Absztrakt valóság... (beszélgetés)
Téves. Én mindenkiben látom a lehetőséget.
De a jelenlegi helyzetet vizsgálva külömbséget kell tenni dolgok között. Nem állhatok ölbe tett kézzel végignézve hogy a jelenünk egy olyan jövőt teremt ami nehéz, de könyebb is lehetne...
"Elvezethetsz egy embert a helyes útra, De nem kényszerítheted, hogy rajta is maradjon."
--------------------------------------------------
Mellesleg végig bírod nézni ahogy elvágják egy csirke nyakát???
Nem???.......
Akkor el kell magyarázni nekik hogy képzeljék magukat a csirke helyébe.
ÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLJ!!
Elég volt már abból ,hogy mindenki mindenkit kritizál,csupán azért mert más dolgok válatanak ki belőle bármit is.....
Ha avval érzed magad jobban,hogy másokat ostobábbnak,rosszabbnak,butábbnak tartasz ,akkor rosszabb vagy mint azok ,akiket épp kritizálsz.
Nos az emberiség egyvalamiben hibázik. Hogy nem nyitott, nem befogadó a változással szemben. Nekik jó a Suzuki, a BMV, az LCD, jó a kanapé.
Azt hiszik hogy magától értetődő hogy mindenük megvan!!! Sőt!! Nem is elég nekik!!!
Na de kérem!!! Hol marad a hála??? Bármelyik percben megfagyhatunk, összedölhet a házunk, elfogyhat a melegvíz??? Lehet hogy még a kutyánk is felfalna minket. De lehet hogy egy korty víz végezne velünk. Kiszámíthatatlan az élet. Mégis ott a láthatatlan gondviselés!!!!
Hol a hála emberek??? "Ki a kicsit nem becsüli..."
Már csak ezzel a cselekedettel enyhítenénk az emberiség karmáját!!!
Jacksonról tudtam amúgy is, de Elvist nem csak elrabolták?... :D
Egyébknt a videon vannak igazságok, bár...lehet, hogy mind igaz. Na, ennek az ellenkezőjét bizonyítsa valaki...IGSz.???... :DDDDDDDDDD
Amúgy tényleg semmi bajom nem lenne,és klasz dolog szeretetre,gondolkodásra késztetni bárkit is,de miért kell ezt úgy tenni,hogy közben haragot szítunk,mert becsapnak,mert hazudnak,miért kell a felelősséget egyből másokra hárítani?Miért lesz ettől jobb bárkinek is?:))
Mindenki azt mondja,azért tart itt a világ,mert az emberek tele vannak gyűlölettel,haraggal,kapzsisággal,rosszal,ők a bűnösök,de én nem ,én csupa jó vagyok,csak mások,ők teszik tönkre a földet.
Közben ebben a mondatban minden van,csak pozitívum,szeretet nincs,akkor hogyan tanítana mégis arra,hogy az áradjon bárkiből is bármi efféle energia.
Én úgy gondolom,hogy egyáltalán nem azok a rosszak,akik becsapnak,vagy átvernek,hanem az a felelős,aki elhitte.
Nem mások teszik tönkre a világot,az életet,csupán én magam,ha hagyom.
Szerintem minden olyan kicsiben ,mint nagyban.
Az én világomban,egyetlen feladata és kötelessége lehet egy embernek,hogy boldog legyen ,és ezért mindent megtegyen,ami tőle telhető.
Mert ha így tesz,akkor ez a szeret,harmónia,boldogság,mindegy minek nevezzük,kisugárzik a környezetére,ez minden amit tehet az emberekért,és így az az univerzumért,....mert minden olyanná válik nagyban,mint kicsiben....
:)))