A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Hát, csak vedd komolyan, mert ha felmar, akkor lemész magzati pózba, ezt hidd el nekem...
régen, kislány koromban végig néztem apu szenvedését is, mert ő már kb. 30 éve refluxos... Végignéztem, hogy ő is hogy majdnem ordított a fájdalomtól, és pár éve én is megtapasztaltam, hogy hogy alakul át a sok sav reflux betegséggé...
Egyébként nem fájt a tükör nyelése sem, beérzéstelenítették a torkom, és amikor mondta a doki, hogy most nyeljek, akkor nyeltem, de nem éreztem, ahogy átmegy rajta a tükör...
és 20 másodperc az egész, nem több...
Itt ír a legtöbbet a refluxról, vagyis ott, ha törölnék a linket, ahol az van írva a google-ban, hogy reflux: az álarcos fojtogató, a vital.hu-n...
Hát, majd, ha megjelennek az igazi tünetek, akkor már magadtól fogsz úgyis orvoshoz menni, én is így voltam...
Amikor megjelent az igazi refluxos tünet, kifeküdtem a heves fájdalomtól, mint akit gyomorszájon rúgtak, annyira nagyon hevesen fáj...
olyankor a beteg lemegy kisbaba pózba, és ordít a fájdalomtól...
Akkor mentem én is a gasztrora, és erőt véve magamon, lenyeltem a csövet...
Az evés utáni, és közbeni csuklás a reflux!!
nekem is így kezdődött, és el is mondták a gasztron, hogy igen, ezek már azok a jelek, amikor hamarosan rákényszerül a refluxos beteg, hogy szakorvoshoz menjen, mert a savlekötők akkor már nem használnak...
Külön reflux gyógyszert írnak fel, ami gátolja a sav képződést...
Ami az egyik embernek meg sem kottyan, az a másik emberre súlyosan hat...
Ahány ember, annyi féle...
Az egyik ember már a tejtől, kávétól, stb... hasmenést kap, a másiknak meg sem kottyan...
stb...stb...
DE Poldi, kérdezz megy egy orvost...
Mézet semennyit sem szabad csecsemőknek enni, pont úgy,ahogy 1 éves korig a tehéntej is tilos!!
A fancba! Ezt nem tudtam:(
Sziasztok!
Nem hiszem, hogy két falat mézes kenyér, amit fél évesen elfogyasztottam lenne mindennek az oka.
Szerintem én egy kicsit túl komolyan lelkisen fogok fel mindent és emiatt alakult ki nálam ez a dolog.
A mellkas fájdalom nagyon sok esetben a reflux rejtett tünete, nagyon sokan nem tudják magukról, hogy refluxosak, azért hívják a álarcos fojtogatónak a betegséget...
A beteget már teljes kivizsgálásra elküldték, nem találtak semmit, és mégis fenn állnak a tünetek, legtöbbször szegycsont mögötti fájdalom...
Ma nekem is volt, nagyon sok a savam ismét a gyógyszerek ellenére...
Olvassa utána a refluxnak, ahol leírják, hogy reflux: az álarcos fojtogató...
Na, lehet, hogy ott a baj forrása...
CSecsemőknek szigorúan tilos!!!! mézet enni a boturizmus miatt, az ő beleik nem tudják megemészteni a mézet...
Amitől nekem kb. 15 kiló feleslegem van, ha nem húsz, de úgy eloszlik rajtam, mintha csak erős testalkatú lennék, az attól van, hogy az év nagy részében, és minden évben tömnek a rengeteg szteroiddal a krónikus betegségeim miatt, a cukorbetegség is attól alakult ki...
A rengeteg szteroid az egész hormon háztartásom felborította...
Szar ügy...