A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nekem volt tavaly ősszel olyan ciklusom, hogy 15.dpon megjött, a hőm covrline felett volt jócskán és még a menzesz 3. napján is magasan volt a hőm. Csak a 4. napon csökkent a coverline alá.
Szép estét! Reni vajon merre jár?
Ha a 13.napon lett volna az ovum,talán nem adtam volna fel, sőt már holnap reggel tesztelnék, de nem kapkodhatom el. :)
Na én megjártam a dokit.
Sajnos megerősítette, amit én is sejtettem, hogy meg fog jönni, semmi terhesség előtti állapotot nem látott és a nyálkaháryta is irtó vékony. Most egy hónapot pihentetünk, mivel sokat fogok utazni, így nincs érteleme gyógyszert erőltetni.
A rákövetkező hónapban viszont belehúzunk, closty, uhus ovukövetés és tüszőrepesztőt szuri formájában...
Szóval most nálunk szabad a szerelem :-)
Viszont jó ez a hőmérőzős, már kiismertem annyira a testem, hogy én is tudtam, meg fog jönni, így nem ért most akkora csalódás...
Aranyos vagy, köszönöm a biztatást! :) Gratulálok a babádhoz, kívánok neked nagyon boldog babavárást! Az az érzés, hogy a pocakodban fejlődik egy kis emberke, amikor már mocorog...csodálatos érzés! :)
Miről szòlnak a Jònás napok?nincs valakinek erre linkje,amit el lehet olvasni?
Dejoo.drukkolok eszty!:-)
Az semmit nem jelent. Egy tized fokos esésből még nem biztos,h menzi lesz. Nekem is volt olyan reggel,h csak 36,8 volt a hőm.. előtte meg 36,9. És mégis babás vagyok. Holnap doki :)
Hu ez Azert durva!bezzeg az ilyenek hamar teherbe tudnam esni.pff.
Nah ezzel en is egyet ertek! :-)
Nade kertecske már a vérzés megjelenése előtt leírta ezt a hónapot, pedig tök szép görbéje van, csajok, amíg nem jön meg a piros van remény!
Valamit csak hatnak ezek a teák, méhpempő, mert ebben a ciklusban is duzzadtak a cicijeim és eddig nekem ilyen éveken át soha nem volt, örülök :)
Skate pedig minden pasi és nő álma: vékony testalkat, ellenben nagy cicik :D gratulálok! :D
Sajnos vannak ilyen emberek.
Én csak biológialiag nem értem ezt a mensi alatt teherbeesést, mert akkor ha nem fogan meg akkor 15-18 napos ciklusom lesz?
És akkor megjön a mensi rendben? Tegyük fel nekem holnapután kellene megjönnie, de tegnap sikeres volt az akciónk, akkor most még megjön? Azt még elhiszem, hogy valaki azt hiszi meg fog jönni, de abban a ciklusban 2 héttel később volt ovuja (Reni, Reniiii!!! Hol vagy? Mi van veled?) És úgy tudom két ovu nem lehet egymástól ilyen messzi időpontban (nekem 12 napja volt és most is lenne??) Egy orvossal elbeszélgetnék erről, elég érdekes téma.
Nekem trifázisos görbém volt márciusban. Olyan ami a nagykönyvbe meg van írva...és én voltam a 15% sajnos :(
Úgy hogy lányok örüljünk mindennek, de csak a pozitív tesztnek meg az orvos ultrahangjának higgyünk...sok csalódástól megkíméljük magunkat!
Jééézusúristen :( Nem lenne szivem elvetetni a gyerekeket - ilyen indokkal hogy nincs három gyerekszoba csak kettő - meg mert ikrek :(
Én igen. Bár nem közvetlen ismerősöm, de biztos forrásból tudom, hogy igaz a sztori, a nő pont mensturált és úgy gondolták, hogy nem kell védekezni. Hát kellett volna. És csak ennél az egy alkalomnál nem védekeztek.
