A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Jó éjt Mindenkinek!
Nem tudok igérni semmit, de ahhoz tartom magam. :):)
Köszönöm!
Jövök,arik vagytok:))
egyszer 5 év után szoktam vissza..
Viszont körülöttem senki nem dohányzik,ill.kerülöm őket,de ha valaki elmegy mellettem és érzem rajta a cigit,már rosszul vagyok..
amúgy sem bírom a füstöt..én az a fajta cigis voltam,hogy mikor elnyomtam a csikket,már húztam is ki a többi bagós mellől..:)
Jó éjt!
Én is megyek lassan!
Ha nem találkoznánk egy darabig, azért ne szagolgatsd az ecetet! :):)
Elköszönök,jó társaság vagytok!:)
JÓ éjt mindenkinek:)
Gyümölcs az erjed a gyomorban,ha nem éhgyomorra eszed..ugyanez a helyzet,ha cukrozott gyümit eszel,stb..
mindenesetre jobb lugosítani a szervezetet..:)
Akkor,Te már nem fogsz vissza szokni:))
Ügyes vagy!
Bepötyögtem a google-ba . Sok oldalt találtam ezzel kapcsolatban.
Hihetetlennek tűnt hogy mennyi jót írtak rólla.
Van akinek az almától is fáj a hasa. Gondolom nekik biztosan nem szabad fogyasztani. Érdemes utánnaolvasni.
Az enyém is ilyen volt:))
Neki adtam a húgomnak,mert szerinte nem is büdi:)))))
REfluxot állapítottak meg...
ez már népbetegség, főleg azon nőknél, akik már legalább egyszer szültek... Már az első terhességnél fellazul a gyomor izom, és amikor az emberek arra panaszkodnak,hogy ég a gyomruk a savtól, akkor valójában nem a gyomor ég, hisz a gyomor termeli a savat, hanem a nyelőcső alsó szakasza ég, és ez már a reflux első stádiuma, és évek múlva alakul ki a nagyon komoly reflux...
Nekem is nyitva van a gyomorszájam, nem zár...
Büszke is lehetsz,és tartsd meg ezt a jó szokásod!:)
Nem csak anyagilag jársz jobban:)
Mióta nem szívod?
félő,hogy a 15 perc kevés..ecet..plusz kaja..szépen erjed a cucc a belekben..majd jön a hasmenés..lehet ettől fogyaszt..
majd átolvasom én is az infókat..nem tudom van-e ellenjavallat,talán nincs..de megnézem..