Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » A tényleg nagyon nagy túlsúly! fórum

A tényleg nagyon nagy túlsúly! (beszélgetés)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
444. 91d4989ab9 (válaszként erre: 435. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 21:58

ma vasárnap volt, holnap már meló lesz sokunknak ugyhogy mig ideérünk tartsd a frontot:))) és nem ám magadra veszed megint hogy nem irunk:)

amugy miket szoktál csinálni otthon?

én ha otthon lennék biztos kreativkodnék, valami aproságot gyártanék és megprobálnám eladni

ismerek egy nénit egész évben himestojásokat fest év közben minden tojást amit használ kifuj és megfesti nagyon szépre lakkozza és husvét előtt elutazik a városba és eladja asszem idén 300ft volt darabja, de sose tud eleget gyártani, többet is el tudna adni mindig olyan szépek

nyuszisat csirkéset virágosat fest nem azt a népi fajtát:)))

443. 57abc43d5b (válaszként erre: 436. - E48ab364a9)
2009. aug. 23. 21:57

Szia.

Igaza van zsuzsinak.:)

Még annyi,hogy az emésztést is elősegíti.

442. 91d4989ab9 (válaszként erre: 441. - 91d4989ab9)
2009. aug. 23. 21:50

barnaliszhez hasonlit ilyen szempontból inkább, de a zab állitolag egészségesebb, lassabban szivodik fel vagy mi:)

bizonyíték kell?tessék: mit eszik a ló? zabot

láttál már elhizott lovat? én nem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bocsi:DDD

441. 91d4989ab9 (válaszként erre: 436. - E48ab364a9)
2009. aug. 23. 21:48
annyiban különbözik a liszttől hogy zabból van és van benne korpa is
440. 91d4989ab9 (válaszként erre: 436. - E48ab364a9)
2009. aug. 23. 21:46

ha a zabpelyhet ledarálod, akkor az darált zabpehely lesz:DD, nem korpa

teljesen más a kettő

annyi a közös hogy zabból készül, a pehelyben az egész zabszem benne van, a korpában meg csak a külseje amit a szemről lehántolnak

2009. aug. 23. 21:41
Hölgyeim,most el kell köszönjek!Nyugodalmas jó éjszakát a pihenni térőknek,kellemes csevegést a maradoknak és a még majd most érkezőknek!Köszönöm a mai hozzámszólásokat!Jó éjt!
2009. aug. 23. 21:10

N óri,miben fáradtál el,ha publikus?

Mrs.Bond!Igen,itt főztek vele tegnap!

437. varga.nora (válaszként erre: 435. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 20:57
Láttam a sok-sok hozzászólást. Azonban ahhoz erőm nincs, h végigolvassam az egészet.
2009. aug. 23. 20:57

Sziasztok, megjöttem én is.

Lenne egy kérdésem, tegnap olvastam itt (remélem itt :D), hogy valaki zabkorpával süt, főz.

Kérdésem, lehet kicsit értetlen leszek és hülyének tűnök, de nekem ez új:

-zabpelyhet ha ledarálom akkor lesz belőle zabkorpa?

-így miben fog különbözni a búzaliszttől?(én úgy vettem észre, hogy kalóriában nem nagyon különböznek)

Előre is köszi a választ, és bocsi a hülye kérdéseikért...

2009. aug. 23. 20:43

Buksi,oké!

Nori,halihó!Olyanok is írtak ma,akik napok óta nem hallattak magukról és űj embereket is üdvözölhettünk!Remélem ki-ki idejéhez mérten gyakrabban fog írni,hogy tudjuk mi van velük,hol tartanak!

DM!Nagyon csendben vagy!Egy betűd sincs hozzánk?:(((

434. Buksi13 (válaszként erre: 416. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 20:26

Lidércanyó

Egy hét hónapos ir szetter kutyusunk van. Édes nagyon. Majd rakok fel még képet.

2009. aug. 23. 20:15
Sziasztok! Újra vagyok! Nagyon jó, hogy felélénkült a fórum!
2009. aug. 23. 19:29
Zsuzsi!Ilyesminek én tudok örülni,bár már kb.6 hónapja nem voltam sehol vásárolni!Régebben imádtam turizni.Néha vadi új cuccot is lehetett találni fillérekért.Új Sálakat 10 Ft/db,új kalapokat 100 Ft/db,de még új ruhákat is vásároltam turiban.Azt élveztem.A keresztlányomnak olyan nagy plüssegeret találtam,hogy magasabb volt,mint én!Fotelnek és boxzsáknak használja a mai napig is és 1000 Ft volt.Arra nagyon büszke voltam.
431. klenca (válaszként erre: 326. - Varga.nora)
2009. aug. 23. 19:24
Igen, mindannyiunknál van eredmény. Szépen lassan fogyogatunk. Kb heti fél kilót.
2009. aug. 23. 19:22
Én is reménykedem.Köszi!
429. 91d4989ab9 (válaszként erre: 426. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 19:21
lehet hogy hülye vok de én olyan dolgok vásárlásának is tudok örülni ami amugy is kell. pl ha a tescoban akcios a hajsamponom, a tusfürdőm, stb veszek belőle többed és örülök mintha kocsit kaptam volna:)))
2009. aug. 23. 19:21
Jav.:meg vár-e ez a férfi?Csak remélhetem,hogy igen.
427. Rodin (válaszként erre: 426. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 19:20
Bízom abban, hogy megkapod a lehetőséget arra, hogy ezt kiderítsd! Hajrá!
2009. aug. 23. 19:17

Zsuzsi!Ez jóóóó!!!!:))))))

Ha lenne miből,még működhetne is!

