A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Hát igen reménykedek én is.:)
Megint folyamatos hidegrázás, olyan mintha lázas lennék.
várok még pár napot és csinálok még egy tesztet.
Köszönöm,
te hogy vagy? Nő a babócád?
a vilagon mindenhova kiszallitjak.
www.ebay.co.uk/itm/HIGH-SENSITIVITY-OVULATION-FERTILITY-PREGNANCY-HOME-URINE-TEST-STRIPS-STICKS-/280860114911?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item4164913fdf
Mi itt általában a vateráról rendeljük 50 Ft / db-ra jön ki sima papírcsík, nem kazettás, se nem digitális, 35 db-os csomagban szokott lenni. De van Rossmannban is 5 db-os 2500-ért, nekem nem volt közötte különbség, pont egyforma erőset jelzett a kettő (pont ebben a ciklusban mártottam egyszerre a pisibe mindkettőt :D )
úgyhogy én maradok a tökolcsó vaterásnál.
Nem vettem, a hülye fejemmel pont tegnap voltam gyógyszertárban, de csak a kifogyott vitamin készleteimet töltöttem fel...
Uh abból gazdálkodtam, ami itthon van, aspirin plus, vmi szpogatós izé, meg leküldtem vagy 6000mg c vitamint....majd a dokitól kérek ma vmi komolyabbat.
Scooter koncertre megyünk szobaton, már nagyon várom, ez lesz az első igazi koncertélményem, eddig ez vhogy kimaradt...
lol
:-)))))))
Koszi, akkor megveszem a 20as kiszerelest.
Nem tudom, otthon hogy van, de itt lehet venni csak az utantolto reszet is, ami eleg hasznos.
a pozitivitasomhoz tartozik, hogy remenykedem, hogy az az erzes felisoben csak jelentett valamit! Soha nem volt meg ilyen, alaposan meg is lepodtem. mentsruacios fajdalom, szurasok a kb 13. napon. Epp hazamentem Magyarorszagra, es azt hittem, meg fog jonni, merthogy a gyogyszert abbahagytam,e s barmi megtortenhet, de aztan nem jott meg masnap estere teljesen elmultak a tunetek, kiveve az a rettenetes puffadas erzes es a derekfajas. Soha nem volt meg ilyen felidoben. Regebbrol sem remlik, hogy valaha is ereztem volna ilyet, bar lehet, hogy csak nem emlekszem. Erdekes, hogy ez a menstruacios fajdalom is csak kb masfel eve van, elozoleg soha eletemben nem ereztem semmit a vilagon.
Szoval remelem, hogy minden oke velem, es csak jo idoben kell probalkozni.
Nem merem elhinni :D
Igenis Jakee doktor! Napi kétszer kenem! :D
hát inkább 20 darabosat, főleg amíg nem tudod mi a helyzet.
9. ciklusnap és minden nap lőni kell délutáni pisiből, olvasd el majd a leírását.
Ha nincs szerencséd a 20 darabos elfogyhat 2 ciklus alatt.
Hát ezt én néztem be tényleg :-)
Persze, mindannyian azért vagyunk itt, mert egy cipőben járunk és kiváncsiak vagyunk a másik tapasztalatára...
Szerintem azért nem baj, ha most másik dokihoz mész, engem azért nem győzött meg az előző...
Drukkolok, hogy mielőbb visszataláljon a szervezeted a normális működséhez és már ne is jöjjön meg a mensid úgy 9 hónapig! ;-)
Szia Reni,
köszi a kérdést, valamivle jobban, legalább a tegnapi hőemelkedésem és fejfájásom elmúlt. Ég a gyomrom szinte folyamatosan már egy hete, azt hiszem nem fogok megúszni egy újabb salvus vizes kúrát, akármennyire is utálom :-(
Délután megyek házidokihoz receptet iratni családnak, lhet én is kérek vmit a torkomra, mert szombaton koncentre megyek és szeretnék meggyógyulni addig.
Renikém, írtam tegnap, hogy holnap reggelig ne tesztelj, a HCG kétnaponta duplázódik, maradj szépen a fenekeden nyugiban :-) (tudom, baromira nehéz megállni :-) Amíg nincs mensi, addig reménykedünk! :-)
remelem, hogy a doki normalis lesz, es meg lehet ezt beszelni vele. most ilyen dolgokat olvasgatok, hogy mi okozhatja az alacsony progeszteron szintet, hogyan lehet vizsgalni, vannak-e tunetei, illetve mivel kezelheto.
de optimista vagyok, es hiszek abban, hogy a vilagon semmi bajom, es terhes leszek, ha jol idozitjuk a probalkozasokat. :)
Helló kismami, mizujs, hogy vagytok?
Meglestem tegnap a naplódat, cuki az a pocak! :-)
Én így állok, semmi extra egyelőre, leszámítva egy jó kis megfázást, amivel most küzdük :-( Jövő szerda a céldátum, de most annyira leköt egy csomó minden más, hogy nincs időm magamat figyelgetni :-)
A progit a 21. napon nézik 28 napos ciklus esetén. Vagyis ovu után 7 nappal. De ha ez bizonytalan, akkor lehet feleslegeseb vesznek vért, ha nem tudjátok pontosan hányadik napon vagy.
Nézzen uh-t, ha lehet kérni ilyet, azon látszana, ha vannak érésben lévő petéid, esetleg már megrepedt, sárgatest stb.
hat en kulonleges akarok lenni, normalis ciklussal a tabletta utan, es egybol teherbe akarok esni. :))))) es a vilagot is meg akarom valtani... :))))
hetfon okosabb leszek.
Egy negatív teszt még nem jelent semmit!
A hőd még mindig magas, a tüneteid jók és amíg semmi mensi, addig igenis reménykedünk! :-)
Kitartás, biztos csak bújkál az a bébi ;-)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?