A tényleg nagyon nagy túlsúly! (beszélgetés)
Gratulálok ügyi vagy!
Ma mi is haverok lettünk.A mérleg meg én.
Sziasztok csajok, megjöttem végre, hiányoztatok!!! :-)
Ma megvettem a digitális mérleget és az első rátaposásra szerelmes lettem belé!:-D
Kevesebbet mutat, mint az analóg mérlegem, háromszor is lemértem magam, hogy igaz e.
Így ha minden igaz, akkor 1 hónap 1 hét alatt sikerült 10 kilót fogynom.
Sok szeretettel köszöntöm az új tagokat.
Minden jo tanacsert nagyon halas vagyok :)
Mivel nincs mit vesztenem, es kifogytam az otletekbol plusz az orvostudomany is csodot mondott nalam, igy megprobalok minden javaslatot. Valami csak segit majd.
Köszönöm szépen!
Neked is sok sikert és kitartást kívánok!És ne görcsölj!Hidd el beindul csak idő kérdése!
Rengeteg feherjet eszem sztem. Szinte minden etkezes alkalmaval viszek be feherjet. Hal, csirke, joghurt, tojas, sajt, pulyka... Nem vagyok nagy husevo, de megertettem, h sok feherjet kell ennem, hat eszek. Ennel tobbet nemtudom, hogy ehetnek, ha mar igy is minden etkezes soran eszek feherjet.:S Az etkezest nem en talaltam ki, sajnos annyira el voltam kb 3-4 hete mar keseredve, hogy felkertem egy szemelyi edzot, hogy segitsen. O osszeallitott uj edzesprogramot illetve etrendet. O is hangsulyozta, hogy minel tobb feherje - ami raadasul legyen allati feherje (a huvelyesek nem az igazaiak), Ch pedig szinte csak zoldsegekbol, gyumolcsokbol. Majd szetnezek a feherje por miatt. Koszi a tippet :)
Annyira hihetetlen, h fogyni akarsz es tobbet kell enni. Foleg,hogy nem ehezes van, napi 5, neha 6-szor eszem, nem ehezem. Van, hogy meg ehes sem vagyok, de del van, enni kell :S
Sziasztok.
A heti zabkorpás és zabpelyhes kajálásnak meg lett a gyümölcse.Fogytam 1 kiló 60 dekát.Nagyon happy vagyok.:)
Igy legyen :)
Annyira jo lenne!!! Foleg hogy meg nem is szultem. Ha igy indulnek neki egy terhessegnek, nemtudom, hogyan vegeznem!! Bele sem merek gondolni.
pajszmirigynél 2 gond lehet az alul meg a tulmüködés, az egyik csapat eszik és fogy a másik fogyozik és hizik
de te nem hiztál:)
persze vérvételből az is kiderül, csináltasd meg:)
figyi még egy fontos, nem szabad rágörcsölni a fogyira mert akkor se megy, ez is tapasztalat:DDDD
beszéld meg magaddal hogy igazából te igy is jó vagy és tökéletes, és hogy csak az a célod hogy ne hizz
és ha nem agyalsz annyit a kaján, jobban megy majd:)
OK, Koszonom, megprobalom, bar eleg para :)
Amugy a mandula meg olivaolaj meg olajos tonhal az nem egy napon, vagy ez - vagy az.
Most a szemelyi edzo is segit a taplalkozasban, egyszeruen nem hiszi el, hogy nem fogyok. Egyutt tornazunk 2-3szor a heten, ott keptelen lennek "csalni", az etkezeshez meg mar ugy hozzaszoktam, hogy barmi bunos dolgot eszek nagyritkan, igen eros lelkiismeret furdalassal kuzdok, szoval nemigen csianlom. Azt mondja az edzo, sok embert lefogyasztott mar, de ilyet meg nem latott. Meg azon toprenek, esetleg pajzsmirigy gondom lenne? Az ugy olvastam, tud ilyen dolgokat produkalni. Tudsz errol vmit?
hizni nem hizol 4 nap alatt meg, maximum több kaja lesz a beleidben de az majd kimegy :)))
gondolom te se 4 nap alatt hiztál meg:)
reggelfelé lehet több a ch, gyümi pl
estefelé meg a fehérje, husi sajt
gyümit reggel egyél este inkább saláta és fehérje
olajat se sokat egyél, én pl ha olajos tonhalat eszem este akkor nem fogyok
de én a helyedben 3-4 napig sokat ennék, 2500kcal körül, majd utána kezdeném újra az 1500-1800 at
szerintem az a baj hogy keveset eszel, és mozogsz is még
én akkor fogytam jól mikor 1500-1800at ettem de én kevesebb kg voltam mint te, ugyhogy neked 2000rel is fogyni kéne mozgás nélkül...
ha ez nem válik be akkor probáld meg a zsirokat olajokat visszafogni, mandula olajoshal salátaolaj soknak tünik
egy evőkanál olaj kb 100kcal
Wc-re szinte minden nap megyek, azzal sztem nincs gond. NEha 1-1 nap kimarad, de nem rendszeresen.
Nem hizok majd 3 kilot, ha 3-4 napig tobbet eszek,mint altalaban? Es mibol egyek tobbet - protein, CH, zsir? vagy mindenbol aranyosan?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nagyon gáz saját néven topicot nyitni?
- Kecsketartók!Mit adtok a kecskének télen enni?Tényleg nagyon drága a takarmány?
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Tényleg rockfesztiválon estem teherbe és tényleg nagyon...
- Nem fogom őt keresni. Nagyon megbántott. Megint. Ha tényleg...