Rodin!Komolyan írtam.

Látod erre nem gondoltam, a nagy kérdés még vár-e?

425. Rodin (válaszként erre: 421. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 19:10

Köszönöm, jól esnek a szavaid...

Én szerencsésnek mondhatom magam, mert csak rajtam múlik a sorsom...döbbenten olvastam, hogy bár kitartóan betartod a szabályokat, nem tudod befolyásolni a testedet...Annyi betegségre tudnak már megoldást, kell lennie kiútnak, ne add fel! Főleg hogy vár rád egy társ, akivel megoszthatod az életedetet...sok nő tartana téged szerencsésnek ezért, úgyhogy: fel a fejjel és tarts ki!

424. 91d4989ab9 (válaszként erre: 413. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 19:07

én mindig ha ennék vmit, megkérdezem magamtól most tényleg éhes vagyok vagy csak más miatt ennék?

ez sokszor kijozanit és mondom magamnak hogy majd ha éhes leszek megeszem azt a kaját, megvár

és tényleg megvár:)))

423. 91d4989ab9 (válaszként erre: 413. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 18:58
jutalomnak valamit vásárolni szoktam:)) de nem kajáttttttttt:)
2009. aug. 23. 18:54
Bcicus!Mikor életem első szerelme megnősült és megszületett az első fia,űgy éreztem összeomlik a világ és nincs tovább.Munkába menekültem.A második fia születésekor ugyanaz a borzalmas érzés jött elő.Mikor beteg lettem és rám zúdultak a problémák,akkor botlottam bele egy férfiba,aki érthetetlen módon belém szeretett.Tudta,hogy nem lehet gyerekem és ő javasolta az örökbefogadást,de én már akkor nem tudtam elfogadni önmagam ezért az ötletével együtt kidobtam az életemből.Mai napig tartjuk a kapcsolatot és HA rendbejövök, lehet,hogy igent mondok és megpróbáljuk az örökbefogadást.Azokat a gyerekeket is lehet úgy szeretni,mint a sajátot.Tehát ne edd magad...agyon!!!!:)))))
2009. aug. 23. 18:41
Érződik a betűiden a lelkes őszinteség és látszik mennyire komolyan gondolod!Csak gratulálni tudok hozzá!
420. Bcicus (válaszként erre: 397. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 18:40
Hát én még sok mindenről nem tudok beszámolni, mert nem fogyózom. Tegnap is nagyot vacsiztunk étteremben és ma is étteremben vacsizunk. Ma nincs valami jó kedvem alapból sem, ráadásul egy régebbi pasim (nem volt a párom azrt írom így), akivel nagyon jóban maradtunk ma lett apa, pont ma, ráadásul nekünk meg nemn lehet babánk, szóval nem vagyok túl jó társaság.
419. Rodin (válaszként erre: 418. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 18:23

Igen, három hete lesz holnap, hogy elkezdtem életem utolsó fogyókúráját, ami inkább életmódváltás, mert a kúrának ugyebár van vége, én viszont egy életre változtatok...Az írás ehhez kellett mankónak - akkor még azt sem tudtam, hogy mi fán terem a napló, soha nem olvastam egyet sem, csak tudtam, hogy írnom kell, úgy, hogy legbelső gondolataim soha ne jussanak illetéktelen kezekbe. Nem mondhattam el senkinek, elmondtam hát mindenkinek...és csodálatos érzés volt, mikor felfedeztem, hogy mi az a "kedvencnek jelölés", meg az, hogy más embereket érdekelnek a gondolataim...aztán személyes üzeneteket, biztató szavakat kaptam, ami akkora löketet adott, hogy most már tényként kezelem, hogy le fogok fogyni...három hét alatt egyszer sem jutott eszembe, hogy feladjam - nekem, aki max egy hétig tudott eddig kitartani - , de ha csak gondolat szintjén megfordult a fejemben, volt aki "megrugdosson"...

Szóval én hálás vagyok Hoxa-nak, mert ennek a közössségnek köszönhetem, hogy segítőkre akadtam, akik lehetővé teszik, hogy jobb életet éljek!

2009. aug. 23. 18:07

Rodin!Köszönöm a bíztatást,már írtam is a fáklya doktornőnek,remélem nekem is fog válaszolni!

Ha jól értem publikus a naplód?

417. Rodin (válaszként erre: 413. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 18:03

Olvaslak titeket, mert érint a téma, de csak ritkán érzek késztetést arra, hogy írjak...Én a naplómban élem ki magam, azon keresztül kapok erőt a kitartáshoz...nekem az a jutalom, hogy azt írhatom le este, hogy nem adtam fel az álmomat, ráadásul a tudat, hogy ezt többen látják hihetetlen motiváció. Biztos vagyok benne, hogy - számtalan kudarcba fulladt próbálkozás után - most megcsinálom!

Említette valaki a Webbeteget...én is többször fordultam véleményért az orvosaikhoz, szerintem bátran kérj segítséget valamelyik szakértőjüktől...csak regisztrálnod kell, és már fel is teheted a kérdésedet...

Egy próbát megér!!!

2009. aug. 23. 17:57

Monee!Akkor picit félreolvastam.Mindegy,hátha a mamád tud vagy hallott valamit...Megköszönném.

Buksi!Milyen kutyusod van?

415. Monee1986 (válaszként erre: 412. - Lidércanyó)
2009. aug. 23. 17:50

Mamám volt infúzión, neurológián, ennek nincs köze a fogyáshoz. Csak a kórházban egy férfi ilyenen volt.

A város: Gyula.

Többet nem tudok róla, majd még megkérdezem mamám, hátha.

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook