A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Az jó, azt én is csináltam, és fogom is.
De kaja fronton is változtatni kell azt mondják, mert hiába égetjük el a kalóriát, ha aztán gyorsan pótoljuk. :)
nna én is ezt ittam..grr..brrr..há'a szépségért tényleg szenvedni köll..
én most áprilistól napi 10-12km bringázok..ettől várok valami alakváltozást..hátha..
ha meg nem,akkor a házújjítástól biztos megkapom..
de remélem nem lesz olyan stresszes,hogy fogyjak és a hajam is kihulljon tőle..:)
Szevasz!!
Jajjdejó..lassan mindenki itt lesz..egy emberke nem hiányzik,de ő biztos nem szagol ide..:)
Jajj..már olyan sokat írsz róla,hogy egész megkívántam..
szaladok is a boltba..:)
mindjárt visszakeresem,te melyiket fogyasztod..vag írsz márkát?
Persze erőltetni nem szabad! Akinek nem jött be, annak nem érdemes kísérletezni vele, mert az nem jó.
Ez olyan mint az allergia.
Van aki issza tejet hektószám, más meg egy pohártól is kikészül. :)
Tudom, igazad van, csak nekem nagyon rossz élményeim vannak az almaecettel kapcsolatban és ezt nem tudom leküzdeni.
Nagyon rosszul voltam, amikor anyukám azzal próbált segíteni nekem, de csak szarabbul lettem tőle és a végén már a szagától is hánytam. Akkor nekem csak ártott, mert hasnyálmirigy gyulladásom volt.
Az az igazi förmedvény, amikor gyógyszereket kell szedni egy életen keresztül valamilyen betegségre .Mert sajnos a túlsúly nagyon sok kockázattal jár.
A pálinka íze , is rossz. A bor sem mindegyik olyan finom. A cigaretta is egy büdös valami. Aztán mégis van, aki ennek a rabja, és minden nap él vele.
Ahhoz képest egy kis savanyú alma utóízű "csodaszer" semmiség. :):)