A tényleg nagyon nagy túlsúly! (beszélgetés)
Szia
Megvagyunk, csak kicsit elnéptelenedve. Reméle, hogy semmi komolyabb bajod nincs. Ne legyél elkeseredve. Tudom hülyén hangzik, de a diétát ne add fel és állj pozitívan a dolgokhoz. Bocsi, ha esetleg rosszat mondtam.
Puszi
sziasztok
elég rég jártam erre. remélem megvagytok:)
a háziorvosom elküldött nődokihoz mert gyanakszik egy bizonyos betegségre nálam. aminek egyik tünete a hízás is...meg még egyéb tünet ami megvan:(. nagyon kiváncsi leszek hogy tényleg ez van e, mert nagyon nem úgy néz ki mintha fogyni tudnék hiába eszek kevesebbet.
Sziasztok!
Nekiálltam böngészni a fórumok között, s így találtam rátok.
Asszem én is a nagyon-nagy túlsúly kategóriába esem már. Sokszor nekiindultam, de pár nap!! után alább hagyott a lelkesedés.
Most elkezdtem ide-oda beleolvasgatni a fórumban, s látom, hogy nagyon sokatoknál a gyerkőc volt a fő motiváció, ami aztán a sikert meghozta. Remélem nekem is segít majd, mert lassan járni kezdünk, s jaj anyának, ha utána kell futni.
Szóval sziasztok, jó fogyást és súlymegtartást mindenkinek.
Kedves Disznómalac!
Én tartom/tartanám a frontot helyetted is. De úgy látszik, hogy nincs kivel:)
Szia.
Megnéztem a mérlegelődet.Szépen haladsz,gratulálok,ügyes vagy!!!!!!
Van valami módszer ami szerint csnálod a fogyit?
Halihó.
Nem tudom sajnos mi van Lidércanyóval.Írtam neki privit,de nem válaszolt.Nagyon remélem,hogy nem történt vele semmi baj!
Szia!
Jó hogy újra jelentkeztél! Gratulálok a fogyáshoz!
Csak így tovább, sok sikert kívánok a magánéletedben is!!!!
Én is sokat gondoltam rád és a többiekre!!!
Üdv mindenkinek!!! mommy
Szia.
Jó,hogy jelentkeztél.
Csak kitartás és ne tántorítson el semmi a célodtól!
Nem sikerült túlélni a válságot?
Üdv:Valery
Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok?
Ügyes vagy és szerencsés a pároddal.
Szorítok neked!
Sziasztok!
Ha lehet szeretnék "bepofátlankodni" közétek. Én a saját egészségemért diétázom teljesen magamtól kedd óta. Meg persze, hogy a párom szebbnek lásson.Szép estét mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nagyon gáz saját néven topicot nyitni?
- Kecsketartók!Mit adtok a kecskének télen enni?Tényleg nagyon drága a takarmány?
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Tényleg rockfesztiválon estem teherbe és tényleg nagyon...
- Nem fogom őt keresni. Nagyon megbántott. Megint. Ha tényleg...