A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Edit ez jelen pillanatban magasabb mert nem irtam de a ciklus első felében a normál alaphőm 36 maximum:D De nyilván nem lehet erre alapozni mert nekem rendszertelen a mensim:) 35,1 képest sztem a 36,5-36.6 lehetséges még a baba :)
Az érdekes. Akkor már nem tudok mit mondani, csak azt, hogy mi mindannyian ufók vagyunk és ellent mondunk az összes tudományos orvosi véleménynek :D
Szerintem 😃csinálj tesztet csak elìrtam,a hőmèrőzès meg mindenkinek máshogy válik be szerintem,èn kifejezetten szeretem ha csipog akkor tudom,hogy hol tartok a mèrèsben,főleg hajnalban amikor mèg magánál sincs az ember.egy csipogás egy perc.
de 36,1 az alaphőm, ahhoz képest már a 36,4 is magasabb, nem? Na, ezért nem értettem én sem. Azok a leesések zavarnak, főleg a tegnapi. Ha meg holnap is leesik azt hiszem holnap is ovu lesz. Egy baj van, nem volt domináns tüsző pénteken a doki szerint. Tehát már vagy megtörtént az ovu tényleg szerda körül vagy nem is volt/nem is lesz.
Lehet,hogy tènyleg van valami Adri hozzászòlásában.Ma is kellene csinálnod tesztet,mert eddig negatìv voltál ès most fel is ment a hőd illetve felfelè tart.Szerinted csinálj tesztet.
az a lényeg, hogy a ciklus első feli alaphőhöz képest 3-4-5 tizeddel magasabb legyen a ciklus 2. felében.
Edit nekem ugyan annyi a nyelvem alatt is meg a hüvelyben is egy és ugyan az :D
Leteszteltem reggel de tegnap is meg ma is meg a mult hónapban is :)
Ha a következő napokban feljebb megy a hőd, akkor szerintem most van :)
Szia! Én digitálissal mérem a számban nyelv alatt öt percig függetlenül attól hogy mikor csipog! Nekem teljesen jól működik.
akor azért olyan magas a hőd, mert hüvelyben méred! Aha. Az plussz 0,5 fok kb, mintha nyelv alatt mérnéd. A hónaljhoz képest pedig a nyelv alatt is plussz 0,5 fok.
jó reggelt: végre behúzta a ciklus.hu az ovu napját, bár nem tudom jó-e és tényleg volt-e ovu:
[link]
A digitális hőmérő SZEMÉT!!!
csa kaz alkoholos vagy higanyos jó, nekem csak 4-5 percig kell bent hagyni és tuti eredményt mutat! Persze, van hogy belealszom 10 percre, de nem változik 4 és 10 perc között, megáll az aktuális hőnél és azt mutatja.
Jakee, ez tutijó, én is futok hébe-hóba és nagyon lassan, már arra is büszke vagyok, ha nem sétálok bele 30-40 perc alatt és nem szúr az oldalam! :) tudom milyen érzés!!! Gratulálok!
köszi, szuper volt a túra, szép időnk volt :) jól elfáradtunk :) 14 km 3,5 óra és végig tisztásokon át, jól megfogott a nap :)
Tavasz én mindig hüvelyben mérem digitálissal de csak csipogásig... :)
Sziòka!Èn digitálissal mèrek,de nekem mindig ugyanazt mutatja,dèlután fel meg mèg 2-3 tizeddel olyan 36.9 37,0 ra ès annyi egèsz nap.Èn kettő csipogást szoktam megvárni az kb.3 perc
Tavasz te mikorra nem várod?
gyerekek, ti mivel mértek hőt?
a nyavalyás digitális mérő minden percben mást mér, múltkor is ezért hagytam a francba!
a másikat meg 10 percre kell bent hagyni? az meg olyan hosszú!
nyelv alá teszitek?
Nagyon Köszönom ZSuzsi <3 <3 :) Meg is vagyok lepődve h nagyon nyugodt agyok néha hirtelen ideges de az ritkán :D
Május 18 nem várom Zsuzsi:)
Reni mikorra nem várod?beteszlek mert látom nem vagy a listán
Hoppá most látom csak,hogy 10.e van.Monita hogy vagy?Tüneteid?
Drukkolok neked nagyon!❤Fő a pozitìv gondolkodás ès a kevès stresszelès.😃
Drukk ❤
Mira87: május 2.
Nagyon nem várjuk! ❤
Monita11:màjus 10.
t.nikolett:május 13.
h.zsuzsi83: május 16.
bai90: május 18.
LLLLL: május 19.
Jakee84: május 20.
E-dit: május 22.
Berzsok74:màjus 25.
Baby83:május 25.
Catwalk75:màjus 28.
Molykusz:màjus 28.
Adrissz83:màjus 30. (+- 1-2nap)
Remèljük a listánkbòl sokunk háza fölött elrepül a gòlya!❤
Szia Zsuzsi, nem nagyon:) Nekem max ilyen 36.2 volt de az nagyon maximum:) Most azért 2-3 fokkal magasabb :) Bizom benne, h babas lehetek ilyen hővel is :) Ja 35,1 is volt elözö ciklusban de nagy részben 36 volt:)
Sziòka!Hát ha már nem csökkenn lejebb akkor szerintem igen.Neked nem szokott följebb menni a hőd ettől?
átlagosan az alaphőm 35,9 36,2 között mozog az előző mérések alapján, immár egy jó pár napja 36,5-36.6 között mozog:)
Sziasztok jó reggelt:) A mai hőm sem változott 36.5.36.6 Ez jelenthet még jót? :) A ciklus 20. napján vagyok :) Mira te hogy alakulsz? <3
Jò reggeleket!Mira mi ùjsi?❤
Jo ejt nektek is!❤️ Mira drukkolok a holnapi ebredeshez!:) Zsuzsi köszia valaszt:) sziasztok jo ejt nektek!❤️
További ajánlott fórumok: