A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Húúú a müzlit nekem ne emlegesd! A mai napom túrót se ér. :(((
Amúgy nekem sincs már ötletem...esetleg még pufi búza szelet.
Jó reggelt:-) Mi megint korán keltünk, fél 5-kor.
Segítséget kérnék. Úgy néz ki hétvégére elutazunk, mit lehetne magammal vinni kirándulásra? Ami hirtelen eszembe jutott az tk. szendvics, alma, cukormentes müzliszelet.
Láttam, írtam is hozzá megjegyzést:-)
Ma végre tornáztam, és találtam olyan dvd-t amin 3*25 perc van, most ilyenek szeretnék letölteni, mert ennyi tornát még be tudok iktatni.
Ehetnél vacsira is az ebédből ( ha 1-es volt persze), vagy sült hús zöldséggel ,salátával, gyümölcs + joghurt. A többiektől is várom az ötleteket.
Reggelim puffasztott rizsből szendvics, paradicsom, ebéd U1 paradicsommártás, U1 fasírt. Még valamit ennem kellene mert délután vendég gyerekek lesznek estig, és az ő sütijüket nem akarom enni:-) Mást meg nem nagyon lesz időm enni 4 gyerek mellett.
Majd próbálkozok, csak sokszor sajnálom az alvást napközben, mert az az egyetlen időszak amikor magamra jut(na) időm.
Ma is korán keltünk, mindkét gyerek 1/4 6-kor, már kész az ebéd, mosás is. Tegnap ügyes voltam férjem csokival kínált, szomszéd néni sütit küldött de ellenálltam.
Szép napot mindenkinek!
Általában nálunk is 8 felé a kicsi elalszik, utána viszem a nagyot aludni, és utána én is megyek ágyikóba.
Nekem a kicsi még 2x ébred éjjel, és utána reggel 5-6 között végleg... éjjel szerencsére nem eszek, csak víz, vagy üres szopis tea csúszik le.
Szerencsére már nem kel fel a lányom éjjel. Azt csináltam hogy őt 20-20:30 kor tettem le aludni, azután a fiam jött és szépen lefeküdtem én is velük. Ha későn fekszem lesz idegbajos leszek a nem alvástól.
Ha éjjel felkelek hozzájuk akkor iszom egy pohár vizet.
Épp tesztelem az almaecet+víz hatását.
Most hogy nem kell tanulnod, pihenj Te is akkor amikor csak lehet! Egy kicsit most lazíts...szerintem.
Igyekszem, épp ebédelek, puffasztott rizs, felvágott, light sajt, paradicsom.
Lya adj tanácsot, benned bízom:-) Gondolom Te is éjszakáztál/éjszakázol a picivel. Mit lehet tenni hogy fáradtságában az ember ne essen neki a hűtő tartalmának? Mostanában ezzel küzdök, alváshiányban szenvedek...
Judusz remélem nem nagy a baj!
Szia Lya, láttam az új célt, irigykedek a kilóidra, de motivál is, mától én is összeszedem magam.:-)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!