A Kaáli intézet (beszélgetés)
Szia!
Ne félj a HSG-től nekem nyáron volt!
Egy dologra figyelj és akkor nem fogsz sokat érezni, hogy a ciklus közepén menj. Nálam nem volt választás, így mensi után 2 nappal mentem, mondhatom az elleségeimnek nem kívánom azt a fájdalmat. A visszaültetésnél is ugyanazt csinálják kb, ugyanúgy felhelyeznek egy katétert. Állatira paráztam, de SEMMIT nem éreztem. Olyan boldog voltam tőle!
ERre figyelj egyedül és nem lesz baj!
Sok sikert, gondolni fogok rád!
Sziasztok Lányok!
Ma kicsit nyomozgattam a munkahely-lobik viszonyában. Azt találtam, hogy nem vagy köteles bejelenteni a munkáltatódnak, hogy lombik programban veszel részt, ez a te saját döntésed.
Csatolom a linket a részletekről:
Ezt érdemes végigolvasni.
Másrészről a cukrokról is találtam pár fontos dolgot, hogy mi IR-esek tudjuk mikor mit eszünk :)
Remélem hasznát veszitek!
Szép napot!
v.
Sziasztok!
Írtam már pár hozzászólást ebbe a topikba, de most lett aktuális a dolog. 27-én 10 órára megyünk konzira Kovács P-hez. Szeretnénk tesót.
Gratulálok a csodababákhoz!!! :-)
Mennek a drukkok mindenkinek!! ++++
De jó! Akkor ez egy kis csoda !
Remélem a következő inszem. sikerülni fog, és a baba velünk is marad.
Nekem a Clostilbegyt és barátcserje kapszulától is csak két tüszőm lett, de csak egynek volt esélye, mert a másik nagyon kicsi volt.
Most sikerült beszereznem egy doboz Ovaria comp kapszulát.
Csak a mensi jönne már meg, de még mindig semmi.
Nekem csak 1hónapom volt. Sűrűn imádkoztam. :-DDD
Bejött! :-) Ikreink lesznek,ma voltam uh-n. Sajnos az egyik kissebb sokkal,de 24-ére remélem utoléri a másikat. :-)
Én se értettem,hogy miért akarnak altatni.
Nem is mentem el. :-)
Most meg már örülök is,hogy megúsztam.
Nálam, még mindig semmi mensi ügyben. Csak a hasam görcsöl.
A teszt jó ötlet. Hátha!
Nálam kizárt most a terhesség, sajnos.
Most pirire koncentrálok én is minden idegszálammal,
hogy neki indulhassak a következő inszem.-nek.
Már próbáltam a rozmaring teát is, de semmi hatása.
Sziasztok!
Én is várakozok, csakúgy, mint Jenny és Armar. A mensi már december 25. óta késik, ennyit még nem késett. A lombik már indulna, ha megjönne! Lassan már nem is tudok másra gondolni, csak a pirire. Ha nem jön meg péntekig lehet, hogy tesztelek. Hátha......
Sziasztok!
Én nem engedtem a hsg-t,mert altatni akartak.
Úgy volt,hogy ebben a hónapban mentem voltam hycosy-ra,ami sokkal gyorsabb,és kevésbé fájdalmasabb.
Tapasztalatot nem tudok írni,mert közben terhes lettem. :-)
én is félek tőle...de mivel optimista vagyok addig még van két hónap és akár a babu is jöhet :)
eléggé megrémített az asszisztens: legyen velem egy felnőtt, aki tud kísérni, meg utána feküdni, pihenni kell egész nap...
Szívesen
A fájdalom nálam kb: 1/2 óráig tartott, ami tényleg erős görcsök voltak. Utána már alig érezhető kis fájdalom maradt 1-2 napig.
Amikor a kontrasztanyagot nyomták be, hát az nem volt kellemes, iszonyú feszítő, görcsös érzés.
Nem tudom, hogy a HSG-nél milyen lehet, mert ott talán testhelyzetet is kell közben változtatni.
Azért, mert azt olvastam, hogy a HyCoSy nem fáj annyira, elvileg pontosabb és rövidebb ideig tart. Viszont fizetős.
Én mérlegeltem, és mivel a fájdalomtól eléggé féltem, ezért döntöttem a HyCoSy mellett.
sziasztok. hogyhogy nem hsg-t csináltattál?
most jelentkeztem be, március 8 :( jó sokára.
és rendesen félek tőle ahogy az asszisztens beszélt róla...
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben