A páromnak gyereke van és nehezen megy az elfogadás (beszélgetés)
Bizonyám...feladtad önmagad a legrosszabb amit tehetsz magaddal.Most viszont ha eldöntöd és otthagyod számíts rá h mindenféle könyörgés lesz meg ígérgetés ezerrel,legyél résen!
Tudodmit??Inkább adj hálát a kialakult helyzetért mert így időben átlátod a helyzetet,mert ami a kislány nélkül volt az még az elején a cukormáz.ezek pedig az igazi hétköznapok!! ilyenkor ismered meg a másik valódi énjét....
Nem nem ez! En is erzem. minden nap szenvedtem es sirtam. mintha bortonben lettem volna, mentalis bortonben. es ha valaki bezarja magat ebbe a bizonyos mentalis bortonbe, az nagyon tud fajni
Nem ez a te utad, a te embered!
sajnálom.
ne gyötörd magad, ez egy ilyen pasi volt. kihasznált, mert érdekes módon, ingyen bébiszitternek jó voltál. szemét.
Igen. sajnos ebben a kapcsolatban teljesen elvesztettem magam. En mindent megprobaltam, hogy jo legyen, de sajnos nem megy. a cselekedeteim nem voltak ertekelve. Elment mar a kedvem mindentol. Annira szerettem kondiba jarni es egeszsegesen elni. anniyra elnyomott ez a helyzet, hogy teljesen elfelejtkeztem onmagamrol, es hanyagoltam mindent. most uj elet kell nekem .ezt erzem. tegnap jelert imadkoztam, hogy meglassam mia helyes ut. es hazajott, es kozolte , hogy kulon akar lenni. lehet ez volt a jel a helyes ut iranyaba.
Igen! Mindig van kiut! Tegnap kaptam egy kis idegosszeomlast, de ma mar jobban erzem magam.es ez csak jobb lesz
Igen, de neki elege lett belolem s abbol hogy nehezen cooperalok, es egy ideig kulon akar lenni. csak nalam ez nem fekszik. nalam nincs olyan, hogy egy ideig. aztan ha kedve tamad, majd visszahiv.na nem. most vagy soha, itt es most. vege van nem. ennyi.
Oh, sajnálom!
Fiatal vagy még, hajrá!
Eljen a szabadsag az egyedullet!
Ettol kezdve a kezedben az eleted!
Tudod ugye, hogy a gödörből csak felfelé vezet az út?!
Hajrá!
ez meg micsoda indok? a gyerek elmegy a hétvégén az anyjával, nem?
örülj, h megszabadultál tőle.
Koszonom! Basszus megint ki kell masznom egy godorbol...na de hajra nekem :)
Ja, és gyere!
Legyen szerencséd!
Magyarországon :)
Akkor el is döntötte a kerdest. Szerintem se szenvedj mas/masok hülyesege miatt!
:(
Ez annyira randa! "Magyarba" Ilyen hely nincs is! ;)
tegnap hazajott es kozolte h kulon akar tolem koltozni mert hogy a gyere es en nem ferunk meg egy lakasban. nekem ez sok. mar regota tervben van,hogy vissza akarok menni haza Magyarba es most lehetseges hogy ratette az i-re a pontot.
Az apuka viselkedése nekem nem tetszene,ne haragudj de neked hagyja ott ő meg focizik??Meg te foglald le ő meg a tv előtt ülve nyomkodja a mobilját???Itt vmi nagyon nem kerek...azt írtad nagyon jó volt minden de azért én elgondolkodnék nem-e a rószaszín köd mondatja még ezt veled.Bakker anyuci lelép te megy neveld a gyereküket amikor azt látom h apuka nem olyan hű de nagyon veszi ki a részét,és ez a vagy megszoksz vagy megszöksz duma m,eg egyenesen visszataszító!!Fordítva kiváncsi lennék a párod h viselkedne ha a te gyerekedet kellene egész nap nevelgetni .
Azt gondolom, ahogy mindenki ...úgy apuka is változni fog. Nem biztos, hogy rossz apa...csak nem tud mit kezdeni egy 3,5 éves pici lánnyal.
Ha a hétvégén elviszi az anyuka, szerintem ő is rá fog jönni mennyi időt veszített el, amit a kislánya nélkül töltött el. Rá fog jönni idővel, mi fontos és mi nem.
Ez a pasi miben a "parod"???
Mert nem ugy tunik, hogy nem a tested-lelked masik fele...
Az gyanúm, hogy ha elviszik a kislányt, akkor nagyon fog neked majd hiányozni egyébként. :) Megfogsz lepődni! Kíváncsi vagyok, majd írd meg aztán az érzéseidet.
Atya ég, az a szegény kislány szeret téged szerintem, és a szörnyű az, hogy számára te vagy az egyetlen biztos pont, aki tényleg törődik vele. Azért hisztizik többet az apjával szerintem, mert nem kapja meg a kellő figyelmet és szeretet tőle. Ez olyan szívszorító, nem gondolod? :(
Ahogy írsz, ne haragudj, de egy picit nekem most az jön le, hogy a részedről ez nem féltékenység, és nem is az, hogy útálod a gyereket. Szerintem te magát a helyzetet nem szereted, és azt nem is csodálom. Amit a párad alakított ki.
Azért érdekes tanulság legyen a mostani időszak a számodra, mert ha lesz közös gyereketek, akkor is a kanapén ülve fogja nézni, ahogy te EGYEDÜL mindent elvégzel.
Az a kicsi lány az ő gyereke, hálásnak kéne lennie, hogy ennyit foglalkozol vele, és részt venni benni, illetve átvállalni a gondokat. Ha magához vette ennyi időre, akkor nincsen minden vasárnap foci... Minimum felesben kellene ennek mennie, de inkább neki kéne nagyobb részt vállalnia a gyerek körül, hiszen az övé. Én így gondolom. Elég szégyen, hogy csak odavinni volt ereje, de foglalkozni már nem akar vele.
Sajnálom a helyzetedet, de a kislányt méginkább. :( Az alapján amit írtál a párod szerintem nem jó apa.
Ha lesz kérdésed, nyugodtan írj rám, itt megtalálsz. :) (Tudok majd pár gyerekneveléssel foglalkozó könyvet ajánlani, pusztán csak a tájékozódás kedvért).
Koszonom szepen! Beszerzem es elolvasom! Hatha segit mas szemszogbol latni par dolgot.
Van aki az úgy mond könnyebb felét fogja meg a történetnek, miért is kellene elhagyni?!
Megvan: Fischer Eszter: Modern mostohák - A páromnak gyereke van.
Persze a könyv, az könyv - minden gyerek és minden felnőtt más és más.
Most nyugodj meg, egy ideig nem viszik a gyereket hozzád, addig fel tudsz készülni rá. Nekem van egy 4 éves kislányom, akit imádok, de a többi gyerek viszont egyáltalán nem érdekel, még kerülhetek hozzád hasonló helyzetbe.
Koszonom szepen! Jo tudni, hogy nem vagyok egyedul! Sokan irjak, hogy hagyjam el a paromat,csak en azt nem szeretnem!! Mert szeretem!
Koszonom szepen!!:) az jo lenne.meglatjuk segit e :)
További ajánlott fórumok: