A tényleg nagyon nagy túlsúly! (beszélgetés)
igen ez a baj!A rendes új pasi időt kért tőlem mert ő nem akar stresszbe élni.Mondván ha őt piszkálják,fenyegetik nem birja.Már kétszer mondta,hogy akkor inkább megy mert "szeretlek de így nem akarok élni"Hát ez kissé fáj mivel ha én együtt vagyok valakivel és azt piszkálják csak kiállok érte!!Nem???Ha állítólag annyira szeretem.
Na ná,hogy a másik fenyegeti gyerek apuja.
Ő is vissza szeretne kapni.
Szóval két pasinak mennnyi a fele?
a fogyival is vigyázni kell, mert uj ember nem lesz már senkiből hiába fogy le valaki, nem szabad tul jóra számitani mert az se jo ha csalódik.
ismerek egy lányt nagyon nagyon kövér volt és csunya is, cérnavékony lett mint egy csontváz de legalább 20évvel öregebbnek látszik az arca
elég lett volna neki kevesebbet fogyni szerintem
Látod nekem ez eszembe sem jutott!
A ruhavásárlás rémálom.
Még most is!!!!
én is teljesen jól érzem magam a kiloimmal, volt mikor a párom kérte fogyjak, de én nem akartam...
legnagyobb okom a ruhavásárlás volt
most van sajna más is mert megijesztett egy hülye csomo a hátamon és igy a háj miatt nem lehet rendesen kitapintani mi a kaki az, és gondoltam ha lemegy a háj akkor kiderül mi az:(((
lehet hogy csak az izom van összeállva, vagy zsircsomo
Szia.
Nem akarok durva vagy bunkó lenni de ha tényleg nagyon szeretnétek babát és az orvos javasolja a fogyást a nagyobb esély miatt akkor az lehet elég nagy ok!Vagy nem?
És tényleg bocs,ha ezzel megbántottalak!
hétközben nincs ilyen gondom, eleve sok a dolgom, nem központi dolog a kaja, nem kerülök süti közelébe...
de hétvégén sajna a kajálás is egy program, elmegyünk vhova, és ott eszünk, igy már az ember elcsábul könnyen, főleg hogy hétközben tudja hogy jól viselkedett:)))
ma is sütiztem ebédnél, de jol is vok lakva teljesen, ugyhogy a vacsi már lightos lesz, és holnaptól meg ugyse lesz időm nassolni:)
Néha adni kell a léleknek is...
Amúgy biztos a vizet tartottad vissza a cukor miatt esetleg, de egy sütitől még 10 dekát sem hízhatsz, nemhogy egy egész kilót. Nem olyan tragikus , hála az égnek!!!
én pl este benyomtam egy sütit, meg is látszik a mérlegelőmön, majdnem plussz 1 kg, na mindegy ennyi miatt nem adom fel , néha belefér
:D
az se jó ha utálod magad és ezért fogyozol, inkább szeresd magad, és az legyen a célod hogy ne hizz és egészséges kajákat egyél
és ha e mellett kitartasz akkor mellékterméke lesz a fogyás:D
keress egy harmadikat és kész:DDDDDDDDDD
a szived és az eszed mást mond? ez a baj?
Sziasztok!
Tudom ritkán jövök de nagy magán életi válságban vagyok és nem megy a döntés van valaki aki tud segíteni!Két pasinak mennyi a fele?Szindróma.
Valahol kicsit meghökkentem, hogy ennyi idő alatt ennyit sikerült fogyni, régen max. 7 kiló ment le rólam kínkeservesen 3-4 hónap alatt.
Igaz, most szedek egy tablettát (nem fogyi tabi, olyan ami a férfi hormonokat elnyomja), lehet ez segített be.
És aminek még nagyon örülök, hogy nem éhezem.
Nem akarok hazudni, az elején nehéz volt váltani, és kibírni, hogy ebbe-abba nem kóstoljak bele, egyes finom falatokról( fagyi, hambi :-D) nehéz volt lemondani, de megérte, remélem leszek olyan kitartó, mint te és sikerül elérni a célt! :-)
Köszönöm szépen!
Most már 9 hónapja fogyizok.Lassan de biztosan!
Neked is drukkolok!
És persze köszönöm a dicséretet, nagyon jól esik. :-D
Te is egyre csinosabb vagy, bárcsak ott tartanék ahol te. :-)
Félek, hogy nagyon rákapok a drágára, biztos majd cipelem minden hova magammal meg naponta akarom majd magam mérni.
Gyakran cserélhetek elemet. :-D
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nagyon gáz saját néven topicot nyitni?
- Kecsketartók!Mit adtok a kecskének télen enni?Tényleg nagyon drága a takarmány?
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Tényleg rockfesztiválon estem teherbe és tényleg nagyon...
- Nem fogom őt keresni. Nagyon megbántott. Megint. Ha tényleg...