A Kaáli intézet (beszélgetés)
sziasztok,
gyors kérdés: hallottatok már olyanról, hogy túlsúly esetén nem engedik a lombikot? nekem ezt mondta a doki, illetve egészen pontosan azt, hogy ezzel a súllyal nem lehet lombikot csinálni.
szerencsére ott még nem tartunk, de azért ez meglepett.
szívből gratulálok kira! vigyázz magatokra!
tényleg, mennyi volt az ir-ed?
Most olvasom ,hogy csak felvetették itt az oldalon.
Hát akkor remélhetőleg nem,de tényleg te vagy a példa hogy van csoda!
Kirababa gratulálok
BOLDOG BABAVÁRÁST
látjátok itt a példa hogy magasabb inzulinnal is lehet teherbe esni,mert neked is magasabb volt ha jól emlékszem.
mégegyszer gratula.
Gratulálok!!!!!:-)))
Ez nagyon jóóóóó hír!
Szia!
nagyon örülök a jó hírnek!
Én is nagyon gratulálok neked!
Gratulálok!!!!
Remélem sokan csatlakozhatunk 1-2 hónapon belül!
Vigyázz magatokra!!!
Sziasztok lányok!
Nekem bejöttek a jókívánságok az új évre. :-)
Remélem sokan csatlakoztok majd.
Ma reggel pozit teszteltem. :-)
Sziasztok Lányok!
Kívánom Nektek/magunknak erre az új évre, hogy a következő szilvesztert vagy már babával a kezetekben vagy óriási pocakkal tölthessétek el. Minden jót Nektek és sok-sok kitartást!!!
Feladni nem ér! :)
Viki
ányok!
Ha van valakinek jó (és kibírható) diétája, ( az Inzulinrezisztenciára )azt kérem küldjön nekem, mert januártól elszeretném kezdeni!
Bármilyen jó tanácsot szívesen veszek!!!! Szeretném a helyzetemet kicsit javítani, mire ismét eljutok terhelésescurok vérvételre. Nagyon szépen köszönöm előre is! Privibe elküldöm az email címemet!:-)
Éjféltől új év vár ránk, holnaptól 2011 ír az egész világ. S ha az óra elüti a tizenkettőt jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt!
B.U.É.K. Mindenkinek!
MINDENKINEK BOLDOG, EGÉSZSÉGBEN ÉS BABA ÁLDÁSBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!
Az én mottóm:" Ha nem lehet úgy ahogy akarom, úgy akarom ahogy lehet"
szia!
a www.pcos.hu oldalt gondolom, ismered
amikor én pár éve érintett voltam, találtam ott diétát
az más kérdés, h (számomra) nem volt kibírható :(
Megpróbálom megkeresni neked!
Lányok!
Ha van valakinek jó (és kibírható) diétája, ( az Inzulinrezisztenciára )azt kérem küldjön nekem, mert januártól elszeretném kezdeni!
Bármilyen jó tanácsot szívesen veszek!!!! Szeretném a helyzetemet kicsit javítani, mire ismét eljutok terhelésescurok vérvételre.Nagyon szépen köszönöm előre is! Privibe elküldöm az email címemet!:-)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben