A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nem tudom én sem mi lehet a gond, ez már most 2. alkalommal fordult elő mensi után ebben a hónapban...
Ha még egyszer előfordul akkor elmegyek dokihoz :)
Köszönöm a válaszokat:)
Te hogy érzed magad? Mi újság veled?
Erre nem tudok mit mondani, azért nem reagáltam rá legutóbb sem :(
lehet csak megsértettetek valamit akció közben és kicsit bevérzett. Ne foglalkozz vele szerintem. Nekem nőgyógyászati vizsgálat után volt egyszer kis vérzésem, de utána el is múlt. Akciózzatok nyugodtan, hajrá!
Micike nem volt még ilyen nekem se, teljesen normális volt minden... Azt tudom a cicim kicsit megnőtt fáj a derekam, és reggel néha émejgek.. NEm tudom mit produkálnak a hormonjaim..
Lehet elmegyek a nőgyogyimhoz a héten.
Az szerencsés:)
Nem jó a doki akinél voltál???
Figyelj a Génium medben dr timmermann gábor nagyon jó orvos!
Engem Czeizel küldött hozzá és nem csalódtam benne!
Csajok valaki mondjon már valamit... mensi után 6. napon vagyok együtt voltunk a párommal és utánna barnás rózsaszines narancssárgás meghatározatlan szinű folyasom lett ami azonnal el is múlt. Kb 10 perc után mentem pisilni és hófehér volt a papir semmit nem láttam rajta...
Valakinek volt már ilyen panasza?
Pedig működne! Régen gyönyörű görbéim voltak. Csak át kéne aludni az éjszakát.
Amúgy most, hogy 2 éjjel sikerült jól aludnom hétvégén, pont ovu után, képzeljétek a ciklus.hu jó helyre húzta a vonalaimat, el sem hiszem!
Szurikáta, remélem a baba miatt vagy... au...
5. dpo.
Jó reggelt, csajok!
Moly, ne idegeskedj. Délután mostmár biztos kiderül mi van veled. Reméljük semmi komoly, csak baba! :)
Én már mindenhova telefonálok mielőtt megyek, nehogy meglepetés érjen. Múltkor a házidoki adott egy kis vérvételes üvegcsét amikor kiírta a labor beutalót. Én meg felhívtam a labort, hogy ez mi ez. Kiderült, hogy a reggeli első pisit kellett benne vinnem. Ki gondolta volna. Túl kicsi volt :D
Éjjel megérkezett a szurikáta.
Nem is tudom hol, a méhem vagy kicsit oldalt is?
"Természetesen" 2-szer ébredtem hajnalban, a hőmet be sem írom. Melyiket írjam? A hajnali 3 órásat vagy az 5 órásat vagy a fél 7-est?? Pfff...
Azt nem értem, hogyha a reggeli hő a legalacsonyabb legalább 6 óra alvás után, akkor miért alacsonyabb, ha hajnali 3-kor felébredek 3 óra alvás után? Utána visszfekszem, 2 óra múlva megint 1 tizeddel alacsonyabb. Ha végig alszom a 7-8 órát akkor pedig magasabb. Nekem néha a délutáni-esti is alacsonyabb, mint a reggeli, hiába aludtam éjjel 8 órát aznap. Azt hiszem hagyom én ezt, én ezt nem tudom csinálni. Én is űrlény vagyok, úgy látszik.
Én feladom.
Tuti nem vagy terhes. Igazad van :)
Most már kár bele gondolni dolgokat, ameddig nincs eredmény nem tudsz semmit csak ne gondolj rosszra
Molykusz!
Pfff.. Milyen vizsgálat? Nem csak vérvétel lett volna?
Nem vérzel jobban a tegnapi vizsgálat hatására?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?