A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Akinek vannak gyomorbántalmai, annak nem ajánlott.
Egyébként nem tudom. :)
Én sem akartam változtatni, mert úgy voltam vele, hogy egyszer élünk, nehogy már kínozzam magam, és kihagyjak jó kis kajákat.
De aztán rájöttem, hogy azért mindennek van határa. :)
Első körben száműztem minden cukros üdítőt. És egyre több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok.
De a legjobb az ecetes sztori, mert az meg olyan, mintha blokkolná az éhségérzetet.
És így pedig nincs egy pici rossz érzés sem a dologban.
Életmódot kell váltani, ha már nem érzed jól magad a bőrödben.
Így működhet. Fejben kell eldönteni. Én megnéztem 4 évvel ezelőtti fotókat magamról, és az elég volt ahhoz, hogy változtassak. Nem cél hogy minél gyorsabban. Az a lényeg, hogy hosszú távon maradjon meg a tolóerő. :)
Bárhol kerestem rá azt írták, hogy évszázadok óta működik, de ma már tudományosan is bizonyították.
Nekem így az elején annyi a tapasztalatom, hogy valóban drasztikusan lecsökkentette az étvágyamat. Egyszerűen eszembe nem jut az étel.
Muszáj fékezni.
Jobb lesz a közérzet, a kondi. Csak akaraterő kérdése. :)
Úgy olvastam, hogy minden étkezés előtt 15 perccel.
Ez az egyedüli szabály. De ha este elalvás előtt is megiszol egyet, reggel nem ébredsz éhesen, és éjjel is bombázza a zsírszöveteket, amíg alszol.
Tényleg nem rossz az íze. Venni fogok citromos sört, és az üres dobozába fogom tölteni, hogy becsapjam az agyam. :)
Egy pasinak ez az adag borzasztó kevés. Jó, hogy visszaveszel a fiatalos lendületedből, na de ennyire?:(
Egyébként napi hányszor ajánlott legyűrni azt a förmedvényt?
Szia Ami!
Itt válaszolok. :)
Kettőt is. Egyet a reggeli kávé után.
Egész délelőtt nem voltam egyáltalán éhes!. Aztán 10-45-kor, egy újjabat, majd 11-kor ebéd, amit alig tudtam legyűrni, mert egyáltalán nem voltam éhes.
kb 15-20 dkg franciasaláta, és 3 pici fasírt. De alig bírtam velük. Nekem tényleg be fog vállni ez az almaecetes fogyi.
Szisztok!
Neked már a napokban is akartam szólni,hogy gyere át..aztán valahogy elfelejtettem..
de ide találtál,gyere máskor is!!:))
Majd megakadályozom, hogy olyan hamar lelépj!:)
Most nézem, hogy egy hete és egy napja indult a fórum és már több, mint 2000 hsz. összejött. Nem is rossz!:)
Mikor hogy..7 fél8..:)
akkor alig alszol..
holnap max.11-ig leszek..ezt már tervezem egy ideje..:)
Jó éjt!
Ha hajnalban nem kel fel a Barni, akkor 6 körül.:-/
Te?