A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Szia, tornázni én otthon szoktam...
IGen, vannak ilyentermékek. Sőt, érdemes is megnézni ,mert nem mindig az a jó amit norbi mond....
Mérlegre nem mertem állni, igaz próbáltam tartani magam az elhatározott dolgokhoz.
Még a tiramisubol sem ettem amit csinaltam....:((((
Szombaton ebédre ettem gyrost majd később egy tányér gulyáslevest. Tegnap párommal dolgoztam, szoval egy egész hegyet nekem: Mc Donalds: Big mac + 1 sajtburger (üditő meg krumpli nélkül). Igaz, a reggelim egy joghurt volt egy kis muzlivel. VAcsi meg semmi....
ÜDv csajok
Nem voltam egész hétvégén, tudom, otthon meloztam....
sziasztok lányok!
Nem jöttem, igaz nem is updateztem, de betegség + vizsga miatt lement két kiló, kevesebb vagyok mint a 2. terhesség kezdetekor:-) Már csak 2 kiló mínusz, és onnan a cél súlytartás!
Sziasztok!!
Szép verőfényes vasárnapot mindenkinek!
Edina nekem ilyet még senki nem mondott(tartok tőle nem is fog),úgyhogy szerintem vedd megtiszteltetésnek:))
Egyébként meg légy már kishitű!!!!
sziasztok csajok!
Reggel átölelt az uram, és lebiggyedt szájjal azt mondta, hogy "gebe liba, utálom, ha nincs rajtad mit fogni"
Édesem, attól én még nagyon messze vagyok, mondtam én, de azt mondta, ez nem igaz.
Aki ismer engem élőben, tudja, hogy mindig lesz rajtam mit fogni, még akkor is, ha 10 kilót dobok le. Igaz Ildi, Kati?
Azért nem aggódom, mert a belgyógyászat legjobb orvosa vizsgált meg. Sok orvos van, és ő a legjobb. Nagyon alaposan meghallgatta a mellkasomat, a hátamat, stn
Most mit lehet tenni? az ember kiben bízzon, ha nem az orvosban, nem tudok mit csinálni. Belgyógyász. Most menjek el más orvoshoz, hogy nem hiszek neki? a háziorvos nem ért hozzá, ne szakorvos, azért küldött szakorvoshoz. Nem tudok mit tenni
Kész vagyok, lányok, 10 perc alatt bejutottam,szerencsém volt, ismerősöm volt a szakrendelőben (mire jók a régi kórházi kollegák)
a doki azt mondta, hogy nem lát szívre utaló bajt, szerinte ízületi vagy mozgásszervi, főleg, hogy már múlnak a panaszok.
viszont az asszisztensnő lebaszott, hogy még aznap be kellett volna mennem, mert arra utaló jel volt az ekg n. Én mondtma, hogy felhívtam őket, és azt mondták,c sak csütörtökön mehetek.
Köszi, csajok, aranyosak vagytok.
Nem az eredmény miatt vagyok ideges, hanem a várakozás miatt:) meg nem tudom még, hol kapok parkolót, stb.
Jo volt látni, bár ez volt sokáig a sulyom, aztán megint megindult felfelé....
Jo lenne 69,4-et látni végre!!! Tulajdonképpen mindegy csak 70 alá menjek, vagy akörül maradjak. Akkor nem kéne megint új cuccokat vennem nyárra.!!!
Sziasztok csajok!
Nemsokára megyek a dokihoz, úgyhogy enni tutira nem tudok az idegtől
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!