A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nekem kb. szerdán fog megjönni az ovu tünetek és az LH teszt alapján. De lehet csüt-pénteken. És tuti megjön. Ebben a hónapban csak tegnap voltunk együtt, azért lehetne Jónás-baba :) mondjuk nem bánnám :)
A hőmet hagyjuk, eddig nagyjából jó volt, de megint összevissza aludtam-ébredtem, nem mérvadó.
Ha olyan tüneteid vannak, amik sosem voltak, akkor miből gondolod, hogy nem baba? Ráadásul a hányás, émelygés szerintem nem pms tünet, főleg nem napokkal mensi előtt. Miért nem tesztelsz?
Ha tényleg május 2-án volt ovud, akkor már kb. 17. dpo-n jársz, simán lehet baba és a HCG miatt lehetnek ezek a tüneteid!
Sőt, elszámoltam magam én is 20-ra nem várom.
Edit neked hogy áll a hőmérsékleted? Te 1 nappal későbbre NEM várod, mint én.
Nagyon sajnálom! :( Nekem viszont 99%, hogy nem jó helyre húzta az ovut. Nem a 13, hanem a 17. napon volt. Minden terhes tünetem így csak pms tünet volt. A hányás, utána már csak émelygés, égő mellek...ezek nálam sosem voltak menzesz előtt.Szerda lesz a nemvárt napja, de sajna érzem is, hogy nem fog 9 hónapig elkerülni.
Szerintem arra gondol, amit mi is írtunk, hogy a foggátló szedése közben nem lehetett peteérése...
t.nikolett:május 13. ???
bai90: május 18.
reni2015_ május 18.
Jakee84: május 20.
E-dit: május 20.
Berzsok74:màjus 25.
Baby83:május 25.
Catwalk75:màjus 28.
Molykusz:màjus 28.
Adrissz83:màjus 30. (+- 1-2nap)
Mira87:
LLLLL: június 10.
h.zsuzsi83 :jùnius 11.
Monita11: jùnius 15.
londoni_lany:
amúgy azt nem tudom miért mondja, hogy nem lehetett peteérésed. Pont, hogy fogamzásgátló abbahagyása után dupla peteérés is lehet, ebből lesznek a fogigátló utáni ikrek :)
:) ez jó, én ugyanitt tartok 3 hónap magándokikhoz és magán laborba járás után több, mint 150ezer ft elköltése után.
Június 8-án milyen vérvételt akar?
Az kb. 21. cn-ed lesz.
megerkeztem a dokitol. rettento turelmes es segitokesz volt. azzal kezdtem, hogy abbahagytam a gyogyszert es babat szeretnenk. rengeteg kerdese volt, hogy felmerje a dolgokat, turelmes volt, mig minden tunetrol beszamoltam (nem igazan vagyok jaratos az ezzel kapcsolatos angol szavakban, szoval korbemagyaraztam a dolgokat, de normalis volt, kivarta, segitett benne, megmondta a szavakat, amiket utana mar felismertem. :) szoval tuti, hogy jol megertett midennt, es azt mondta, semmivel nem kene foglalkoznom, ne jarjak semmifele internetes oldalra, ne olvassak semmit, csak szexeljek. :D persze nem ennyi volt, de ezen jot nevettunk. :) szoval azt mondta, hogy mivel a hormonjaimnak helyre kell allni, igy barmi is tortenik, nem jelent semmit. nem volt neki sem baja azzal a PMS-sl, amit midnen honapban ereztem, a hormonok jatszanak, ami a gyogyszer miatt van, de nyilvan nem lehetunk biztosan semmiben, foleg nem abban, hogy peteeres volt, ami ugyebar nem is lehetett. abban maradtunk, hogy a sajat magam mengnyugtatasara csinaljam az ovu teszteket, de azert a 100%-os eredmeny erdekeben menjek el vervetelre, es az ottani eredmenynek higyek, megcsak a teszteknek sem. Ha kell a lelkemnek, csinaljam, de se orulnom, sem megijednem nem szbaad, barmit is mutat majd. Ha az ovulaciom nem lesz meg, akkor ad gyogyszert, es teszteljuk utana levo honapban, meg utana is. Progeszteronszintekrol szinten nem erdemes meg beszelni, majd idovel, ha lesz ra ok. Nagyon kedves es turelmes volt, teljesen magabiztosnak tunik, es szinte ugaynazt mondta, mint a masik. A vervetelt azert kerte, hogy en megnyugodjak. Hat ez valoban nagy kulonbseg az otthoni dolgokhoz kepest, ahogy olvastam itt par dolgot... De a lenyeg, hogy lehiggadtam, vaaszt kaptam a kerdeseimre, es elnyerte a csavo a bizalmamat rendesen. :) Jun 8-an kell mennem a vervetelre.
