A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Köszi a bìztatást,azt a szerdàt hogy számoltad nekem?mert jò lenne ha csak szerdáig kène izgulnom,de èn szombatig nèztem a mensimet.😃
mi az a hormonharmonizáló olaj?
Szerintem nics gond az ovuval, sem a progival.
Ha a párodnál sincs semmi baj és nálad sincs semmi más probléma, akkor bármikor jöhet a baba! :)
Zsuzsi bizni kell mindig!!! Csak pozitivan minden remény megvan rá h jön a csöpség! :) Én nagyon drukkolok neked! Nekem is ez a tünet furcsa, hogy még van 10 nap menziig éslyan fáradt vagyok delutan mindig... le kell pihennem, meg a görcsök nálam is megvannak na meg a hangulatválzozás is.. nem tudom nem akarom bele élni magam mert rendszertelen a ciklusom és nagyon nehéz bármit is mondani róla :) De nagyon várom már a babát :(
Sziasztok!
Nekem még mindig nem jött meg, most vagyok a 33. napon. Holnap csinálok egy újabb tesztet. Sok tünetem nincs, megjövős érzés van, meg a melleim kemények, majd le szakadnak úgy érzem. Mensi előtt is szoktak fájni, de ez vhogy most más érzés...remélem nem csak beképzelem...
Néha van egy kis barnázás, olyankor bekenem magam hormonharmonizáló olajjal és akkor megszűnik, érdekes.... Viszont amíg a teszt negatív, addig nyilván nem megyek el dokihoz, hogy adjon hormonpótló gyogyit.
Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a holnap reggel.
Köszike ez nagyon jòlesik,h.valaki remènykedik a görbèmben!💖😃de mùlt hònapi is ilyen volt kb.ès mensi előtt három nappal olyan szèpen lecsökkent a hőm kèt tizedet minden nap pèldaèrtèkű volt,aztán meg is jött.Most fura kicsit ez a folyamatos pms görcsös tünet napokig nem szokott tartani,főleg nem ennyivel előtte.
Na jo en meg olyan szomoru vagyok nem hiszem
Mar el h nekunk nem jon ossze basszus :( Sirhatnekom van az elobb meg meg jo kedvem volt... 😁😁
Ez alapján szerdán kéne nem megjönnie :) Szép görbe amúgy, reméljük babát jelez :)
én görbém, csak mert még sosem tettem be :)
[link]
Neked ovu után csökken a hőd? Vagy hogy van ez? Majd pár nap múlva tedd be megint a görbédet, hogy hogy alakul.
délutáni hőt ne mérjetek, csajok, abból semmit nem lehet megmondani, az ébredésit mérjétek.
Úristen, de szép görbe, bár az enyém lenne ilyen!
nekem 3 pontos volt, de a 2 pontos is elég már szerintem.
Annyi tünetem van ma h tompán fáj a hasam még mikor ásitok akkor is bele nyilal enyhén.. bal oldalon..
[link]
De ma reggel ez volt a diagrammom, viszont du már 37,1 volt a hőm... Nem értem én ezt :/
[link]
Mikor teszteltél? szerintem reggel próbálj meg egyet :)
[link]
Nekem csak ez van most :)
De nézd meg nyugodtan én 18 ára nem várom :)
Mèg nem csináltam meg mert azt olvastam,h.9.naptòl minimum.csak ovukor használtam.mèg maradt 2drb szerintetek mikor lőjem el?
Neked nincs diagrammod?Fel tudnád tenni?Sokat segìtenèl vele!😃
Az ovu teszt általában mindig biztosat mutat :) Ovu tesztet csináltál? Nekem csak fáradtsag erzesem van jelenleg, le kis kel delutan pihennem kicsit ami eddig nem volt soha.... :)
Hello Zsuzsi:) Hasonlo cipoben vagyok en is
Lányok segìtsetek vèlemènnyel nekem!
Itt a diagrammom:
[link]
Pár napja folyamatos megfogjönni èrzèsem van.Olyan kicsit görcsölős èrzès.,de szerintetek ? Az ovu tesztet nem tudnám jòstesztkènt használni,most olvastam ròla.,szerintetek az menyire biztos ha pozitìvat mutat?!kb.a 8.9.napon vagyok ovu után.15.re nem várom.
Szerintetek a reggeli hő és a délutáni hő között lehet nagy eltérés? pl reggel 36,5 most delután pedig 37,1? Légyszi aki ebben jártas irjon valamit:)
Köszi jól :) nem rég kezdtem új hónapot, ugyhogy nálunk most csend és nyugalom :)
én nem görcsölést érzek..inkább amolyan húzódásokat...nyomásokat...nehéz ezt leírni.. :)
Hát nekem két reggel volt és kb 1-2 órát görcsöltem. DE ha lefeküdtem egyből enyhülni kezdett. Ez volt benne a legfurcsább. Harmadik reggel már semmit nem éreztem és akkor teszteltem pozit :)
Nekem 18-án kellene megjönnie 10 nap múlva de nem érzek semmit :) És nálad mizu???
Sziasztok,
azt látom, h az inzulinrezisztencia mérésen 3 értéket mérnek, de a labort, amit én találtam csak 2x mér, a 0. és a 120.percnél.
Meg lehet nekik mondani, h mérjenek 60. percnél is?
ja látom ennek van neve, ez két pontos, de amit ált. kérnek az 3 pontos vércukor terhelés.
ツ mindenképp megvárom a vasárnapot... amugy akinek a megjövős érzés ellenere összejött a baba,annak meddig maradt meg a megjövős érzés?
További ajánlott fórumok: