A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
t.nikolett:május 13. ???
bai90: május 18.
reni2015_ május 18.
Berzsok74:màjus 25.
Baby83:május 25.
Catwalk75:màjus 28.
Molykusz:màjus 28.
Adrissz83:màjus 30. (+- 1-2nap)
Mira87:
LLLLL: június 10.
h.zsuzsi83 :jùnius 11.
Jakee84: június 14.
Monita11: jùnius 15.
londoni_lany:
Edit: június 16.
hat a reggel-delben-este nem okozna nekem problemat. ;)))
a delutan 6 utani teszt pont jo, bar dolgozom altalaban ilyenkor, es igy picit komplikalt a kis poharkat hurcolaszni magammal. :))
Az én tájékoztatómon az állt, hogy a kora délutáni óráktól este 10-ig kell valamikor tesztelni az LH teszttel. Akkor érdemes. A reggeli első vizeletből lehet a mensi előtti napokban jóslótesztelni. Én olyan fél 6 és 6 között teszteltem. Előtte vissza kell kicsit tartani, úgy olvastam. Mondjuk én sokáig nem tartottam vissza, mert soha nem volt időm várni :D
Nekem az LH teszt inkább ilyen megerősítés, mert a hőgörbém elméletileg szépen kimutatja, hogy mikor van ovum. Mióta a dokim elmagyarázta hogy is van ez, azóta pár napra le tudom redukálni a termékeny napokat.
Hát a napi szex az kicsi logisztikát igényelt :D De vicces volt :) Jól éreztük magunkat. De most pár napig pihenés van :D kifáradtunk :D 2-3 napig csak beszélgetünk :D
ui.: reggel-délben-este érdemes szeretkezni :D ;) :P
Ezért lehet látni nagyjából a hormonszintet LH tesztekkel és a hőmérsékletből, teljesen jól mutatja, nekem progihiányom van, alacsony is a ciklus 2. felében a hőm.
Akinek PCO-ja van annak napokig, sőt, lehet, hogy az egész ciklus alatt pozitív az LH tesztje, mert a magas LH azt jelzi. Elvileg az LH csúcs nagyon rövid ideig tart, pár óráig, tehát csak egyszer lehet pozi az LH teszt, ha egyáltalán elcsíped, mert ha mondjuk reggel a legmagasabb, akkor te hiába tesztelsz délutánonént, köv. délutánra már megint csak halvány csíkos lesz.
Ha bármi nem olyan, mint a képen irány a doki és a kivizsgálás, mert ott valami gubanc van a hormonrendszerrel. Szerintem.
oke, akkor ezzel most csak megjobban belezavartal. :)
a 2 egyforma csik azt jelzi, hogy utana 1-2 nappal van ovu? tehat a pozitiv napon es utana 1-2-3 napig jo lenne minden nap egyutt lenni, igaz? jol ertem?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?