A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Reni, ilyet ne írj, hogy nincs remény, mert a nemvárt előtti nap negát teszteltél! Basszus! Az lenne a csoda, ha pozit teszteltél volna ilyen korán! Már írtuk többször, hogy legkorábban a nemvárt napján érdemes tesztelni, de inkább azt is várd meg, hogy tényleg nem jön meg és másnap tesztelj. A nemvárt napja is ciklusonként eltérhet, te lehet késésnek mondanál egy napot, közben pedig csak egy nappal később volt ovud.
Csak feleslegesen lövöd a teszteket és idegeskedsz. Bocsi, hogy ezt írom, de 10 éve szeretnétek babát és így összevissza tesztelsz? Pár napja még LH teszteket lőttél délután, mert azt hittük akkor van ovud. Lehet akkor is volt, viszont akkor még várhatsz kb. 10 napot a nemvártra.
Lehet, h nem tudott megtapadni.
Hormonjaidat nezetted?
Jó reggelt, csajszik! :)
Nekem mára 2 tizedet emelkedett a hőm, örülök :)
Ez a hő görbe semmiről nem árulkodik? Nem nagyon értek hozzá valaki megirná,hogy mit lehet ebből kiolvasni? :D
Sziasztok :)
Lányok! Olyan létezik, hogy 1 hétenkkeresztül nyákja van valakinek? Vagy csak darabokban távozik? Örülök, csak már kicsit idegesít :)
:((((
Fel a fejjel, uj honap, uj remeny!
Nekem is 30-31 naposak a ciklusaim,ez most egy kicsit később jött meg.
Én most szüneteltetem a méhpempőt, és gravidát szedek.A dokim azt mondta h ketdjek el szedni terhesvitamint, és azzal erősitsem a szervezetem.
Nem voltam még terheléses cukron, nem találtam a közelben jó endokrinologust,a sima nőgyógyi meg nem ad beutalót.
jaj most olvasom h te is abban a helyzetben vagy jelenleg mint én,:(
Neked is mielőbbi babásodást kivánok.!
Köszönöm szépen,Neked is megy a drukk:)
Te hol tartasz?
Ma már 36.7 volt, tehát csökkent.És ma már nem volt fázás, hidegrázás.
A mell fájdalmam is elmúlt.
Éppen mondtam a páromnak h milyen érdekes a testem, tegnap még teljesen úgy éreztem h terhes vagyok.Ma meg már mindent tünet megszünt.
Reggel felkeltem és nagyon görcsölt a hasam, az a rendes menstruációs görcs:(
Éa biztos h kezdett kialakulni valami, mert egész nap olyan bordó piros,és alvadt vér folyik.(bocsika a kifejezéséért)
Nagyon nem várjuk! ❤
t.nikolett:május 13.
bai90: május 18.
reni2015_ május 18.
Jakee84: május 20.
E-dit: május 20.
Berzsok74:màjus 25.
Baby83:május 25.
Catwalk75:màjus 28.
Molykusz:màjus 28.
Adrissz83:màjus 30. (+- 1-2nap)
Mira87:
LLLLL: június 10.
h.zsuzsi83 :jùnius 11.
Monita11: jùnius 15.
Kicsit megjavìtottam!😃❤
Ó, nagyon sajnálom, hogy megjött :(
Persze továbbra is megy a drukk :)
bakker, mert tonkremegy a gepem
ma mennyi a hőd, h megjött?
érdekes, h tegnapig fent volt, közben már pár napja meg kellett volna jönnie. gondoltam, h ezzel tudom csekkolni, h amikor jönne, akkor leesik, ha nem esik le, és nem jön, akkor terhesség!
de hár akkor nem!: ))
Sajnálom, hogy megjött :(
A méhpempő nálam nem kavart be :D Vagyis én egyből terhes lettem abban a ciklusban, így nem tudom, hogy bekavart volna-e. :D A peteérésem a 17. v. 18. napomon volt,az tuti ha megjött volna akkor 31 napos lett volna a ciklusom. Átlagban 29-30-31 naposak a ciklusaim, így szerintem nálam nem csinált semmit ilyen szempontból.
Én mikor pozit teszteltem, egyből rendeltem még egy 50 gr-osat és szedtem kb. a 12. hétig reggelente.
Meg ittam a ciklus első felében cickafark teát, a pétől palástfüvet. Palástfüvet ittam még jó a teszt után 3 hétig mert segíti a megfelelő beágyazódást.
Voltál már terheléses cukor vizsgálaton?
De cuki lehetsz :) Majd irjál ám h mit mondanak.
Azt akartam még kérdezni tőled h a méhpempőt te még eszed? És az nem kavarta soha be a ciklusod?
Csak azért kérdezem, mert nekem ma megjött, 5 nap csúszással. Én arra gyanakszom.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?