A tényleg nagyon nagy túlsúly! (beszélgetés)
A lapodon úgy olvastam, hogy mindig gömbölyű voltál, ugye?
Könnyen sikerült teherbeesned? (bocs az indiszkrét kérdésért)
De neked már legalább egy babád van..., én meg csak vágyakozom. :(
MÉG!!! :-) Mert lesz, igenis, lesz! :-)
1. babát szeretnénk és a doki megmondta, hogy ez a gyerekre és rám is életveszélyes, mármint a túlsúly
2. egészségre ártalmas
(3. ruházkodás)
1. a várható egészségügyi következmények
2. hogy nem kapok egy normális ruhát sem:(
Nálam No.1 a várható egészségi problémák (már viszeres a lábam!)
No.2 A mozgáskorlátozottságom a mindennapi életben (gyakorlatilag 10 méter nem tudok szaladni)
Lanyó, nélküled hulla a fórum! :-)
Remélem nem lett ma rosszabb az állapotod.Minél nagyobb a hallgatásod, annál jobban aggódunk!
Meg kellett írnom egy sos e-mail-t és nem tudtam megállni,hogy be kukkancsak egy mondat erejéig:szép estét a Hölgyeknek!
Rodin!Nagyon tündér vagy,köszönöm!
Mimimi Te is4
Mrs.Bond,akkor Te pontosan tudod,mit élek meg,,,a tiéd se semmi!!!igen,azzal sikerült az elsőt is megindítani.Működnek még va házi praktikák,hál'Istennek!
Ennyi voltam mára,nyugodalmas jó éjt az aludnitérőknek,kellemes beszélgetést a maradoknak és a még érkezőknek!
Isten hozta az új írótársat!
Holnap erőm szerint jövök!
Ölel mindenkit : Lidércanyó
Szia Babeszka!
Üdv nálunk, milyen módszerrel próbálsz fogyni?
Szia.
Szerintem itt sokan fogunk bátorítani ha szükséged van rá!!!
Sziasztok csajok, megjöttem én is, jó látni hogy újra pörög a fórum.
Pusza Lidérc, nekem keresztcsonti sipolyom van, nem emelhetek nehezet, unokatesóim nem "pacizhatnak" a hátamon mert azon nyomban bedurran és akkor irány a sebészet...
Eddig egyszer vágták fel, senkinek nem kívánom azt az érzést és vagy 3szor sikerült magától kifakasztani.
A legjobb ha paradicsomot raksz rá, 2-3 órán belül kifakasztja.
Szia.
Örülök,hogy jobban vagy!!!!
Hiányoltunk ám,de nagyon!Majd most meglátod,hogy TE tartod fenn a fórumot!:)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nagyon gáz saját néven topicot nyitni?
- Kecsketartók!Mit adtok a kecskének télen enni?Tényleg nagyon drága a takarmány?
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Tényleg rockfesztiválon estem teherbe és tényleg nagyon...
- Nem fogom őt keresni. Nagyon megbántott. Megint. Ha tényleg...