igazad van, ez a lelkemnek kell, egyfajta "lezaras" erre a honapra. :) hat en ilyen vagyok...:) de ugy lett, ahogy lennie kell. Ennel negativabb nem is lehetett volna. de kepzeld csak el, hogy mennyire bepanikoltam volna, ha pozitiv lett volna! :))))
De tesztelek majd holnap is 😂😂😂😂 Na akkor kreativak vagytok ebbwn a honapban 😂😂😂 igy kell ezt csinalni 😊😊😊😊
Sziasztok! :) Nekem valószínűleg tegnap volt a termékeny napom. A hőm és az ovutesztek alapján vmikor hajnalban lehetett. Esélyt adtunk ebben a hónapban elég rendesen :D Elégedettek vagyunk mindketten. Remélem lesz eredménye is! :) Két hét múlva kiderül.
Ha május 31-én nem jön meg és utána sem, akkor június 5-én, a szülinapomon fogok tesztelni :) Ha pozitív lenne, ez lenne az első szülinapi ajándékom az elsőszülött gyermekemtől... :) Annyira jó lenne :)
Most semmit sem éreztem, LH tesztet még feleslegesnek tartom... Majd jön mikor jönni akar az a havi.. :S
Szia! Aranyos vagy, hogy érdeklődsz :), de az ősszel is elmarad, mert munkahelyváltásra készülünk, vagyis ő, és ahhoz kellenek a jogsik... Nem tudom mikor lesz baba... :(
Akkor Neked még bőven lehet szorítani (és szorítok is) :)
Jaj, ne is gondolj betegségre :) Holnap nem tesztelsz?
Én jól vagyok, tegnap kezdtük az e havi kreatív tevékenységet :D
Szia LLLLL nálam semmi extra, minden a regi mensi nincs, görcs nincs csak faradtsag van és borzalmas halvány alig latható pozi utánna nega lehet valami betegségem van vagy nem tudom :D :D Te hogy vagy??? Veled mizujs?
még nem leszel elkésve, ha csak a 7. ciklusnaptól méred.
akkor töröld az előző napi méréseidet, mert csak megzavar.
Én inkább 13-ra tenném az ovudat, de majd meglátod mikor jön a mensi. Nem LH teszteltél? Nem éreztél petefészek szurkálást? A múltheti tojcsi nyákod lehet amiatt volt. Akkor simán lehetett a hőd alapján 13-án az ovud.
Ó, köszönöm, most nagyon kiokosodtam :) Akkor most már késő, ha holnaptól szájban mérem?
na, csajok, nekünk ha bejönnek a Jónás napok, akkor most fog foganni a baba :D mensi előtt 3 nappal :D
Neked szépen megindult felfelé, kár, hogy nem próbálkoztok még. Egyébként hogy vagytok? Hogy bírod, hogy párod még nem szeretne babát? :( az ősz az tuti, megígérte?
ezt még nem lehet tudni, ha méred a napokban meglátod mennyi az alaphőd és ovu után onnan kell felfelé mennie 3-4 tizeddel kb. Ha jön a mensi, akkor pedig vissza esik az alaphőre.
További ajánlott fórumok: