A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sziasztok!
Kedden voltam Pesten dokinál és úgy néz ki, hogy már december végén indul a következő lombik! Amint megjön, kezdhetem is a gyógyszert és a szurikat! Megváltoztatta teljesen a kezelés menetét, minden szurim más lesz, mint az eddigiek. Kia! Talán neked is Suprefactot írt fel. Hogy adtad be magadnak? Az üvegből hogy szívtátok fel? Az a kis tű nem megy át a dugón, de bele sem nagyon ér... Még van időm elkezdeni, de már most szeretnék rá felkészülni rendesen! Örülök, hogy már most elindulhat, mert októberben még februárt mondott, így meg ha megjönne időben, már januárban túllennék mindenen! A gyógyszert kiváltottam, a szuri mára jön meg. Remélem most sikerülni fog! Olyan boldog vagyok, hogy már itt tartunk!!!
Én úgy tudom,h.nem mindenhol ingyenes a vizsgálat.
Legalább is volt több olyan lány is,akinek a vizsgálatokért fizetnie kellett,de nem emlékszem,h.melyik kaáliba jártak. Csak ezen nagy vita volt,mert nem hitték el,h.nem fizettem semmiért. :-)
Szia!
Én is a pesti Kaáliba járok mint a Viki, de nekem kellett még azokon kívül hsg, hysteroscopia, laparoscopia chromotubatio is. Ja és mivel mi nem vagyunk házastársak a jegyzőtől kellett élettársi nyilatkozat. Mi júliusban voltunk először és nov. 25.-én volt a beültetés. A sok vizsgálatra kellett ez a sok idő, meg persze minden a ciklushoz igazodott.
A hsg-t nekem a magán nődoki csinálta azt mondta telefonáljak aznap mikor megjön és megkéri az időpontot a röntgenbe. Azt hiszem a ciklus 8. napján meg is csinálta.
Szia!
Mi a Pesti Kaáliba járunk, itt is TB-re van minden, ha van TB-d :)
Én felhívtam őket és megkérdeztem melyik dokinál van legelőbb időbb. 2 nevet mondtak. Erre megkérdeztem, hogy melyiket javasolják és ahoz mentem.
Az, hogy milyen vizsgálatok kellenek kérdés, hogy vannak-e már előző leletek és problémák.
ha lombik kell, akkor teljes műtéti vérkép, vércsoport analízis, TBC, HÍV, Hepatitis B,C, EKG.
Kelleni fognak 3 és 21. napi vérképek a hormon miatt és ha ránk hallgatsz - remélem mindenki nevében mondhatom - csináltatsz terheléses vércukrot.
utána már mókuskerék az egész, de elsőre ezt emészd meg, aztán jöhet sorban a többi infó. Mi június végén mentünk először és már vasárnap a pocakomba tettek 2 kis manót. Szóval fél év minimum, és mi mindent időre és gyorsan csináltunk.
Sok sikert, ha van kérdés ne habozz írni!
v.
Ez szuper!
Párom 4 hónapig szedte, + itt a 99,7 %-os alove vera kivonatot, de sajnos nem javultak az értékek. Így mi ICSI-n voltunk.
Remélem nektek sikerül, mi is sok jót hallottunk róla, azért kezdtük el.
Szia!
Én november közepe óta járok a tapolcai kaáliba.
Itt tb támogatott minden. Úgy tudom a többi helyen nem. A vizsgálatokért se kellett fizetni.
Sok idő mire eljutsz az első beültetésig. Még nekünk is legalább 2-3hónap. :-(
Sokan vannak,hosszú a várólista. :-( Én is azt hittem,h.gyorsabban megy.
Sziasztok! Új vagyok itt!
Hamarosan lombikra megyünk. A Kaáli Intézetet javasolták! Segítsetek, melyik dokit válaszzuk??Illteve leírnátok a folyamatát ennek az egésznek? Milyen vizsgálatok kellenek? Mennyi idő mire eljutunk a beültetésig? Írjatok! Nagyon köszönöm.
Azért ebben én nem lennék ilyen biztos. :-)
3hetes az öcsikém,és 2héttel elszámolták a szülés időpontját,mert nem pont a ciklus közepén esett teherbe apám barinője.Ráadásul ők hiába mondták a dokinak,h.nem akkor esett teherbe. szartak rá,mert az utolsó mensitől számítják.Aztán nem engedte,h.megindítsák a szülést,amikorra ki volt írva és a kiírt időpont után 9nappal megindult magától,és nagyon gyors,könnyű szülés volt,pedig első babája.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben