A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
akkor tényleg nem szellemcsík...de lehet, h csak a "helyét" látom (ahol lennie kéne). én már nemtom...na de du. kiderül! :)
van digitális clearblue-m már több hónapja (ebay:)), csak azt majd a tuti pozitívra akarom elhasználni...:) most már nem veszek újat, majd meglátom, mit mond a doki. (sajnos úgy sejtem, nem fogok meglepődni...:( :))
Nem akarsz feltenni újabbakról képeket?
Ezek szerint van 2. csíkod, csak nem erősödik?
Akkor biztos nem szellemcsíkos, mert az nem szokott minden tesztnél lenni, csak 1-2 hibásnál.
Valamiért csak ott van következetesen a 2. csík.
A másik kérdésem (bár úgyis mész dokihoz), miért nem veszel egy digitális clearblue-t? Az kiírja feketén, fehéren mi a szitu.
2000 Ft ezért nem sok szerintem..
Sziasztok bocsi ha hülyeséget kérdezek. Lehet a menses után pár 2-3 nappal már peteérés,ugye nem?
Lassan 1 hete görcsöl(get)fáj a hasam alja (még mindig csak alig másfél hete múlt el a mensesem)mint amikor pérésem szokott lenni,vagy mielőtt megjön,és ezt most baromira nem értem.
iiigen:) ez nekem is nagyon jó érzés, hogy anyukám, anyósomék, a párom nagyija mennyire imádkozik, drukkol Nekünk:)
Engem néha már szinte frusztrál az érzés, amikor mást sem hallok, csak hogy ő is terhes, meg ő is, ..vel egy napon volt a lagzink és már megszült...ja neki csak utánunk volt a lagzija vagy fél hónappal de már megszült...és valóban én is egyre több kiamamát látok magam körül is:)...
Szerintem eddig is volt sok, csak most valahogy jobban ki van élezve a figyelmünk rájuk, nem?
Sziasztok!!!Szia!
Hát néha még mindig van hányingerem. Lehet hogy bemesélem magamnak, de már 2napja állandóan megkívánok valamit. Például tegnap reggelinél a munkahelyemen a szendvicsem mellé annyira megkívántam a savanyú ubit, hogy szó szerint éreztem a számban az ízét és az orromban az illatát(azt hozzá kell tennem, hogy senki nem evett a közelemben és nem is volt a közelembe ubi)
a hasam alja rengeteget szúr mostanában, tegnap görcsöltem mint amikor megjön, a fejem rengeteget fáj és az illatokra/szagokra mintha érzékenyebb lennék. De lehet mint már említettem, csak bemesélem magamnak, mert szeretném ha igaz lenne. Majd meglátjuk 22.-én amikorra meg kell jönnie.
március 28.-án múlt el!
mérem a hőmet, de tesztet még nem használtam
na elolvastam, amiket írtatok...
1.: asszem keverem a méhnyakat és a méhszájat :S :D én arra gondoltam (nekem az zárt), amit ujjal ki lehet tapintani a hüvelyben. (ehh, de hülyének érzem magam :))
2. akkor mi a konklúzió, lehetek terhes, vagy nem? szavazzunk :P csak viccelek (már kínomban)...szerintem tuti nem. csak nem erősödik az a hülye teszt...még holnap reggel megnézem (elvégre az a késés 1. napja), aztán du. nődoki és UH, és akkor majd eldől...
Sziasztok megosztom a dolgokat ami velem megesett,hátha segítek valakinek! Lombikkal lettem terhes,márc.9-én volt a beültetés,Utrogestant,és Crinone gélt használtam,mert ez a lombiknál muszáj!(mivel tüszőfolyadékkal együtt leszívják a tüszőket) így nem is lehet alapból sárgatest,mert leszívták. nos az utró igen késlelteti a mensit,de csak abban az esetben,ha létrejött a terhesség!( viszont az elhalt magzat kilökődését is késlelteti! velem ez történt! teljesen zárt volt a méhszáj,és 10mm-es nyálkahártya,ami jó a terhesség létrejöttekor is,és csak az utro abbahagyása után 3 nappal lökődött ki az embrióm,és rá egy napra indult meg a mensim.
És igen az emberek tapintatlanok,egy nappal mikor kiderült nem élnek a babáim,akkor kérdezte a főnököm anyja:Ugye ezek után már nem akartok gyereket a férjeddel? persze nekik az a lényeg,hogy dolgozzak mint a barom,és ne is legyen gyerek,mert az munkahelyi kieséssel jár:(Más: én onnan tudtam,hogy baj van,hogy halványodott a tesztem,pedíg beülti után 14.napon 465HCG-m volt,és a beülti után 17 nappal pedíg 2000! rá 5 napra halványabb lett a teszt.Persze ez csak 1 eset,és nem feltétlenül lesz így senkinél sem,hisz egyénenként eltérő a tesztek,tünetek... én úgy tudtam az esetet túlélni épp ésszel,hogy nem áltattam magam a terhességben,és a halványabb teszt után felkészültem a rosszra. mindenkinek kívánom,hogy úgy alakuljon az élete,ahogyan szeretné!
azt tudom, h azt jelzi a zárt méhszáj, h még nem akaródzik megjönni. csak arra gondoltam, hogy:
utrót szedek => magas a progeszteronszintem (gondolom, végig, amíg szedem - vagy egy idő után azért leesne, ha nem vagyok terhes?) => emiatt még nem jön meg => ezt jelzi a zárt méhszáj is
hibás a gondolatmenetem?
holnap du. megyek (nincs időpont itt), és igen, én is szedni terveztem, aztán majd ő megmondja a tutit. remélem, h
1. addig nem jön meg
2. akkor, a 15. dpo-n már biztosan fogja tudni, ha van baba
ugye?! mondjuk engem szerencsére nem zaklatnak ezzel, de pontosan tudom, h az én tündér anyukám rendszeresen imádkozik azért, h jöjjön a pici - na nem maga miatt, hanem mert tudja, h én/mi mennyire szeretnénk már. és ahogy apumat ismerem, ő is hasonlóan drukkol...a tesókáimról nem beszélve, meg férjem családjáról. nagyim szokott kérdezgetni, de szerencsére ő sem bántóan...csak azért jól esne már, h örömteli hírt mondhatnék.
ja, amúgy nemtom, ti hogy vagytok vele, de minél jobban akarok babát, annál több kismamát/kisgyerekes anyát vélek felfedezni az utcán, meg mindenhol...tegnap sztem őrületbe kergettem a férjem az IKEA-ban, amikor ilyeneket szóltam be, hogy "már mindenki terhes, bakker?!", meg hogy "neki már kettő is van" (terhes anyuci, kisfiúval) :( :)
őszíntén sajnálom!!!!!! szegény!
basszus...Tényleg hihetetlen, hogy mennyire tapintatlanok tudnak lenni az emberek!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?