A Kaáli intézet (beszélgetés)
Így is 2 dokihoz járok egyszerre,most menjek 3
.-hoz is? Már így is tök ki vok akadva a sok hülye orvostól,akik semmit nem mondanak,és nekem kell utána járnom mindennek.
ezt én is olvastam,h.a pco-nál tuti az ir. De akkor a doki ezt miért nem mondja? Miért nekem kell utána járnom? Ha nem lenne netem,akkor tulajdonképp ezt se tudnám. :-(
Egyébként semmi tünetem. Reggelit sose eszem,és nem vok rosszul.
Viki nagyon drukkolok holnapra!!!
Megy a babaragacs+++++++
Akkor minek járok a kaáliba?
Csak mert 3 magánorvos után mentem oda,mert elvileg ott az a cél,h.teherbe essek. De ezek szerint szart se csinálnak,csak beültetik,amit kell és várják a csodát.
Nekem jók a hormonjaim is,meg az LH,FSH is.
Egyedül uh-n látszanak a kis ciszták.
Nekem sokan azt mondták,h.beutalóval mentek ir-t nézetni. Minek fizessek,ha nem muszály. :-) 6400ft nem vészes,de azt olvastam a honlapon,hogy van konzultációs díj is,meg nekem az utiköltség 8000ft. :-(
Monibakos, Otimi, Jsanett! Gratulálok a babákhoz!
Én jövő héten kedden megyek megbeszélésre. Hívtak szerdán, hogy ne délre, hanem inkább fél 10-re menjek..... Legalább hamarabb megtudom, hogy mikor indulhat a következő lombik!
Akkor jó. :-) Szeretem a hasam. :-)
Nekem 45kiló volt az ideális testsúly évekig. De ez a plusz 5 kiló mind a combomon van. :-(
Ezt lehet leadom,de nem fogyózom,az tuti. :-)
Szia!
IR-t nekem sem ők állapították meg. BP-i Kaáliba járunk és ott csak annyi tűnt fel a dokinak, hogy az LH-FSH aránya nem tetszett neki. Javasolta a terheléses vércukorszint mérést. Beutalót nem tudnak sehová sem adni, mindent magadnak kell intézni. Én így mentem a Mens Mentisbe, 6400-ért másnapra kiderült, hogy magas az inzulinom. Utána irány az endokrinológus, aki felírta a gyógyszert. Ha még nem nézettél, lehet kéne IR-t nézetni, mert amíg az nem rendeződik, tényleg felesleges a folytatás sajnos. Én 61 kg-ról indultam szeptemberben, mára 55 kg vagyok és javult az értékem. Mondjuk nekem 42 volt csak, ami azért nem túl magas. Sok sikert, nézesd meg!
Zsanetta, drukkolok.
Andi, túl hamar volt nézve azért ment fel olyan magsra.
Az előbb telefonáltam holnap 9:00-kor beültetés!!!!! Nagyon várom már!
Azt viszont nem kérdeztem, hogy reggel az utrót még fel kell tenni? Lehet nem kéne, hogy ott ne legyen semmi útban. Nektek erről mondtak valamit?
Vérből nézik igen,1 pici piros cső és fénytől védeni kell,be kell csomagolni celofánba:)
Hát hogy ad e házi doki?Nem tudom ,mivel én mindent magamnak csináltattam a munkahelyemen!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Köszönöm a sok gratulációt és jókívánságot.
SchViki én az egybe csak akkor egyeztem volna bele ha nem lett volna több..... szerintem több az esély ha több van. Én hármat szerettem volna, csak a doki nem javasolta.
Timi
Gratula a kismamáknak!!!!!!!!!!!
Valaki volt már Fülöp dr.-nál? Mennyibe kerül?
Szia, csak igy tovabb, drukkolunk!!! Ha elfogadsz egy jotanacsot nyugodtan kerj vissza 2 babat, tobb az esely es ha megmaradd mindketto, szerintem akkor sem fogtok csugedni mert inkabb 2 baba mint egysem. de ez az en velemenyem!
Kuldtem neked privit!!!
A kaáliban írták fel a clostyt. Ők állapították meg a pcot is.Az ir vizsgálatra nem adtak beutalót.
Egyébként állandóan uh-ra járok már 1,5éve.
vérből kell nézetni? háziorvos ad rá beutalót?
inkább stagnálna az enyém is, nem értem miért emelkedett.
500-asról rögtön 1000 mg?
Az komoly!
Én nem értem miért stagnál nálam is.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben