A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
En ma letudtam eletem elso futoversenyet! Csak 7km volt, de nagyon meleg... Iszonyu buszke vagyok! :)
Mira, szoritok holnapra!
köszi :)
Szép álmokat Mindenkinek! :) <3
Mindent lehet,csak nem mutat pontos èrtèket.
Puszika mindenkinek megyek alukálni,Mira eredmènyes reggelt!A többieknek szèp álmokat!❤
legalább 4-5 napig kell reggeli pisiből és nem elég, ha duplacsíkos, hanem erősödnie kell a csíkoknak, de ha már 4-5 napig ovutesztelsz akkor már inkább lehetne hcg tesztelni és az tutira kimutatja, ha baba.
Mira, te most mikor tesztelsz megint? Szerda óta már 4 nap eltelt, azóta duplán duplázódott a hcg, ha baba.
En is ebben a cipoben vagyok... Ma egesz nap nagyon nagy fardtsag erzes... Nem bannam ha baba lenne a
Dologban:) Ovu tesztet lehet hasznalni jostedut kent szerintetek?
példás :)
Ha nem fog leesni és 36,7 és 36,8 között marad illetve följebb megy, akkor már lehet reménykedni :)
Hello Zsuzsi;) ne itgulj ebbol soman lehet baba;) nekem 36,5 volt ma a hőm hat nem tudom miert... Viszont olyan faradt lettem hogy ilyet soha nem
Ereztem folyamatosan faradt vagyok, kicsit dolgozok es azt nezem hova tudok leulni:) Borzalmas faradtsagerzetem van, kozben a hasamba kozepen 3xor olyan nyilallást ereztem egymas utan es abba maradt. Jobb oldalam folyamatosan erzekeny... Feher folyas jellegu cucc van de nem sok..😝😝😝 Milyen a kozerzeted? Nem vagy faradt? Ebbol siman lehet baba a hod is ezt sugalja 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😘😘😘❤️
beteszem újra, mert rég volt, javítsátok, ha valami nem stimmel:
Mira87: május 2.
Monita11:màjus 10.
t.nikolett:május 13.
h.zsuzsi83: május 16.
bai90: május 18.
LLLLL: május 19.
Jakee84: május 20.
E-dit: május 22.
Berzsok74:màjus 25.
Baby83:május 25.
Catwalk75:màjus 28.
Molykusz:màjus 28.
Adrissz83:màjus 30. (+- 1-2nap)
szia Edit!
Hát úgy tűnik, neked nincs szerencséd a dokikkal :-(
De ez még viszonylag normálisnak tűnik, mégha nincs is teljesen tisztában a mértékegységekkel.
Én magánban voltam a dokimnál, aki aztán berendelt magához a rendelőbe (ő a sürgősségi ambulancia vezetője) és ott adott laborpapírt, sztk-st...
Sziasztok!
Teszteltem, sajnos negatív lett, meg úgy néz ki, hogy meg is fog jönni, szóval game over...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?