Ez azért bosszantott, mert nem akartak 3. gyereket mert "csak" 2 gyerekszobát építettek az új házba... ezért elvetették. Ők a második terhességüket is elvetették, mert azok meg ikrek lettek volna és ők nem akartak ikreket.
Az élet igazságtalan.
hat pont ezert mentem el egy masik dokihoz is. de valojaban ugyanazt mondta, mint az elozo, hogy nem kell aggodnom. ha akkor kerem az ovutesztet, megcsinaljak siman. jo olvasgatni, csak az ember sokmindenre nem tudja, hogy igaz-e. a tul sok info meg nemcsakhogy osszezavarja az embert, de mas tapasztalataibol itelunk, ami szinten nem okos dolog. ennek a dokinak a hozzaallasa nagyon tetszett, ugyhogy azt hiszem, megtartom. :)
én sem hiszek benne, nekem pont mensire teszi a Jónás napokat... hogy lenne már mensikor ovum? Bár már olvastam olyat, hogy hallotta az illető, hogy a 3. szomszédja ismert olyat, aki mensikor esett teherbe... én még nem találkoztam ilyen esettel a környezetemben.
Köszönöm! Én már nem reménykedek, mert eddig is azt csináltam, hogy az utolsó pillanatig ott volt előttem a reménysugár, majd a nagy koppanás. Ezért vagyok ennyire negatív. A jónás naptárt már én is nézegettem...hát szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
nyugodtan olvasgass, ha én nem olvasgattam volna a neten, akkor most szedném a "PCO"-mra a gyógyszert mindenféle mellékhatásokkal együtt, mert a "kedves" doki benézte a labor eredményeimet!!! Felcserélte az FSH és LH értékeimet!!!
25 hónap tényleg jó hosszú idő :( drukkolok nagyon!
igen, a jun. 8. kb 21. nap lesz. mivel hetvegere esne a 21. nap, azt mondta, inkabb hetfo, mint pentek. jah, es nem hivatalosan eltiltott mindenfele forumoktol. :)))) nem csinalt uh-ot, mert lehetett peteeresem is akar. Kivizsgal majd, ha valami rosszat lat. Bizom benne. addig meg ovutesz es sok szex. ;)
Volt petefészek szurka ápr.30-tól 1 hétig. Így simán lehetett 6-án a 17.napon is ovu. Azt olvastam több fórumon, hogy a tojcsis nyák megjelenése után 2-3 nappal van ovu. Egyébként volt ragadós tojcsis nyákom is kb. 11. napon. A legtisztább nyákos nap a legtermékenyebb.
Várok szerdáig. Ha nem jön meg aznap, akkor délután munka után veszek és csütörtök reggel ellövöm. 25 hónap után már valahogy nem bírom elviselni a negatív teszt látványát.
igen, mostanában nagyon leálltunk :(
Örülnék már, ha valaki hozna képet egy szééép pozitív tesztről :)
És csak aznap volt tojcsid? Már tünet? Szurka? LH teszt?
Én lőnék egy tesztet a helyedben akár most délután. Ha május 3-án volt ovud már kimutatja délutáni pisiből is.
Amúgy lehetett ápr. 30-án is ovud a görbéd szerint és akkor van egy szép trifázisos görbéd, aminek a 85%-a babát jelez. Tesztelj! :)
Szerintem és a fertility szerint is a 17.napon volt. A ciklus.hu-n van egy fórum, ahol az egyik fórum tag is a 17-re tette az ovumat. 14. napon vol (máj.3-án) tiszta tojcsik nyákom. Szóval lehet, hogy tényleg nekik van igazuk.
Nekem fura a magas hod, en is 20-ra nem varom, de en mar csak 36.6-nal jarok 36.5-os alaphovel, vagyis nekem meg fog jonni. Te viszont azt irtad, h 37-es a hod, ami szerintem nagyon biztato!
További ajánlott fórumok: