A macskatartás titkai (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
szia!
nem tudom, hogy az útiköltség (szállítás) mennyi lenne, de talán még érdemes megkérdezni a tenyésztőket, mert azért nagy eséllyel kapsz olcsóbban is cicát.
sajnos egyébként valóban csillagászati áruk van a törzskönyvezett cicáknak, de ha belegondol az ember, a tenyésztőnek a költségei is magasak (felnőtt cicákat etetni, fűtött szobát biztosítani, állatorvosi költségek, kiállítások költségei, arról nem is beszélve, hogy az anya és apaállatok is sokba kerülhettek amikor meg kellett vennie a tenyésztőnek, stb... ) szóval valahol érthető, hogy drágák a kiscicák. nekem is ez egy jelentős érv volt amellett, hogy a második cicám házimacska legyen :))
szia! a cicák árai nagyon változóak, attól függ, hogy milyen tenyésztőtől veszi az ember, mennyire "jó minőségű" a macska, és hogy tenyésztési vagy kedvenc célra vásárolod-e.
Kedvenc célra vásárolható, törzskönyvezett cicák olyan 50-100eFt körüli áron vannak. (A perzsa elég népszerű fajta, tehát sokan tenyésztik, ezért viszonylag olcsóbb, mint egy nagyon ritka fajta). Egzotikus macska lehet, hogy drágább itt is, de érdemes megnézni a neten, és megkérdezni néhány tenyésztőt.
[link] Ezen az oldalon nem látok magyar tenyésztőt, de az oldal szerkesztőjét meg lehetne kérdezni, ismer-e ilyet. (Kiállításokon szokott lenni egzotikus macska, úgyhogy biztos tenyésztik Mo-n is, csak esetleg nincs honlapjuk)
Sziasztok!
Tele van a városunk egy cicakaja hirdetéssel. Nem értem! Pénzvisszafizetési garanciát adnak, ha nem lesz olyan a cicád. Milyen?
A képen egy házicicus megy el a zacsi kaja mögött, és kibújik egy hosszú szőrű.
Kész vagyok tőle.
Mi történik ha megetetem a perzsámmal? Kinőnek az angyalszárnyai?
Szia!
Igen, ez így van. Én az állati áruházban vettem szemlemosót. Régebben tudtam szerezni bórvizet, de ez mára maceráns.
Karácsonyra kaptad a cicát?
Sziasztok!BUEK mindenkinek!
Latom a cicak nem unatkoztak szilveszterkor,remelem a gazdaik sem:))))))))))
Igazi buli macsek!!!!!!!
gratulálok! nagyon szép cicó!!!!!!
A mi Kormink elment bulizni, éjfél után jött haza!!!!!Buli volt macskafalván!!
No cicás képet feltettem. Most már jönnie kell. Emagdi! Megnéztem a honlapodat, nekem nagyon tetszik!
Minden cicának és gazdijának BÚÉK!
köszönöm!
viszont kívánok boldog új évet, és jó mulatást szilveszterkor!:)))
Szia!
Ő egy perzsa cicus, nagyon világos szürke és fehér kombináció. Hivatalosan kék-fehér. 12 és fél éves. Egy vén drága öregasszony.
Selyemszőrű Büki Cecilia a rendes neve, de mi csak Liának, Liunak hívjuk.
Szia emagdi!
Engem erdekelt es meg is neztem a cicaidrol a kepeket,nagyon aranyosak!A szovegek,nagyon-nagyon jopofak!
En is boldog uj evet kivanok minden kedves cicatartonak,a cicaknak pedig sok tonhalas konzervet.
További ajánlott fórumok:
- A nőtlen férfiak titkai...
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Éden titkai
- A termékenység titkai
- "Titkok" - Írd le a legféltettebb titkaid vagy kérdésed!
- Mint tudjuk a terhesség alatti macskatartás káros lehet a magzat számára. Mit tudtok erről a témáról?