A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Joreggel lanyok! Vegre mar feljebb ment a hom, el se hiszem... Mostmar csak maradjon is igy:)
De csak ha nmol/l a mertekegyseg.
Jo lenne tudni, hogy 19 mi. :D
Igen, alacsony.
Nem tud megmaradni egy lehetseges terhessef, ilyen progi szinttel.
Sziasztok:) Doncicicus neked nagy gratula!!!:)
Szerintetek a ciklus 21 napján a 19 es progeszteron alacsony??? Ez lehet ok??
Az en tippem mar leirtam. :/
Szurkolok nektek, mindenkeppen!
LH/FSH viszonyának 2 körül kell lenni. PCOS esetében ez az érték gyakran 2 felett van.
A magas LH és FHS érték elsödleges ovárinszufficienciára, maguknak a petefészkeknek az elégtelenségére utal.
Vagyis az alacsony amh melle stimmel sajnos.
FSH: 21.15 IU/L
LH:9.25 IU/L
Az lh meg az fsh aranya szamit.
Nem tudom milyen mertekegysegben van ez a 21...?
A stimulalas erre is jo, hogy jobb minosegu lesz a peteeres. :)
Az Fsh 21 feletti lett,az Lh normál, az AMH 0.03. Ezért küldtek lombikra. De az amh-val nem tudnak kezdeni semmit. Az utóbbi 2hónapban emelt dózisban szedtem az inofolicot. Ennyit tudok tenni.
Kriking, majd csak a jövőhéten tesztelek. Talán szerdán,ha addig nem jön meg.
2016 januàr 19-ére vàrtam,mert inszeminàcióra kellett volna időpontot kérném amit 3 hónapig hallgattam munka és utazàs miatt!23-àn este csinàltam a tesztet!
Minden doki azt mondta nincs peteérésem,ha mégis nagyon későn ezért nem jön össze!
Még még kell említsem mindent kipróbàltam!Hőmérőzés katasztrófa volt,mert nekem Mensi elmúlàsa elött eset csak lé a hőm kb.1 hétig tartott mire viszaàllt 37-re és stabilan ott is maradt!
Szóval akkor neked is elmúlt a mellfájdalmad :)
Akkor van remény :)
Aranyos a történeted :)Gratulálok :)
Azért az érdekelne, hogy akiknek elmúlik ilyenkor, az vajon miért? Mert amikor megjön ugye azért nem fáj, mert leesik a progi, és terhesen meg a megemelkedett progi miatt fáj. :)
Annyira bonyolult és összetett dolgok ezek, hogy eztfelfogni nem is lehet ;)
Bár rgyértelmű, egységes tünetei lennének a várandósságnak :)))
Sziasztok!
8 év vàrakozàs utàn mikor késett nem vettem komolyan előfordul,még úgy sincs peteérésem!Mensi elött mellfàjàs erősebb folyàs volt a megszokott!A folyàs megszűnt a mellfàjdalom elmúlt a Mensi viszont sehol!Pàr nap utàn (3-4)újra mellfàjdalom és erősebb folyàs!Este hazaértünk csinàltam egy tesztet úgy is negatív lesz,màr annyit csalódtam!Ott is hagytam,mert először csak az egyik csík làtszott!Megvàrtam a 10 percet,majd megyek kidobom!Hàt ez azóta sem történt még,mert megjelent a màsodik csík is!El sem mertünk hinni!
Nem esik le a hő a vegen. :)
Mert alapesetben visszacsokken, vagy leesik mensire.
Meg ciklus kb kozepen, latszik hogy hol volt peteeres, mert emelkedni kezd a ho es ott is marad, menstruacio kezdeteig.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?