A Kaáli intézet (beszélgetés)
szia!
Én is pipa vok a dokira,mert nekem se veszik figyelembe. Most magán úton megyek el cukor terhelésre,mert a kaális doki azt mondta,h.szte az nem befolyásol semmit,és felesleges megcsinálni.
És az eredményt se fogja figyelembe venni.
Most járhatok 2 dokihoz egyszerre.
Ők azért kapják a pénzt,h.elvégezzék a beültetést,a kezelés nem az ő dolguk. :-(
Neked elég súlyos ir-ed van. Gyógyszer kellene rá már bőven. Azon ismerőseim akiknek 33-34 a terhelt is kapnak gyógyszert. a tied az meg pláne magas.
10szerese az éhgyomrinak. Az irnél 2 fontos dolog van az éhgyomri mindenképpen 10 alatt de inkább 7 alatt legyen, a terhelt érték nem lehet több mint az ötszorose az éhygyomrinak, ja és a terhelt is ma 25 lehet.
Erre mindenképpen kell a diéta szigorúan és a gyógyszer.
A nőgyógyászom, aki egyben endokrinológus is, az én eredményemet sem tartotta gázosnak (51).
Bele is vágtunk a lombikba. Nem sikerült....
Majd ekkor mondta a kaális doki is, hogy szerinte ez lehetett a baj, mert minden ás rendben volt....
Kérj rá gyógyszert és diétázz, a biztos siker érdekében......szerintem...
Inzulin:
Éhgyomor:0 perc: 6,5
60 perc: 45,9
120 perc:61,4
Szerintetek?
Nem kaptam rá semmit!:-(
A meddőségi doki csak annyit mondott, h a diabetológus eldönti, h magas vagy sem! Aki azt mondta, h ez nem magas. Állítólag a normál érték felső határa 45.
Szia Andi!
Hova jársz? Melyik Kaáliba?
Nekem van egy PCOS ismerősöm, akinek azt mondták nem lehet babája. 2 van neki természetes úton és IR-es is, mint utóbb kiderült. A bp-ibe nem veszik ennyire komolyan.
Szerintem sok mindenen múlik, nem csak ezen...
mennyi volt az éhgyomri?
ne haragudj, ha ezt mondom, de így vagy nem tapad meg a sejt, vagy elvetél, vagy elhal a magzat. én ezeken már túl vagyok. 5 lombikot csináltam meg így, és most derült ki, hogy IR-es vagyok. nálunk 20 as ir-ig nem is csinálnak lombikot, mert nincs értelme!
Szia!
Magyar munkatörvényben foglaltak szerint tövény tíltja, hogy humánreprodukciós eljárás alatt kirúgjanak!!!
Betegállományt követően és ilyen a szülés is, 3 hónapig KÖTELES visszavenni!!!
Mondd meg neki, hgoy te korrekt vagy, de ha kirúg, tovább viszed a dolgot. Hidd el nem fog!
szia viki!
igen, diétázom is mellé. engem a kaális orvos küldött ir-re, szeptember végén volt az első vizsgálat akkor volt 75, kiírta a gyógyszert és a diétát is csináltam mellé, így lett novemberre 112. azóta szedem az 1000 mg xr-t. voltam endokrinológusnál is, azt mondta, hogy ez a gyógyszermennyiség és a diéta elég. úgyhogy majd meglátjuk, a kaális dokim is azt mondta, hogy 20 körül mehetek, addig semmiképp sem.
Sziasztok!
A kiállított igazoláson ez áll: "Ezen igazolást a Munka Törvénykönyve 107§. i. pontja, valamint az Ebt. 43. - 49. pontja alapján állítottam ki."
Azt mondta a dokim, hogy ezzel a lombikkezelés alatt védve vagyok, de persze ehhez kell az is, hogy a munkáltató tudjon róla, hogy ilyen kezelésre jársz. Remélem tudtam segíteni!
Lányok, én rákerestem a lombikkal kapcsolatos munkajogi védelemre, ezeket talaltam: (plussz van benne a kismamákrol is szo, szoval szelektalni kell). Remélem ez is segit valamennyit, de azert Andi12345 törvényi hivatkozása lenne a legjobb, legkonkrétabb!
Egyebkent: "2005 óta az is bekerült a Munka törvénykönyvébe, hogy az is indokolt, hogy ne csupán a terhesség bekövetkeztétől, hanem az annak érdekében végrehajtott kezelések megkezdésétől illesse meg munkajogi védelem, illetve munkaidő-kedvezmény az érintett munkavállalókat."
Legfeljebb azt tudod mondani neki,hogy, beteg ácsit fizetni kell,szabit is akár mire is mész,mi az hogy nem fizet.
Meg kell érdeklődni ,dolgokat.
Ha nem támogat inszemnél,vagy lombiknál és kirakna emiatt,akkor azt kell mondani,hogy megkülönböztetés és találkoztok a munkaügyi bíróságon.
Emiatt nem rakhat ki és nem bocsájthat el.
Utána kell járni ,ennek nagyon!
Lányok én meg azt vallom,hogy ezt már kicsit felfújják!
Azt mondják a határt nem jól adták meg IR-ben és van aki 50-ig elfogadja.
Szerintem az hogy vkinek nem sikerül,annyi minden oka lehet.
Szerintem 50-60 értékkel is lehet teherbe esni.
Mi van azzal aki PCO-s és IR is és mégis spontán kismami lesz.
Szerintem ez összetett dolog,hogy miért sikerül vkinek a baba,de ez az IR is összetett dolog.
Drága ANNNNN!
Hát akkor már szinte minden megvan!
Ezekből a leletekből kell mondjon valamit a doki Nektek. Lesek a házi feladatos papírunkról, tőlünk kértek még a te listádon kívül: rákszűrést, chlamidia, hüvelyváladék szűrést, HIV, teljes műtéti labor, vizelet, vércsoport beazonsítás, EKG. - utolsó 4 az altatáshoz, így most decemberben már nem kellett mennünk.
Doki akarta elvégezni az UH-t, hogy saját személvel lásson mindent. Páromtól kellett: spermavizsgálat - Kaáliban és nem hozott anyagból!!! Genetikai vizsgálat. Heptatitis B,C, HIV.
Ezután a bemutatott anyagokból összerakta a képet.
Melyik dokihoz mentek?
Szia!
Diétázol is?
Nekem 42 volt szeptember elején, elkezdtem szedni 2x 425-öt Merkformint, október végén volt IR akkor már 34 volt. Azóta 3-4x 425-öt szedek. Folyamatosan diétázom, már 6 kg fogytam. Mivel ilyen jól regáltam, ezért mert a doki dec elején belevágni a lombikba.
112 azért már nem kevés, viszont a gyógyszer lehet nem elég. Érdemes lenne beszélni egy endokrinológussal, ha még nem tetted meg. 112-vel nem fognak lombikot csinálni. Még a 34 is necces volt, csak azért vágtunk bele, mert 1 hónap alatt sokat csökketé és megemelve a gyógyszert most már a normál tartomány környékén lehetett. (normál az max 24.) Bár tudok olyan dokit, akit nem érdekel az IR érték, hát az enyém nem ilyen!
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben