nyugalom,és jólét.
Igen gyönyörű lenne,és csodálatos,de csak egy módon valósulhat meg talán majd egyszer,ha már most is hiszünk abban ,hogy a világnak most ebben a pillanatban ilyennek kell lennie,mert így tökéletes,mert így van egyensúlyban.
Még nem is hallottad a logikámat ,máris rossznak minősíted?:)))))
most mennem kell,de még "Visszatérek!":DDDD
...akkor majd elmondom ,miért érzem így.
Hát olykor, megmondtam mi lesz a következő pillanatban, de olyan is volt hogy fél év múlva igazolódott be a dolog...
(Hűűűűűűűűűűűűűűűű)
:)))))))))))))))))