A Kaáli intézet (beszélgetés)
remélem. peteérésem van, szerintem ovulációm is. nagyon nagyon bízom abban, hogy természetes úton is jöhet a babó.
viszont január óta rajta vagyunk és nem jön egyelőre. kb ez volt a 7-8. aktív hónapunk.
ezért bejelentkeztem a kaáliba, mert tudom, sok a várakozási idő.
az első6-ot támogatja az OEP!!!! LOMBIKNÁL MEG AZ ELSŐ 5-ÖT!!! kérlek benneteket, ne tájékztatssátok félre egymást!köszi:-))
a gyógyszerek és a hormon injekciók is OEP által támogatottak, nem teljes árat fizettek érte! nem tudom mit kell még mindig ezen "lovagolni"?
Most ezt találtam a neten:
Ha olyan helyre mész ahol a tb támogatja, ott ingyenes, viszont a gyógyszerekért fizetni kell. Mi a BMC-be járunk, ott teljeskörű kivizsgálás, kezelések, inszem, sőt, mindenféle beavatkozás ingyenes, de a gyógyszereknek borsos áruk van. A stimuláló (legolcsóbb fajta) 13.000 Ft, tüszőrepesztő 8.000 Ft. Hüvelykúp inszem utánra 4.000 Ft.
Magán úton, általában 40.000 Ft egy inszemináció. Mi se tudtuk volna azt kifizetni...
Csak egy jó tanács. Ne kérdezd meg a dokitól, hogy mivel tartozol, mert képesek és azt mondják 30-40 ezer Ft. :S
Érett pete megrepedve+sperma=baba
Ez jó! Bár ilyen egyszerűen menne!
Nektek mit mond doki?
nálunk is minden a babát várja, az elmúlt években sokat dolgoztunk, hogy megfelelőek legyenek a körülmények.
Most már jönnie kell! mennyuit próbálkoztatok?
Igen,ezzel mi is így vagyunk. :-) Már minden készen áll a fogadására. :-)
Nektek már biztos sikerül,ha a peteérés összejött,akkor már csak meg kell repdnie,és hozzáadni a spermát. Kész a baba. :-)
Nekem az uh egy szép nagy tüszőt mutatott az egyik petefészekben, és a másikban több érésben lévő tüsző.
Én már annyira-de annyira szeretném ezt a babát, hogy szerintem a világon senki nem akarja ennyire (tudom, hogy mindenki ugyanezt gondolja:-))
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben