A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
:):):)
Van olyan gomba, ami tényleg olyan furi állagú.
De van amelyik kifejezetten ízletes, és zsenge. No meg finom.
Persze csak a boltit merem abból venni.
minden évben elkeserítő azt látni, hogyan esznek meg mérges gombát jóízüen. Azért egy étel elfogyasztásába nem lenne szabad belehalni.
nem néztem..illetve nem kóstoltam..rem.fini..:)
Én imádok minden pudingos,tejszeletes,tejdesszertes nyamit..és persze fagyit..viszont sütikből a krémeseket nem igazán..
inkább pitéket,piskótákat,muffinokat..és minden gyümölcsös dolgot..főképp a meggyeseket..
rengeteg meggyes sütit sütök..szegény párom,meg pont a krémeseket szereti..de persze minden jöhet neki is,amiben s- vitamin van:)
Én a gombát nem tudom még sajna..pedig lehet olcsóbb lenne,mint a hús..de egyszerűen a szag,meg rágós,gumis..próbáltam többször is,de feladtam..végül is nem hiányzik az életemből..
a halat viszont..heti egyszer-kétszer eszek..nekem nagyon fontos..és imádom is..de néha olyan szagok lesznek tőle..
)ismeritek a viccet?Vakember elmegy a halasbolt előtt..-sziasztok lányok!:))
Na én majdnem így vagyok a halakkal.
Soha nem kóstoltam, de még a gondolatától is öklendeznem kell. Nem tudnám megenni.
Én úgy vagyok a karfiollal,mint BB a rákkal..
imádom a filmet,és ezt a jelenetet!!!!:)
megnézitek a kedvemért 03:08-tól? Vagy az egészet?:))
Én ukrajnában találtam nagyon finom dolgokat.
Az ottani fizetéshez képest azok drága termékek, de a hazai árakhoz viszonyítva, még megfizethető.
Biztosan emlékeztek arra a sió megy vagy cseresznyelére, ami totál olyan volt, mintha akkor csvarintottad volna. Most találtam egy olyat, és isteni finom. Kár hogy pont most száműztem minden hasonló italt. :)
Szia!
Te szoktál ide írkálni..mi arról beszéltünk,hogy még ki nem járt erre..
én szerettem a mesesajtot,de felnőtt koromra nem értettem,hogy mit is szerettem anno rajta..megeszem most is,mert lehet kapni..néha veszünk is,de az édes íz melett érzek rajta sósat is..
ezen még dolgozhattak volna anno a tejiparban..
most már mindegy..annyi jó tejes nyalánkság létezik,hogy nem bírok betelni..
a legújabb kedvencem (ezért lehet leütnek,mert már annyiszor leírtam)zott monte..jajjj de fincsimi...:)
Ez részben igaz, mert amikor beszabadultunk a terembe, vagy szobába, .... mindegy. A szőnyegre szandálban, és fehér zokniban, akkor az erősebbek mindig lecsaptak a legóra meg a dömperre. Nekem mindig az a gagyi fa építőkocka jutott.
Aztán gondoltam egy merészet, és az egyik kispadban magam mellé ültettem egy kis lánypajtásomat, és puszilkóztam vele.
Emlékszem ahogy ültünk, elnéztem a válla fölött, és láttam ahogy játszanak a legóval, én meg öleltem a "nőt", és lesajnálóan legyintettem a játszókra. :):) Akkor olyan jól esett nagyképűsködni 5 évesen. :)
én kajától eddig kétszer hánytam..paradicsomleves,és ecetes karfiol..valami okostojás kitalálta,hogy ecetesuborka után,miért ne gyártsanak belőle..nem tudom,hogy léteik még ilyen..de fúúúúj..
viszont e rosz emlék után továbbra is szeretem a karfiolt..normális,emberi fogyasztásra készítve..főzve,sütve..:)
viszont a levest azóta sem ettem..
pl,csibészkölök..
neki minden hozzászólásában szerepelt a -mocskolódás-szó..de nem?:)
Nekem egyszer mackósajtot kellett ugyanígy oviterrorban elfogyasztani.
Hánytam. Nem is keveset, majd este belázasodtam. :)