A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nekem sajnos elindult a hőm lefelé, szerintem ebből mensi lesz...
hétfőn beugrok a dokimhoz, closti receptért, a következő hónap megint nagyon macerás lesz(megint 3 hetet leszek külföldön), de talán pé-re itthon leszek.....
Nagyon jó volt a koncert, végigugráltam és énekeltem a másfél órát, majd megköszönöm az edzőmnek a kondimat :-)
Bár legközelebb VIP jegyet veszek, mert innen sokat azért nem lehetett látni, de első igazi, tömeges koncertélmény pipa :-)
Utána még ottmaradtunk egy retró partira, Dj Dominique zenélt a 90-es évek slágereiből hát az is fergeteges volt, jól kitáncoltam és énekeltem magam, megint nem nagyon van hangom :-)
Jakee, milyen volt a koncert? :D
valaki tesztelt ma?
Remélem is, tegnap el is kezdtem szedni.
Csajok, nekem tegnap óta fáj a cicim, azt hiszem mára meg is nőtt kicsit. Korai lenne ez pms-nek, nem? Még kb. 4-5 nap a mensiig.
Hőt nem mértem ma reggel, elég görbe éjszakám volt, söröztem is, nem is aludtam jól...
szerintem fogj egy papírt, írd össze, h mi érdekel az életben!
Aztán kezdjél el rájuk szánni több időt, eljárhatsz tanfolyamra, csomó új dolgot lehet tanulni, tervezz, de abba ne feltétlen képzeld bele az anyaságot, hanem csak lazán. Utazz, vagy tervezd meg képzeletben az utazásodat. Én bírom az utazási prospektusokat, mert kézbe veszem őket, olvasok a kínálatokról, és képzeletben már ott is vagyok.
Vagy tanulj nyelvet! nincs egy nyelv, amit szívesen megtanulnál?
Itt a jó idő, pattanjatok bicajra, gyönyörű az
ország!
Amit itt néhányan csináltok, az már szerintem az önostorozásnak egy formája! Komolyan!
:)
Nagyon nem várjuk! ❤
t.nikolett:május 13.
bai90: május 18.
reni2015_ május 18.
Jakee84: május 20.
E-dit: május 20.
Berzsok74:màjus 25.
Baby83:május 25.
Catwalk75:màjus 28.
Molykusz:màjus 28.
Adrissz83:màjus 30. (+- 1-2nap)
Mira87:
LLLLL: június 10.
h.zsuzsi83 :jùnius 11.
Monita11: jùnius 15.
Nikivel mi ùjsi?
Szia :)
Igen végig tojcsinyak
Ez nekem most furi. Ugy lenne értelme ha egész hónapban mérnéd. Sőt több cikluson keresztül. Ha kiismered a hőgörbédet nagyobb biztonsággal lehet LH tesztet használni. Tudod, már beszéltük :)
Igy nem értem mitől volt olyan magas a hőd ciklus közepén és most mitől csökkent?! Mérd szorgalmasan pontosan 2-3 hónapig és mutasd meg a nödokidnak. Én is így csináltam :)
Renikém, ha nem érdekelne, nem tesztelnél ennyit, szóval nem mondd, hogy nem érdekel :-)
Azzal sincs baj, hogy érdekel és hogy izgulsz, sőt, tesztelj, ha jólesik, csak tudd, hogy nagyon nagy eséllyel csalódsz, még ha terhes is vagy, ne fogja kimutatni nemvárt előtt. Ezért javasoltuk, hogy inkább ne tesztelj jövő hét előtt.
Edit jól megfogalmazta, bólogatok minden szavára.
Szép napot nektek!
Szia, sajnos nem tudjuk, hogy amit szedünk annak van-e hatása vagy anélkül is babás lett volna az illető. Ez talán csak akkor működne, ha mondjuk 3 havonta egy új dolgot próbálnánk ki és minden hónapban lenne vérvétel minden hormonra. Itt Skatebabe szedte a méhpempőt, abban a ciklusban sikerült neki. De hogy attól vagy nem? Azt nem tudjuk.
Én 2 cikluson át szedtem, egyelőre nem tudom van-e hatása, lehet, hogy van és attól van ovum. De lehet mástól. Cickafark tea, málnalevél. Semmi sem biztos, az a tuti, ha szeded, mert ártani nem lehet vele.
Szép napot mindenkinek!
Lányok lehet már lerágott csontot hozok elő, de mi a véleményetek a méhpempőről?! Mostani FET-nél szándékozom bevetni, eddig még sosem próbáltam, de annyi info kering a neten, hogy magam sem tudom mit higyjek el, és mit ne.
Valakinek van elsőkézből származó tapasztala vele kapcsolatban?!
Amire szedném alacsony ösztrogén szint (kaptam rá divigélt), vékony méhnyálkahártya.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?