A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Köszike neked is ☺
Hàt igyekszem,de persze elég nehéz,te hogyan próbàlod?Van valami módszered?vagy tipped nekem rajtam épp 20kg felesleg van ami elég gàz 😕Főleg ha terhes lennék akkor aztàn ,de akkor azt gondolom nem érdekelne,makd utána lefogyok.😀
Köszönöm szépen aranyos tőled 😊
Legalàbb jön valami vàltozàs az életembe,remélem h.tetszeni is fog.☺
Szerintem én hétfőig meg fogok bolondulni :(
Ez kínzás, komolyan mondom :)
Nekem is csak ez van ,meg egy kis vesekő. De ez nem a terhesség jele sajnos :-(
Nekem nincs tünete. A folyast leszámítva.
Nekem volt hogy a tüszőfolyadék olyan fájdalmat, görcsöket okozott, hogy megijedtem és szaladtam a dokihoz. Aztán mutatta az uh-on hogy tele van a méhem tüszőfolyadékkal és az okozza ezt a görcsöt. Hát csak pislogtam mint hal a szatyorban. Én totál azt hittem, hogy cisztám van és azért fáj.
Persze, nem törvényszerű, hogy egyszer a bal utána a jobb. Én szülés előtt mindig a bal oldalon éreztem csak, először vakbélre gyanakodtam, annyira fájt (előtte nem fájt soha), aztán rájöttem, hogy ez ovu fájdalom.
Nekem a peteérés jóval fájdalmasabb szokott lenni, mint a menstruáció. Pedig az se volt semmi. :(
Peteéréskor volt, hogy nem bírtam lábra állni, mert úgy éreztem, hogy kiszakad a petefészkem és a méhem.
Nagyon durva,ilyet mèg soha nem èreztem...
Nekem meg mindig a jobb. :)
Simán lehet. Nekem minden hónapban a bal szokott fájni.
Sziasztok:)
Szetintetek lètezik olyan,hogy multhónapban a jobb petefèszkem szurkâlt,meg most is a jobb szurkàl,ugyan ott van peteèrès?Ma egèsz nap,reggel óta... de nagyon...
Nekem nem tudom mi lehet, tegnap voltam a 6. napon és fájt a jobb petefészkem. Lehet a gyógyszer abbahagyása miatt most ilyen korán lenne?
Ha megjon akk mar nyilvan nem kell..:/
Nekem még 1het van a tesztelésig. Olyan lassan telik. :/
most nézem, rosszul írtam, 4 napja jött meg :-D én kétlem, hogy terhes lennék. De ha mégis, akkor jövőhéten úgyis látni fogja, szóval felesleges tesztelni. Amúgy más jelem nincs. Nagyon fáradt vok és leszakad a mellem, ennyi. De a fáradtság tavaszi dolog lehet. A mellfájdalom meg nemtom mitől. Gyengea vérzésem, de nekem mióta abbahagytam a fogigátlót másfél éve, azóta gyenge. Elvileg lassan válik le a méhnyálkahártyám, ez a baj.
19,5 nm/l
Clostilt kell el két de nem szedni,ha megjön.De vitamint kell szednem,meg egy inofolic nevezetű táplálékkiegészítőt
Én is ezt kérdeztem tőle. mondta, hogy vannak esetek, mikor ugyanúgy megjön, pedig babás az ember lánya.
A tesztem negatív lett :(
X epil...
De minek csináljak tesztet, hisz megjött. Úgyis negatív lesz. Amúgy pont jövőhéten megyek hozzá UH-ra, megnézi van-e peteérésem, és megpróbáljuk így belőni ezt a hónapot.
Én így állok ma: [link]
Torkom jobb, de nem múlt el még :-(
Nekem erre a doki azt momdta, hogy csináljak egy tesztet. és ha elmúlik a vérzés, de a cicifájás marad, menjek le hozzá függetlenül az eredménytől!
Sajnálom lányok!
Nekem egy szem bizodalmam sincs ebben a hónapban, csak legalább ne kellene még tíz napot várni, hanem jönne meg :/
Manyi, volt teszt??
Sok sikert az új melóhoz meg a kilók lefaragásához, most én is ezt tűztem ki célul ;)
Doncicicus gratulálok.
Tinagalamb sajnálom, hogy megjött, sok sikert a köv. hónapban :-)
Ez furcsa dolog. Nekem megjött 3 napja, de még mindig leszakad a mellem. Ez miért lehet? Tudsz esetleg ebben segíteni? Olyan szinten fáj, hogy megveszek néha :-( Akkor ez progeszteron probléma lehet? Most néztünk ebben a hónapban, és jó volt az eredmény. Olyan van hogy túl magas, és azért nincs baba?
Gratulalok az uj munkahoz! Kivanom, hogy ugy legyen!:)
[link]
Jó reggeleket,szerintem nekem is meg fog jönni de sebaj,tegnap új helyen kezdtem dolgozni,meg elhatàroztam hogy lefogyok néhàny kgot.Reméljük az új hely meghozza a gyümölcsét 😀
További ajánlott fórumok: