A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Jò reggelt neked!Hát szerintem inkább alacsonyabb a hő olyankor,èn mondjuk fázni szoktam,ha fáradt vagyok.akkor meg a hő alacsonyabb.
Bocsi mást ìrok,az előbb a wc papìron ròzsaszìnes cuccot vettem èszre,meg több a folyásom,mint megszoktam,ez szerinted jòt jelenthet?vagy tán mensi kezdete?a 27.napon vagyok nekem kb.28-32 nap között van.
Jó reggelt, csajok, hát nekem a mai hőm sem ment sokkal feljebb, mondjuk elég rosszul aludtam, felébredtem 2 órával óracsörgés előtt, akkor még nem akartam mérni, amikor pedig újból keltem már nem volt meg a 3 óra alvás :( mondjuk akkor pont, hogy magasabbnak kellene lennie az ébredési hőnek, ha kevesebbet alszom előtte, nem??
Napi 2 palástfű teát iszok + a progikrémmel kenem magam.
Jò reggelt mindenkinek!Szia Monita!Ez nagyon jòl hangzik,jòk az esèlyeid!😃❤ Szorìtok neked nagyon!
Èn is mèrtem mèg 36,8 a hasam fájdogál mint mensikor,ès a ciceim is èrzèkenyek,ami nekem szokatlan,mert sohasem szokott,vagy nem figyeltem eddig.Mèg megjöhet,van pár nap.
Jó reggelt mindenkinek :)
Nekem ma reggel elég rendesen görcsölgetett a hasam, olyan szúrkálósan... Pedig van még 8 napom...
Cia!
Egyelőre mell feszülést, de semmi folyásom nincsen még.:) reggel mértem hőt, mert úgy éreztem meggyulladok, és 37fok volt.
De még nem kiabálom el, várok még 2napot és veszek tesztet.
Szia!
Bocsika csak egyszerűen nem jutottam előbb géphez.
Jelentem még egyelőre semmi jele mensinek, se barna folyás:)
A melleim viszont nagyon fájnak ha hozzájuk érek,reggel mértem hőt, (csak úgy)mert egyébként nem szoktam, és 37 fok volt.:) Kiváncsi leszek a reggelre, mert az utóbbi 2 hónapban napra pontosan megjött.
És te hogy érzed magad?
Beìrtalak tèged is,😘De most már sicc aludni,pihenni,lazìtani,èn is megyek 😃
Jò èjszakát mindenkinek ès szèp reggelt!puszika ❤❤❤
Drukk ❤
Mira87: május 2.
Nagyon nem várjuk! ❤
Monita11:màjus 10.
t.nikolett:május 13.
h.zsuzsi83: május 16.
bai90: május 18.
reni2015_ május 18.
LLLLL: május 19.
Jakee84: május 20.
E-dit: május 22.
Berzsok74:màjus 25.
Baby83:május 25.
Catwalk75:màjus 28.
Molykusz:màjus 28.
Adrissz83:màjus 30. (+- 1-2nap)
Remèljük a listánkbòl sokunk háza fölött elrepül a gòlya!❤
Zsuzsi de edes vagy nagyon koszonom. Ideges nem vagyok sot inkabb myugodtnak erzem magam❤️ probalok lazitani hudd el holnap melonr fogok tudni vele foglalkozni:))))😂😂😂
Ma is voltamsetslni dunapartin a ferjemmel ettunk egy fagyit stb:)Nem reg ertem haza mar pihi:)
Nyugi Reni, először is ne tartsd vissza a pisit, ha pisilni kell, hát pisilni kell.
Nyilallás és szurkálás ovu utén egy héttel lehet beágyazódás is akár, de sokan azt sem érzik meg.
Próbálj meg kicsit lazítani, ahogy olvaslak, napok óta az az érzésem, hogy nagyon rápörögtél a bébitémára...nem rosszindulatból mondom, nagyon szurkolok, hogy babás legyél, de relax! :-)
Csajok valaki segitseg;) Jobb oldalon lent faj a hasam mondog nyilales ha sokaig vissza tartoma pisilest alkpr ia erzem mikor vegre eljutok h bele nyilal
Tompan...
A ciklus 21. Napjan vagyok ilyen meg soha nem
Tortent velem....
Valakinek valami info tapasztala van ezzel
Kapcsolatban???
Sziòka,kitartás ès meglesz az a baby.😃
Èn DM est használok ès nagyon szèpen mutatja az ovut, Corax,Be Sure a neve,ezt tudom ajánlani.Egyèbkènt olyan mint a terhesteszt,csak ezt dèlután kell használni vagy este.annyi a különbsèg,hogy itt figyelni kell hogy a kèt vonal egyforma e ,C vonal van rajta ès T vonal,a T vonalnak kell ugyanolyan sötètnek lennie,vagy sötètebbnek akkor van ovud,amikor halványabb akkor nincs mèg ovud.
Sziasztok!
Van egy bontatlan progeszteron krémem amit eladnék.2017.11. hóig szav. idős.
113 g-ot tartalmaz, 7500 ft.
A jófogáson keresztül el tudom ingyen utánvéttel postázni.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?