A macskatartás titkai (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia Pupi!
Koszi szepen szerintem is aranyosak,en is imadom oket.
A Tomit en is megsiratom,ha eszembe jut,hisz tenyleg olyan volt mar mint egy csaladtag.
Sajnalom a te cicadat :(((( 15 ev nem semmi...
Milyen fajta cica volt es hogy hivtad?
Az biztos,hogy nagyon tudjak,hogyan szerettessek meg magukat :)))
Szia cretina!Koszi!
A te cicaid hogy vannak?
Szia mti!
Az biztos,ha kezdtek volna karmolaszni,en is lemondtam volna az oltoztetesukrol,de nem volt veluk semmi gond es tenyleg elveztek.
Szia emagdi!
Koszi,szerintem is jol all a ruha a cicaimnak :))
Akkor eloszor oltoztettem fel oket,nem volt veluk semmi gond,nem karmoltak meg...
Eleinte csetlettek-botlottak,de hamar megszoktak.
Szerintem probald meg feloltoztetni a Fricit,o biztosan nem fog nemet mondani :))
Szia!
A cicak tunemenyesek, imadom oket! a Tomi cicaert sirtam egy kicsit;tudom, mit jelent elveszteni egy cicat, nekem 15 evig volt egy cicam, imadtuk egymast, es el kellett altatni, mert rakja volt. Egy heten at sirattam, olyan volt, mint egy csaladtag.
Felnagyitott kepe azota is itt log a falon.
Erdekes, hogy az ember hogy meg tud szeretni egy allatot...
Hát igen, sok helyen a falumban csak kiöntik a tejet és azt mondják, ha éhes fogjon egeret. Így nem is fogják megtudni a titkokat.
Nem biztos, hogy nem szeretnek, lehet csak nem szívesen barátkoznak idegenekkel.
nagyon édesek!
hogy viselik az öltöztetést? az enyémek szerintem nem tűrnének meg magukon ruhát (már fel sem tudnám rájuk adni)
látod, ez pont olyan, mint pl a gyerekszülés. nézz körül mennyi szakkönyv, szakorvos, tanácsadó, stb van, de itt a portálon is mennyi topik és kérdés ebben a témakörben.
pedig több milliárd ember él a földön, és mindegyik megszületett:)))) fene sem gondolná, hogy ez ilyen bonyolult:)))
pont így van ez a macskatartással is.
Sziasztok lanyok!
A tegnap olyan jol megnevettetett a Kicsi Sarga cicam :)))
Kepzeljetek,mit csinalt:pakolasztam es egy zacsit,miutan kipakoltam belole,letettem a foldre(persze Kicsi Sarga aludt).Egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy valami zorog a zacsiban.Elobb kisse megijedtem,hogy ugyan mi lehet az,de amint kozelebb mentem,akkor lattam,hogy a cicam feszkelodik benne,aki idokozben felkelt es eszrevetlenul belebujt a zacsiba.Amint eszrevett engem,elkezdett dorombolni es nem akart kijonni a zacsibol.Felemeltem a zacsit cicastol,hatha akkor kijon,de meg jobban elvezte,hogy "utazhat".Hogy ez a macsek mit ki nem talal... :))))))
Sziasztok! Én is jókat kacagtam mikor visszaolvastam a fórumot. Szeretnék reagálni egy-két dologra. Természetesen nálunk sem akkor törekszenek a konvektorra mikor az ezerfokon fűt, hanem amikor le van kapcsolva. Próbáltam én is türcsiket tenni rá, illetve elé, de el/letúrták, nekik a természetes kellett. Nálunk is műtétek után nagy volt a tétova járás, dőlőngélés, puffanások sorozata, és volt aki még másnap is csak gubbasztott. De aztán idővel minden okés lett. Próbáltam óvni őket a felugrálástól az ágyra, székre, de nem lehetett, amit ők akartak az volt. Nálunk a kerti fák a kaparófa, és hiába szereltünk otthon fel az ajtófélfára, egyetlen cicánk (aki eltűnt azóta sajnos), teljesen egyedül ismerte fel és használta. Nálunk a kaját áztatják be, mint a Mosómedve, csak nem eszik meg utána, azért az itatóvíz, mindig úgy néz ki, mint egy kupleráj! Nem tudom kutyának képzelik-e a mi cicáink magukat, de nálunk a hanyatt fekvés széttettlábbal simán van, kutya nélkül is! Mint egy rossz BK!:))) Úgy látom nem csak nálunk szeretik a vizes dolgokat, a kád imádata több generációs, illetve több macskacsoportban is megszokott volt.
Boldog szülinapot Zena!
Mi is vedlünk ezerrel, térdig járunk a pamacsba! Lányok sztrájkolnak és nem jönnek az ágyba aludni. Viszont tegnap Micike végre feljött és hozzám bújt és dorombolt ezerrel, csak győztem gyömöszkölni. Összedugtuk a fejünket, arcunkat, duruzsoltam nagyon halkan a fülébe és bőgtem! Már úgy hiányzott, 3 hete tart a sztrájk. A kandúrunkra gyanakszom, mert mostanában már az sem jó neki, ha az „apja” simogatja, csak Anya, anya! Mondjuk Őt még ölelgetni is lehet!
Csúszdázáson már nagyon vinnyogtam, hát az Isteni lehetett! Sikerült lefényképezni? Belana
Könnyesre nevettem magam, míg vissazolvastalakj benneteket!
Ha anyuéktól indulunk mindig cicanévsor olvasás van, mert beszöknek a kocsinkba és egyszer már vissza kellett fordulnom, mert potyautas volt a csomagtartóban.
A ti cicáitok is vedlenek?
Az enyém jól ráhúzott most, nem győzöm szedni belőle a szőrpamacsokat. Évek alatt már egy párnát megtölthettem volna vele.
Kicsit megkesve,de:BOLDOG SZULINAPOT!
ISTEN ELTESSEN SOKAIG!
:)))))
aranyos lehetett!!!
További ajánlott fórumok:
- A nőtlen férfiak titkai...
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Éden titkai
- A termékenység titkai
- "Titkok" - Írd le a legféltettebb titkaid vagy kérdésed!
- Mint tudjuk a terhesség alatti macskatartás káros lehet a magzat számára. Mit tudtok erről a témáról?