A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Lőttél végül tegnap délután ovutesztet? Vagy ma fogsz? Vagy most HCG tesztelsz már?
22. napon vagy, jól tudom?
Amugy teszteltem egy jo nagy Negat😂😂😂 nem birtam ki!
Vissza veszek magambol !!
Edit closty-t irt fel... Baratcserje kapszulat szedek most. Napi 4 et reggel 2este 2 plusz 2 innofolic...
Mivel IR-em van ezert nem javasolta a clostyt a doki azt mondta h kicsit vigyuk le az inzulint aztan closty...
En most csak a baratcserjet szedem Edit.
Sziijasztok csajok!
Köszönöm mindenkinek a drukkot:)Aranyosak vagytok.
Ma iszonyat fáradtság van rajtam, és egész délelőtt ráz s hideg.Remélem nem leszek beteg.
Mensi tünet sehol. :) Nem tudom h a méhpempő bele kavarhat ennyire a ciklusba?
Volt valakinek esetleg h meghosszabitotta a ciklusát?
Nem akarok kötözködni, de látszanak a tagok nevei, ott vagytok mind felsorolva profilképpel, a zártnak pont az a lényege, hogy a tagok látszanak idegenek számára is, csak a bejegyzések nem.
A titkos csoport az, aminek nem látszanak a tagjai, az olyan, mintha nem is lenne.
Szia Mira nagyon sajnalom!!!
😞😞😞 Erosnek kell lenned soha nem
Kell feladni! Ha inszemre akarsz menni nagyon ajanlom Dr Forgács Vince tanarurat!!!! Puszi szep napot es ne csuggedj ossze fog jonni!!!
Jól az egekben van, mikor tesztelsz?
Nekem vagy mensi napján vagy utána 1-2 nap múlva szokott lemenni, úgyhogy én erre sem tudnék alapozni.
Sziasztok csajok, szép napot nektek! :)
Szeretném nektek megosztani, hogy van egy facebookos kismamis/babatervezős csopi ahová nyugodtan csatlakozhattok, ha szeretnétek egyre több taggal rendelkezünk. Ez egy zárt csoport senki nem látja ha csatlakozol! :) Íme a link!
Felteszem mert kìváncsi vagyok a vèlemènyetekre:
A mùlt hònapban gyönyörűen elkezdett lemenni a hőm a 12.napon mìg vègül a 15.en meg is jött,szòval holnap van a 12.nap mèg leeshet a hőm.Mit gondoltok?
Sziasztok lányok!
Tegnap nem jártam itt...sajnos 36 nap után megjött...nincs babó...úgy néz ki,az orvosnak igaza van...nekem nem lesz természetes úton babym...következő lépés inszemináció... :( :( :(
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?